5 beste gratis lydredigeringsprogramvare for Android i 2020

Hvis du vil komme deg vekk fra studioet og begynne å redigere lyd mens du er på farten, bør du vite at det er fullt mulig i disse dager med den beste gratis lydredigeringsappen for Android. Du trenger ikke lenger et dedikert studio for å sitte og klippe, spleise og trimme lyd. I noen tilfeller trenger du ikke engang spesiell programvare på Mac eller PC, ettersom Android-lydredigeringsprogramvare i dag nå kan gjøre mye av legwork. Og best av alt, mye av denne lydredigeringsprogramvaren der ute er gratis. Visst, de kan ha noen kjøp i appen for å utvide hva programvaren er i stand til å gjøre, men for det meste kan du begynne å redigere lyd gratis. Hvilken beste gratis lydredigeringsapp for Android-alternativer er der ute for deg, skjønt?

Beste gratis lydredigeringsprogramvare for Android

beste gratis lydredigeringsapp for Android

1) MP3 kutter

Først opp på listen vår er MP3 Cutter-appen. Dette er et grunnleggende lydredigeringsverktøy som lar deg redigere musikkfiler. Denne applikasjonen er designet for forbrukere eller uformelle lydfiler for å kunne redigere musikk mens du er på farten - du kan slå sammen lydfiler, klippe, spleise, trimme osv. Du kan lagre redigeringsfilene dine, du kan hente redigeringsfiler, og du kan til og med angi dine egne filer som en ringetone rett i applikasjonen. Det er noen annonser som kan komme i veien, men hvis du oppdager at du bruker MP3 Cutter-appen ganske regelmessig, kan du bruke et kjøp i appen for å kvitte deg med annonsene for $ 1,99.

Last ned den nå: Google Play

beste gratis lydredigeringsapp for Android

2) Media Converter

Media Converter er et annet flott alternativ der ute. Den er fullpakket med fantastiske funksjoner, for eksempel hakking og klipping av lydfiler, innstilling av de redigerte filene som ringetone, og til og med å angi lydbithastighet og samplingsfrekvens. Det er også noen videofunksjoner her - beskjæring og roterende video, videohastighet, oppløsningsinnstillinger og til og med bildefrekvensalternativer. Det er også noen fine konverteringsfunksjoner - du kan konvertere til alle slags filtyper, for eksempel mp3, mp4, ogg, avi, mpeg, flv, og så mange flere. Det tilbyr de grunnleggende lydredigeringsverktøyene dine, samt litt mer, for eksempel filkonverteringene. Sjekk det selv på lenken nedenfor.

Last ned den nå: Google Play

beste gratis lydredigeringsapp for Android

3) WavePad Audio Editor

WavePad Audio Editor er en av de mer avanserte lydredigeringsapplikasjonene på denne listen. Den har mange grunnleggende funksjoner som du forventer, for eksempel klipping, trimming, kutting, sammenslåing og så mye mer. Men i tillegg til det, kan du ta opptak rett fra appen, muligheten til å redigere de innspillingene i appen, og så er det massevis av effekter som du også kan redigere og knytte til lydfilene dine. Du kan redigere flere lydformater, men i tillegg til det er det også noen spesifikke forsterknings-, normaliserings- og ekkofunksjoner. Det er mange tilleggsfunksjoner du kan legge til i WavePad Audio Editor, som vil koste deg litt penger ved kjøp i appen. Du kan virkelig runde den ut i en profesjonell lydredigeringsapp hvis du begynner å bruke den ofte.

Last ned den nå: Google Play

beste gratis lydredigeringsapp for Android

4) Lexis Audio Editor

Lexis Audio Editor er et annet flott alternativ, og kanskje har det mest brukervennlige grensesnittet på denne listen. En av de fine tingene er at du kan opprette nye lydfiler med en opptaksknapp, og redigere dem på farten med de forskjellige redigeringsfunksjonene. Den har noen fine konverteringsfunksjoner, slik at du kan lagre filer i forskjellige formater, for eksempel .mp3, .wav og mer. Det er også massevis av redigeringsfunksjoner i Lexis Audio Editor - du kan forvente å se ting som sletting, sette inn stillhet, trimme, falme inn, falme ut, normalisere, støyreduksjon, endre tempo, hastighet, tonehøyde og utallige andre funksjoner - enda flere funksjoner kan legges til Lexis Audio Editor ved kjøp i app også.

Last ned den nå: Google Play

beste gratis lydredigeringsapp for Android

5) MixPad

Sist, men absolutt ikke minst, har vi MixPad. Dette er et stykke gratis lydredigeringsprogramvare som lar deg ta studioet mens du er på farten. Du kan ta all kraften til lydutstyret og opptaksutstyret ditt, og legge det i MixPad, slik at du kan lage profesjonelle lydfiler i en klype (dvs. album, musikk, podcaster osv.). Kom i gang med det på lenken nedenfor.

Last ned den nå: Google Play

Dommen på den beste gratis lydredigeringsappen for Android

Som du kan se, er det mange fenomenale deler av gratis lydredigeringsprogramvare for Android - hvis du måtte velge en eller to, vil vi anbefale å hente Lexis Audio Editor eller WavePad Audio Editor. Begge er profesjonelle programvarer som du kan sende ut virkelig flott lyd med. Hva er din favoritt lydredigeringsprogramvare?

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.