10 beste tidsmoduler for Android i 2020

En av de største fordelene med å eie en Android-enhet er typen funksjoner og tilpasningsalternativer du får tilbake. Widgets er en så viktig Android-funksjon som har eksistert mye lenger enn iPhones eller andre moderne smarttelefoner for den saks skyld. Gitt mengden arbeid som har gått inn i widgeten over hver iterasjon av Android, er det mange tilbud der ute. Men en som kan være nyttig for alle brukere, er en klokke-widget. Dette er en nyttig, men sjelden lagt merke til widgeten, og den kan tilordnes til startskjermen eller låseskjermen.

De fleste produsenter tilbyr widgets for telefonene sine som standard, men tredjeparts klokke-widgets kan være nyttige hvis du ønsker å krydre startskjermen med et fargerikt og annerledes utseende. Med tanke på dette bestemte vi oss for å snakke om noen av de beste klokkeprogramvarene som er tilgjengelige i Play Store i dag. Så la oss ta en titt.

10 beste tidsmoduler for Android i 2020

BobClockD3

Dette er en stilig digital klokke-widget med åpen kildekode som kommer med et bredt utvalg av tilpasningsalternativer. I motsetning til de fleste småprogram har BobClockD3 muligheten til å endre klokkens farger eller til og med endre skriftstørrelsen tilsvarende. Tiden er angitt som enhetens plassering som standard, men kan endres om nødvendig. Brukere har også valget mellom å skifte mellom standard 12-timers klokke og 24-timers klokke. Den viser også datoen så vel som ukedagen sammen med tiden. Dette formatet støtter også små bokstaver.

Det er interessant at denne stilige digitale digitalklokken er basert på den lite kjente Cowon D3 MP3-spilleren som ble lansert for noen år siden. Dette er en enkel, men effektiv klokke-widget og gjør akkurat det den skal. BobClock D3 er en gratis nedlasting på Google Play Store og har ingen annonser eller kjøp i appen. Siden appen er relativt eldre nå, kan den ikke lenger motta oppdateringer, men det bør ikke påvirke funksjonaliteten til klokken på noen måte. Husk å sjekke det ut.

Fancy widgets

Som navnet antyder, gjør denne widgeten mye mer enn å håndtere tid. Det er et omfattende applikasjonsorientert program som kan hjelpe deg med å renovere startskjermen med widgets og andre nyttige funksjoner. Dette betyr naturlig at den også har en klokke-widget om bord, og i flere stiler også. Heldigvis kan klokkeslettet og datoformatet tilpasses i henhold til dine preferanser. For de som ønsker et mer detaljert oppsett på startskjermen, tilbyr Fancy Widgets også widgets som kombinerer tid, dato og været rundt deg.

Husk at å ha for mange widgets på startskjermen kan redusere smarttelefonen ganske raskt, så husk å bare ha widgets du virkelig trenger på startskjermen. Det anbefales også å ekskludere Fancy Widgets fra enhetens oppgave morderen slik at widgets kan fortsette å oppdatere. Gitt den typen alternativer som tilbys her, vil vi ikke bli overrasket hvis du bruker ganske mye tid på å lage din egen spesielle startskjermklokke-widget. Fancy Widgets er et gratis tilbud med annonser om bord. Det er imidlertid ingen kjøp i appen. Appen fungerer med enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Chronus

I likhet med fancy widgets, er Chronus også populær for sine tilpasninger. Det kan hjelpe deg med å få den flotteste startskjermklokke-widgeten på kort tid, selv om valgene er tilgjengelige i overflod, så du må kanskje bruke litt tid på denne appen. Chronus hevder at widgetene er avhengige av back-end-tjenester for å sikre at enheten ikke spiser for mye batteri eller RAM og til slutt holder den fra å bremse ned. Det er en widget her for praktisk talt alle oppgaver som gjør dette til en omfattende løsning som Fancy Widgets. Men hver widget-app har sin egen særpreg, og for Chronus er det ganske enkelt den typen valg det er.

Selv om appen er gratis å laste ned, er det noen ekstra funksjoner som du kanskje må betale for. Hvis du ønsker å ta denne ruten, har du tilgang til Daydream skjermsparer, lagervarsler og muligheten til å legge til ubegrensede DashClock-utvidelser blant noen få andre funksjoner. Å kjøpe premiumlisensen vil også kvitte seg med annonsene i appen. Den fungerer med et bredt spekter av Android-smarttelefoner, slik at brukere ikke skal møte noen problemer med kompatibilitet.

One More Clock Widget

Det er det denne appen egentlig heter, og vi synes den er ganske morsom også. Når det gjelder selve appen, tilbyr den et bredt spekter av klokkeprogrammer å velge mellom. Det meste av designet er kuratert fra uavhengige designere, og appens åpne natur gjør at flere design kan komme seg til plattformen hver dag. Gitt denne appens natur, vil du sannsynligvis finne den unike klokkewidgeten til startskjermen som du tålmodig har ventet på.

I tillegg til å vise klokkeslettet, kan One More Clock Widget også gi deg informasjon om været, samt batteristatusen til smarttelefonen din, som kanskje er en av de viktigste funksjonene for en hvilken som helst widget. Siden det er flere kjerne-widget-design her, kan brukere blande og matche alle designene de liker for å lage en virkelig tilpasset klokke-widget for startskjermen. Per nå er det nesten 100 klokke-widgets for startskjermen, med flere forhåpentligvis lagt til i god tid. Denne appen er gratis å laste ned og har ingen annonser eller kjøp i appen. Det fungerer med stort sett alle Android-enheter i omløp i dag (Android 1.6+).

Vær- og klokke-widget

Når du leter etter en klokke-widget, vil du oppdage at de fleste av dem til og med tilbyr værinformasjon. Dette er å tilby et enhetlig og strømlinjeformet sett med informasjon som kan være viktig for en bestemt bruker. Denne appen er ideell for slike brukere, da den perfekt blander værfunksjoner med klokken uten å nødvendigvis ofre på eiendommen. Widgets kan tilpasses både visuelt og størrelse. I tillegg til klokken og været har denne widgeten også muligheten til å vise data som UV-indeks, atmosfærisk trykk, soloppgang / solnedgangstider og så videre.

Denne praktiske widget-appen støtter også Wear OS-smartklokker (tidligere Android Wear), så hvis du leter etter et kult nytt urskive til din bærbare, kan denne appen hjelpe deg med å finne den. Husk at siden data hele tiden må samles fra online kilder, kan det være nødvendig med en fungerende internettforbindelse for at noen av dataene skal vises riktig. Dato og klokkeslett bør stilles inn automatisk forutsatt at du har tillatt stedsinnsamling for mer nøyaktige resultater.

Pretty Binary Clock Widget

Dette er en ekstremt enkel, men veldig flott klokke-widget for smarttelefonen eller nettbrettet. Den kommer med noen få tilpasningsalternativer, men ikke i den grad appen vi diskuterte ovenfor. Som du kan forestille deg, er ikke en binær klokke spesielt alles kopp te, så denne appen vil sannsynligvis ha færre øyeepler enn resten. Det viser i utgangspunktet tid i binært format i stedet for tall, noe som kan være av stor interesse for entusiaster.

Du kan tilpasse fargene fra en bred samling, samtidig som du skiller mellom AM og PM. Denne widgeten har ingen vekklåser, og når den trykkes, åpnes den automatisk standardklokke-appen på smarttelefonen din. Dette er et enkelt og vakkert designet program for fans av binære klokker. Det er gratis å laste ned på Play Store, og har ingen annonser. Det er imidlertid kjøp i appen. Pretty Binary Clock Widget kjører med enheter som kjører Android 4.1 eller nyere.

Minimalistisk tekst: småprogram

Som navnet tilsier, lar denne appen deg finne minimalistiske widgets for klokken så vel som datoen. Appen hjelper deg med å vise batteri- og værinformasjon også, noe som gjør det til et ganske omfattende tilbud generelt. Det som er veldig bra med denne appen, er at selv om den ikke har for mange alternativer, er det oppsett som kan tilpasses mye, slik at du får utseendet og følelsen du trenger fra appen din. Viktigst er imidlertid at denne appen er lett og ikke tar for mye plass på enheten din. Dette kan imidlertid sies om stort sett en hvilken som helst widget der ute.

Hvis du er fan av å vise tid og dato i ord i stedet for tall, vil Minimalistisk tekst gå veldig bra på smarttelefonen din. Gitt muligheten til å plassere flere widgets på startskjermen i en rekke vinkler, kan denne widgeten hjelpe deg med å krydre startskjermen betydelig. Ytelsen til widgeten kan variere avhengig av temaet du har, men for det meste bør appen ikke ha noen problemer med tilpassede bæreraketter.

Clock Widget

Denne widget-appen holder ting enkelt og tilbyr ikke for mange prangende funksjoner. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting da widgets skal være enkle, selv om noen utviklere kanskje tror noe annet. Dato og klokkeslett vises tydelig på startskjermen, mens du kan endre skrift, farge og størrelsen på widgeten. Siden dette følger Googles Material Design UI, er widget-appen ganske enkel å navigere og tilpasse skriftstilen, eller innholdet i widgeten er også ganske enkelt.

Det er ingen vær- eller temperaturinformasjon her, så du må kanskje skaffe deg en annen widget hvis du leter etter en kombinasjon av vær og tid / dato. Det er viktig at hver bruker sørger for at denne appen er ekskludert fra oppgavebehandling, da dette kan drepe appen uten varsel, noe som til slutt vil føre til at tiden ikke oppdateres. Utviklerne oppdaterer kontinuerlig appen med nyere funksjoner, og spesielt skrifttyper og stiler. Denne appen fungerer med smarttelefoner som kjører Android 4.1 og nyere. Det er gratis å laste ned på Play Store, men kommer med annonser og kjøp i appen om bord. Husk å sjekke ut denne appen.

Sirkelklokke

Dette kan se ut som en ganske enkel sirkulær klokke-widget, men det er mye mer. Utviklerne har tilsynelatende håndplukket widgetdesignene her for å tilby brukerne den beste opplevelsen. Som det er tilfellet med de fleste klokke-widgeter, kan brukerne tilpasse skriftene, fargen og størrelsen på widgeten i henhold til deres preferanser. Funksjonen til denne appen er at den tilbyr klokken i sirkulær design, som gir startskjermen din det retro-utseendet. Dessuten, siden klokkeprogramvarene er tilgjengelige i flere farger, kan du også velge å blande dette med favorittbakgrunnen.

Sekundviseren til denne klokkewidgeten kan animere på egenhånd og gi den følelsen av en ekte klokke. Naturligvis kan den også vise dato og klokkeslett, så det er ikke forskjellig fra andre klokkeprogram i den forbindelse. Du kan til og med velge å aktivere pip eller lyder for hver time. Circle Clock er en gratis nedlastning på Play-butikken med annonser og kjøp i appen. Appen er kompatibel med enheter som kjører Android 4.0.3 eller nyere.

1Vær

Dette er overveiende en vær-app, men den har også sin egen klokke-widget blandet med været. Når det gjelder visning av informasjon, gjør 1Weather en solid jobb og lyser opp startskjermen. Det har noen få alternativer for kundene som live widgets, som kanskje ikke er ideelle for enheter med low-end hardware. Når det gjelder de andre funksjonene dine, kan du få all mulig informasjon om været rundt deg, inkludert prognoser for fremtiden.

Appen tilbyr en enestående 12 ukers prognose kjent som PRECISONCAST som gir innsikt fra ekspert meteorolog Gary Lezak. Dette kan være nyttig hvis du planlegger en lang tur eller et bryllup en gang innen 3 måneder. Appen tilbyr også video- og tekstvarsler for utvalgte steder i USA Samlet sett er 1Weather definitivt en av de beste værappene der ute, men den store takeawayen her er at den også har en anstendig klokke-widget-app for startskjermen. Denne appen er gratis å laste ned, men kommer med annonser og kjøp i appen.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.