Forskjellen mellom Beats Solo 2 og Solo 3

Vi vil uttale det åpenbare her: Beats gir noen gode lydprodukter. Når det gjelder lydkvalitet og batterilevetid, er det vanskelig å "slå" verdien Beats tilbyr i mange av hodetelefonene deres - i full størrelse og øreproppene. Så fordi lydkvaliteten og batterilevetiden allerede er god i hodetelefonene, kan det være vanskelig å se forskjellene i nye modeller lansert av Apples lydprodusent. Du har kanskje et par Beats Solo 2-er, prøvd en Solo 3 og kunne bare ikke se forskjellen mellom de to.

Produkt Merke Navn Pris
Beats Beats Solo2 Wired On-Ear hodetelefon, Luxe Edition - svart Sjekk pris på Amazon
Beats Beats Solo3 trådløse øretelefoner - svart Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Det er i stor grad hvorfor vi konstruerte denne guiden for deg - for å vise deg de nøyaktige forskjellene mellom Beats Solo 2 og Solo 3, selv om de er ganske minimale. Dette skal hjelpe deg med å bestemme om det er verdt å kjøpe den nyeste og flotte hodetelefonmodellen fra Beats, eller om du bør spare penger ved å kjøpe den siste generasjonen.

Så uten videre, her er den store forskjellen mellom Beats Solo 2 og Solo 3:

forskjellen mellom Beats Solo 2 og Solo 3

Beats Solo 2

Ikke misforstå oss, Beats Solo2-hodetelefonene høres utmerket. Hvis du er en lydfil, vil du kanskje bare merke en liten kvalitetsforskjell mellom Solo 2 og Solo 3, men det er fordi Solo 3 er utstyrt med noen generelle forbedrede drivere for lyd av høyere kvalitet.

Beats Solo 2 er primært kablede hodetelefoner - trådløse modeller er vanskelig å få tak i. Når det er sagt, kobler du 3,5 mm lydkontakten til utdataenheten din, så vil du kunne få skarp og klar lyd levert rett til hodetelefonene dine. Og når du er koblet til dem, trenger du ikke å bekymre deg for batterilevetiden - bare når du er klar til å lytte, koble dem til.

Akkurat som Beats Solo 3, tar disse en over øret stil for maksimal komfort. Det gjør det mye enklere å administrere lengre lyttingsøkter, men i tillegg legger over-øret-stilen til et nivå av støyreduksjon som du ikke ville fått med øretelefoner.

Siden du bruker 3,5 mm lydkontakt med disse hodetelefonene, har de en fjernkontroll som lar deg ringe og ringe. Du kan justere volumet også her, og til og med spille av og sette musikken på pause. Selvfølgelig er det en fin måte å be Siri slik at du kan fortelle henne å gjøre ting håndfritt, for eksempel "Hei Siri, spill av x spilleliste" eller "Hei Siri, ring mamma."

Kjøp det nå: Amazon

forskjellen mellom Beats Solo 2 og Solo 3

Beats Solo 3

Beats Solo 3 er en oppgradert og mer forbedret versjon av Beats Solo 2, selv om den faktiske lydkvaliteten og batteriforskjellene alle vil avhenge av hvor mye lydfil du er, samt hvor mye du bruker hodetelefonene.

Når det er sagt, hvis du vil ta lydkvaliteten til neste nivå, kommer Beats Solo3 med en rekke forbedringer av driverne og maskinvaren inne. Disse hodetelefonene i full størrelse kan forvandle din normale, dårlige lydkvalitet til noe himmelsk. Lyden er rik, klar, og du får litt dyp bass med disse hodetelefonene. Som vanlig er det vanskelig å forklare “lyd” med ord - men stol på oss når vi sier at Solo3 er en av de mest himmelske opplevelsene der ute.

Hvor Beats Solo3 virkelig er forskjellig fra Solo2 er i design. Du får den samme strukturen, men Beats bruker forskjellige teksturer og mer komfortabelt materiale denne gangen - som gjør at du kan lytte til musikken eller lydklippet du ønsker lenger, uten ubehag. Disse har en over øret stil, så disse hodetelefonene holder seg komfortable under lengre lytteøkter, og støtter også et nivå av støydempende teknologi.

Batterilevetiden er fenomenal i Beats Solo3-ene - full ladning vil gi deg opptil 40 timers rett trådløs avspillingstid. Og når du er lav, får du bare tre timer med lyttetid ytterligere fem minutter på ledningen. Alternativt kan du koble til den medfølgende 3,5 mm lydkontakten for å lytte uten det trådløse batteriet. Ikke bare det, men den 3,5 mm kontakten leveres med en fjernkontroll som lar deg ringe uten å trekke ut smarttelefonen.

Beats Solo3 kan styres med on-ear-funksjonene, og de gjør det faktisk veldig enkelt å få tilgang til Siri slik at du kan bruke stemmekontroller. For eksempel “Hei Siri, hopp over denne sangen” eller “Hei Siri, ring x person”.

Kjøp det nå: Amazon

Dommen om forskjellen mellom Beats Solo 2 og Solo 3

Som du ser er forskjellene mellom Solo 2 og Solo 3 ganske minimale - den største merkbare forskjellen foran er endringen i design. Det er noen små forbedringer i lydkvaliteten på Solo 3-tallet, men ikke nødvendigvis nok til å rettferdiggjøre en høy prisøkning, enn si en heftig totalpris.

Hvilket par plukker du opp? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Produkt Merke Navn Pris
Beats Beats Solo2 Wired On-Ear hodetelefon, Luxe Edition - svart Sjekk pris på Amazon
Beats Beats Solo3 trådløse øretelefoner - svart Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.