Sammenligning av spesifikasjoner for Galaxy S8 vs Galaxy S6: Bør du oppgradere?

Samsung Galaxy S8 er alt det folk snakker om akkurat nå. Den kommer med toppmoderne design og et imponerende maskinvarespesifikasjonsark under, noe som gjør det til et av de mest ønskelige håndsettene i verden akkurat nå. Maskinvaren overskygges imidlertid av den fullstendig oppdaterte programvaren som selskapet bringer frem.

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy S6 G920A 32GB ulåst Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Men hva om du er eier av Galaxy S6, som ble lansert i 2015 med mye løfte. Mens telefonen var en spillveksler for Samsung den gang, er det fornuftig for deg å oppgradere nå? Vel, la oss hjelpe deg med å finne ut av dette i dag. Vi skal ta en titt på maskinvaren til begge smarttelefonene for å finne ut om du skal oppgradere. Mens folk kan si ja i de fleste tilfeller, hjelper det alltid å se nærmere på om det faktisk er verdt det. Så hvis du er en Galaxy S6-bruker og har tenkt på å kjøpe Samsungs neste store ting, foreslår vi at du leser videre.

Sammenligning av spesifikasjoner for Galaxy S8 vs Galaxy S6 : Bør du oppgradere?

Galaxy S8 vs Galaxy S6 Display

Galaxy S6 kommer med en 5,1-tommers Quad HD-skjerm, men mangler noen kurver på skjermen. Mens mange kunder har klaget over utilsiktet berøring av kantene på den buede skjermvarianten, har Samsung kommet langt siden den gang. Med Galaxy S8 bruker selskapet en 5,8-tommers Super AMOLED Quad HD-skjerm med to kanter om bord, og gir deg det beste når det gjelder farger, ytelse og effektivitet.

Kundene vil ikke finne mye av en forskjell når det gjelder skjermkvalitet siden begge telefonene kommer med selskapets proprietære Super AMOLED-skjermpanel. Imidlertid vil størrelsen på Galaxy S8, kombinert med de nydelige buede kantene på hver side, helt sikkert presse deg til å oppgradere.

Kjøp på Amazon

Galaxy S8 vs Galaxy S6 kamera

Galaxy S8 har den samme 12 megapikslersensoren fra Galaxy S7, mens Galaxy S6 kommer med et 16 megapiksel kamera på baksiden. Mens Galaxy S6-kameraet kan virke bedre på papir, er det ingen tvil om at Galaxy S8 presterer bedre generelt. Kunder må være oppmerksomme på at megapikselantall alene ikke bestemmer den virkelige ytelsen til et mobilkamera. Med dette i bakhodet, er det bakre kameraet på Galaxy S8 sprang foran Galaxy S6.

Samsung bruker et 8-megapiksel f / 1.7 frontkamera med Galaxy S8. Galaxy S6 kommer derimot med en 5-megapiksel f / 1.9-sensor under panseret. Samsung har finjustert brukergrensesnittet til Galaxy S8 for å imøtekomme et par nye funksjoner ombord, noe som gjør det til den bedre utøveren generelt.

Galaxy S8 vs Galaxy S6

Kjøp på Amazon

Galaxy S8 vs Galaxy S6 Speed

Det sier seg selv at Galaxy S8 sikkert vil overgå Galaxy S6 når det gjelder hastighet og ytelse. Dette er ganske tydelig med tanke på at det er to år mellom håndsettene, slik at Samsung kan gjøre noen store endringer i dette området. Mens Samsung brukte sitt eget Exynos 7420 oktakjernesett med Galaxy S6, hopper Galaxy S8 til Qualcomms toppmoderne Snapdragon 835 oktakjernesett, med fire Kryo-kjerner på henholdsvis 2,35 GHz og 1,9 GHz . Unødvendig å si er det ingen konkurranse i dette området mellom de to flaggskipene.

Galaxy S6 pakker 3 GB RAM om bord, og Galaxy S8 leveres med 4 GB RAM, som har blitt en industristandard per i dag. Kanskje neste år ser vi selskapet som hopper til 6 GB, med mange andre produsenter som allerede har tatt den ruten. Igjen, Galaxy S8 er også klart foran i denne avdelingen.

Galaxy S8 vs Galaxy S6 Batteriytelse

Samsung pakker et moderat 3000 mAh batteri under Galaxy S8. Galaxy S6 kom imidlertid med en elendig 2.550 mAh-enhet under luken, som ikke ga mange brukstider til kundene. Så hvis du bestemmer deg for å oppgradere til Galaxy S8, bør du vite at dette er en av de viktigste aspektene ved det nye flaggskipet. Mens 3000 mAh batteriet på Galaxy S8 på ingen måte er en stor avtale, vil brukergrensesnittoptimaliseringene fra Samsung sørge for at enheten ikke går tom for juice raskt. Videre vil AMOLED-skjermen på smarttelefonen sørge for at skjermen ikke spiser for mye av batteriet.

Galaxy S8 vs Galaxy S6 Andre funksjoner

Galaxy S6 ble solgt i 32, 64 og 128 GB lagringsvarianter uten microSD-kortspor for utvidelse av lagring. Galaxy S8 går et skritt videre ved å tilby et microSD-kortspor i tillegg til 64 GB lagringsplass. Dessverre selger selskapet flaggskipet i bare den ene lagringsvarianten, men med tanke på at det kommer med et microSD-kortspor, er dette ganske mye et ikke-tema etter vår mening.

Mens en dedikert stemmeassistent ikke var en av de mest omtalte funksjonene med Galaxy S6, endrer Samsung det med Galaxy S8 takket være Bixby stemmeassistent. I tillegg til å svare på spørsmålene dine om praktisk talt hva som helst, er Bixby også i stand til å gjøre et bildesøk, ganske likt Google Now on Tap som ble introdusert i 2015.

Et annet viktig aspekt å diskutere her er vekt og tykkelse. Mens Galaxy S6 veide 138 gram med en tykkelse på 6,8 mm, er Galaxy S8 bare 8 mm tykk og veier 155 gram. Dette er ganske forbløffende gitt den typen maskinvarepakning under enheten, for ikke å nevne økningen i skjermstørrelse.

Hvem skal oppgradere?

Hvis du fikk Galaxy S6 ganske tidlig i 2015, bør du mest sannsynlig oppgradere. Vi har ofte sett at kunder venter to år før de oppgraderer til et stort flaggskip. Denne spesielle politikken gir også mye mening her. Mens maskinvaren ombord Galaxy S8 er nok til å garantere en oppgradering selv fra Galaxy S7, kommer alt ned til personlig preferanse. Du bør også oppgradere hvis du aldri har eid en buet skjermtelefon. Galaxy S8 omdefinerer smarttelefonopplevelsen du har vært vant til. Dette gjelder selv om du eier Galaxy S6-kanten, ettersom Samsung har gjort noen store endringer med sitt nye kantpanel.

Hvem burde ikke?

Hvis du nylig har kjøpt en Galaxy S6 eller S6-kanten til en kaste pris, foreslår vi at du venter litt mer før du investerer dine hardt opptjente penger på denne. Kanskje det å vente noen måneder vil fungere til din fordel, ettersom prisene kommer til å komme ned. Uansett vil du bare takke deg selv om noen få måneder, da håndsettet vil forbli stort sett det samme. Det eneste som vil endre seg er prislappen. Men hvis du kjøpte Galaxy S6 på lanseringsdagen, er det ingen bedre tid å investere i Galaxy S8 enn akkurat nå. Gitt at du har ventet to hele år på å oppgradere, fortjener du å ha det beste flaggskipet i hendene akkurat nå.

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy S6 G920A 32GB ulåst Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.