5 beste smarttelefoner for tenåringer og barn under $ 300 i 2020

Mens de fleste lærere vil hevde at smarttelefoner er djevelens arbeid, oppveier det å være i stand til å kontakte barnet ditt når som helst langt oppover de negative effektene smarttelefoner kan ha på barn. For ikke å nevne at det å prøve å overbevise et barn om at han eller hun ikke trenger en smarttelefon bare fordi andre barn har dem, er en kamp som bare de mest løvhjertede og seige foreldrene skal prøve å vinne.

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy J7 LTE (2016) J710M / DS 16GB Sjekk pris på Amazon
Bjørnebær BlackBerry PRIV Factory Unlocked Smartphone Sjekk pris på Amazon
Motorola Moto G Plus (5. generasjon) - Lunar Grey - 64 GB Sjekk pris på Amazon
DOOGEE DOOGEE Y6 Max 3D 32 GB, 6,5 tommers 2,5 D Android 6.0-smarttelefon Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Når du vet at du, før eller senere, må kjøpe sønnen eller datteren din en smarttelefon uansett, kan du like godt gjøre det nå og velge en som både ungen din og lommeboken din vil elske.

Hvordan velge en smarttelefon for et barn

Glem alt flaggskip og avanserte enheter, for eksempel den nyeste og beste iPhone eller de dyre rammeløse underverkene fra Samsung og andre premium smarttelefonprodusenter. Ja, barnet ditt vil mest sannsynlig tilbe deg som en gud i en uke eller to hvis du ga dem en topp smarttelefon, men hva er sjansen for at smarttelefonen vil leve et langt og lykkelig liv og ikke ende opp vises først på bakken i løpet av den første måneden?

Dessuten er det ingen viktige funksjoner som mellomstore enheter og budsjett-enheter mangler sammenlignet med high-end smarttelefoner. Forskjellen koker for det meste til bygging og ytelse. Trenden har nylig vært at avanserte smarttelefoner har bakpaneler i glass, mens billigere enheter fremdeles stikker med plast og aluminium. Og siden du ikke vil gi barnet ditt en smarttelefon som er mer skjør enn fremtiden til Storbritannia etter Brexit, er mellomtone- og budsjett-smarttelefoner det bedre valget.

Det gir oss ytelse, og det er det du bør fokusere på når du velger en smarttelefon for barnet ditt. Velg en enhet som ikke sliter selv under tyngre belastninger, fordi du kan være sikker på at den blir presset til det ytterste. Et skarpt bakkamera og et i stand fremovervendt kamera for selfies vil garantert gjøre enhver tenåring lykkelig og alle foreldre kryper, mens god batterilevetid alltid er velkommen av alle.

Motorola Mote G5 Plus

Kåret som kongen i mellomklassekategorien, er Moto G5 Plus en rask smarttelefon fra Motorola med et stort hjerte og enda større ambisjoner. Qualcomm Snapdragon 625-prosessor med Adreno 506 GPU er den mobile ekvivalenten til Toyota Corolla. De koster ikke for mye, men du kan satse på at de får deg hvor du vil, og du vil til og med nyte turen.

Ut fra dagens standarder er den 5,2-tommers Full HD-skjermen med Corning Gorilla Glass 3 og vannavvisende nano-belegg verken for stor eller for liten - den er perfekt for både mobilspilling og komfortabel enhåndsbruk.

12 MP bakkamera har en f / 1.7 blenderåpning og en dobbel LED-blits for fotografering i svakt lys, svært nøyaktig autofokus og støtte for 4K-videoopptak med 30 bilder per sekund. Det fremovervendte kameraet har 5 MP og tar, for en så rimelig smarttelefon, vakre bilder.

For å toppe alt, leveres Moto G5 Plus med den nyeste versjonen av Android-operativsystemet Nougat, som har en helt ny flervindusvisning, en virtual reality-modus og utallige ytelses- og sikkerhetsoptimaliseringer. For prisen er Moto G Plus mer enn et trygt bud - det er den beste mellomstore smarttelefonen på markedet.

Samsung Galaxy J7

Ikke la den attraktive lave prisen lure deg til å tro at Samsung Galaxy J7 ikke har noen fremragende funksjoner. Som en av bare en håndfull smarttelefoner i prisklassen, har den et frontvendt kamera med en LED-blits. Kameraet har 5 MP og en f / 1,9 blenderåpning, og med blitsen aktivert tar det klare selfies selv om natten. Det bakre kameraet har 13 MP, f / 1,9 og en 28 mm brennvidde.

Smarttelefoner fra Samsung kommer med Super AMOLED-berøringsskjermer, som i motsetning til LCD-skjermer avgir lys fra individuelle piksler. Så når du viser et svart bilde, er de svarte pikslene ganske enkelt av og får ikke strøm. Derfor gjengir Super AMOLED-skjermer ofte farger mer nøyaktige enn LCD-skjermer og har høyere kontrastforhold. Galaxy J7 har en 5,5-tommers HD-skjerm, som oversetter til 267 piksler per tomme.

Exynos 7870-brikkesettet fra Samsung sørger for pålitelig, jevn ytelse, og 3000 mAh-batteriet lagrer nok juice til å holde smarttelefonen i gang en hel dag.

Apple iPhone SE

Mens de fleste barna vil eie en iPhone på grunn av den kule faktoren, kan det ikke nektes at iPhones er blant de beste smarttelefonene i verden. Det eneste problemet er at en ny iPhone kan sette deg tilbake så mye som en anstendig bærbar PC. Heldigvis kom Apple nylig ut med Apple iPhone SE, som egentlig er den samme telefonen som iPhone 5s (med bedre spesifikasjoner).

I motsetning til de fleste moderne smarttelefoner er den pent kompakt og lett å holde i bare en hånd, takket være 4-tommers skjerm. Det bakre 12 MP iSight-kameraet var et av de beste smarttelefonkameraene på utgivelsestidspunktet, og det overgår fortsatt de fleste mellomstore og budsjettkameraer selv i 2017.

Apples A9-brikkesett driver iPhone SE. Fordi den støtter 64-biters arkitektur, vil alle de nyeste iOS-appene, samt fremtidige systemoppdateringer, fungere uten problemer.

BlackBerry PRIV

Vi er lenge forbi storhetstiden for fysiske smarttelefontastaturer. De fleste brukere har avtalt den iboende unøyaktigheten til virtuelle tastaturer. De fleste - ikke alle. Det er fortsatt noen brukere som sverger til det taktile tilbakemeldingen som fysisk tastatur gir, og BlackBerry PRIV er utelukkende rettet mot dette markedssegmentet. Hvis du har et barn som bruker hver eneste våkne time på å sende tekstmeldinger og direktemeldinger, gir en smarttelefon som PRIV mye mening.

Prisen på BlackBerry PRIV har sunket dramatisk siden utgivelsen, men maskinvarespesifikasjonene har ikke eldet seg. Den 5,4-tommers skjermen med 1440 x 2560 piksler gir fantastisk bildekvalitet. 3410 mAh-batteriet har nok strøm til å tåle opptil 22,5 timers blandet bruk, og 18 MP dual-flash-kamera med Schneider-Kreuznach-optikk og optisk bildestabilisering gir profesjonelle bilder med liten innsats.

Som en fin bonus kommer PRIV med en rekke sofistikerte sikkerhetsfunksjoner designet for å beskytte brukere mot hacking, skadedyrsangrep og datatyveri.

DOOGEE Y6 Max 3D

DOOGEE Y6 Max 3D er en ekstremt rimelig smarttelefon med en enorm 3D-kompatibel skjerm. Selv om skjermen måler 6,5 tommer, er ikke smarttelefonen i seg selv enorm (i det minste nei som du kanskje forventer), og det er lett å bli vant til den store skjermen.

Fordi du trenger mye prosessorkraft for å gjengi forskjellige 3D-apper og spill jevnt, har DOOGEE utstyrt Y6 Max 3D med MTK6750-brikkesettet og 3 GB RAM. 4300 mAh skal vare opptil 2 dager med moderat tung bruk, og det tar bare en stund å lade den til 100 prosent takket være tilstedeværelsen av hurtigladeteknologi. Det er vanskelig å tro at produsenten hadde råd til å bruke et 13 MP Samsung S5K3L8 bakkamera av høy kvalitet i stedet for en generisk sensor fra en OEM-produsent.

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy J7 LTE (2016) J710M / DS 16GB Sjekk pris på Amazon
Bjørnebær BlackBerry PRIV Factory Unlocked Smartphone Sjekk pris på Amazon
Motorola Moto G Plus (5. generasjon) - Lunar Grey - 64 GB Sjekk pris på Amazon
DOOGEE DOOGEE Y6 Max 3D 32 GB, 6,5 tommers 2,5 D Android 6.0-smarttelefon Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.