Slik låser du opp Android-telefonpassord uten fabrikkinnstilling

Du har brukt Android hele livet, muligens med samme passord i årevis; imidlertid bestemte du deg for å endre for å gjøre ting litt sikrere. Dessverre husket du det ikke nok, og nå er du låst utenfor smarttelefonen din. Hva gjør du nå? De fleste tror at det eneste alternativet å komme forbi, er å tilbakestille smarttelefonen; det er imidlertid en rekke andre måter du kan låse opp Android-telefonpassordet ditt uten tilbakestilling av fabrikken.

Følg med oss ​​nedenfor, så viser vi deg hvordan du kan redde deg selv fra å måtte slette alle de personlige dataene. La oss dykke rett inn.

Android Enhetsbehandling

Android Enhetsbehandling kan avbildes som Finn min iPhone til Android. Det er en fin måte å finne en tapt Android-enhet, men en av de mange fine funksjonene den er utstyrt med er muligheten til å låse opp telefonens passord. Det er veldig nyttig for de som har glemt passordet eller mønsteret på telefonen!

Siden Android-telefonen din er koblet til Google-kontoen din, må vi logge på det. Du kan gjøre det på en annen mobilenhet eller datamaskin - bare gå til Googles Finn min enhetsbehandling. Du må logge på den samme Google-kontoen som er logget inn på telefonen din.

Etter at du har logget på, begynner Google å søke etter enheten din. På neste side må du velge Android-telefonen du vil låse opp. Forsikre deg om at du velger den vi har problemer med å få tilgang til.

Du vil se et kort med alternativene Ring , Lås og Slett . Velg Lås- alternativet for våre formål .

En ny melding vises der du blir bedt om å skrive inn et nytt, midlertidig passord. Ikke skriv inn Google-passordet ditt, og du kan la telefonnummeret og feltene for gjenopprettingsmelding være helt tomme.

Gå nå over til smarttelefonen du har problemer med å låse opp. Når du har vekket skjermen, bør du se et alternativ for å angi det midlertidige passordet. Skriv inn den, og deretter skal enheten låses opp og være tilgjengelig igjen.

Det er viktig at det første du gjør etter dette er å endre passordet på telefonen din. Du vil gå inn på telefonens Innstillinger- app, og deretter gå over til sikkerhetskategorien . Du vil deaktivere det midlertidige passordet her, og erstatte det med en ny PIN-kode, passord eller mønster som du vil huske.

Android 4.4 og nyere

Google sluttet å støtte Android 4.4 for lenge siden, men hvis du fortsatt er en av få personer som har en telefon på den versjonen, gjør Google det ganske enkelt å komme inn på telefonen din uten et mønster eller passord. Du må prøve mønsteret eller passordet ditt noen ganger og mislykkes. Google vil da fortelle deg at du mislyktes for mange ganger, og må logge på kontoen din igjen med Google-kontoen din.

Alternativt kan du trykke på "Glemt mønster" eller "Glemt passord" -knappen for å legge inn Google-legitimasjonen din manuelt for å omgå passordet. Når du har skrevet inn legitimasjonen din, blir telefonen låst opp, og du kan endre passord eller mønster.

Android 5.0 eller høyere

Android 5.0 og nyere versjoner har en veldig enkel måte å låse opp enheten din, og det er med noe som heter Smart Lock.

Du finner Smart Lock-innstillingene i sikkerhetsdelen på enheter som kjører Android 5.0 Lollipop eller høyere. Det er tre alternativer som følger med Smart Lock - pålitelige enheter, pålitelige ansikter og pålitelige steder. Med et klarert sted-oppsett og GPS aktivert, blir enheten automatisk låst opp når du går inn på det pålitelige stedet - for eksempel hjemmet ditt.

Hvis du har glemt passordet ditt, er dette en fin måte å komme inn på telefonen din uten å måtte tilbakestille fabriksdataene.

Tredjeparts programvare

Det er en rekke tredjeparts tjenester som også vil kunne låse opp smarttelefonen din uten tilbakestilling av fabrikken. Du må finne en anerkjent, men de fleste av dem lar deg laste ned programvaren til PCen. Derfra kan du koble Android-telefonen din til PC-en din, og deretter bare trykke på alternativet Lås opp på den valgte programvaren. Telefonen din er ulåst, og du kan endre passordet ditt til noe mer minneverdig.

Kjennelse

Som du kan se, er det flere måter å låse opp et Android-telefonpassord uten tilbakestilling av fabrikken. Når du er i telefonen, kan du tilbakestille passordet ditt til noe som er litt mer minneverdig.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.