5 beste MP3 Cutter-apper | Droid-fyren

MP3-filer har vært i omløp de siste par tiårene, og den beste kutterappen gjør det lettere å klippe ned og redigere lydfiler. Selv om det var nesten umulig for den vanlige brukeren å endre disse filene, har teknologien endret seg betydelig i dag. Kunder kan ganske enkelt redigere et stykke av en MP3-fil for å lage en ringetone eller en varseltone i løpet av få minutter. Visste du at du også kan gjøre dette på telefonen din nå? Vel, du vil finne utallige apper for ringetone-produsenter på Play Store som følger samme protokoll.

Men gitt det store antallet tilgjengelige apper, kan det være ganske vanskelig å velge den beste Mp3-kutterappen som er tilgjengelig der ute. Vi skal gjøre jobben din enklere i dag ved å liste ut noen av de beste appene for å kutte MP3-filer. Noen av disse er gratis tilbud, mens noen kan kreve at du betaler for fortsatt bruk.

Beste MP3 Cutter-apper

beste musikk kutter app

1) Musikkredaktør

Dette er en omfattende programvare for musikkredigering som også lar deg kutte individuelle MP3-filer for ekstra effekt. Videre kan du slå sammen to Mp3-filer for å lage din egen mixtape, noe som er en utmerket funksjon å ha. Lydfiler finnes i en liste, mens du også kan bla i mappen på enheten. Appen kommer også med en dedikert Mp3-opptaker som lar deg spille inn din stemme eller musikk. Music Editor er praktisk hvis du ønsker å konvertere MP3-filer til forskjellige formater. Støttede formater inkluderer AAC, WAV, M4A og MP3 etc.

Alle de redigerte filene er lagret i dedikerte mapper, slik at du kan finne separate mapper for trimmede lydfiler, sammenslåtte lydfiler og så videre. Gitt det faktum at den støtter flere funksjoner i en enkelt app, er dette kanskje den mest omfattende musikkutskjæringsappen som er tilgjengelig der ute. Det er en gratis nedlasting på Play Store, og kommer med annonser så vel som kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste musikk kutter app

2) MP3 kutter

Dette er en uten frills Mp3-kutter-app som lar deg gjøre raske endringer i en eksisterende lydfil, noe som gjør den ideell for ringetoner og varseltoner på enheten. Allsidigheten til Android lar brukerne angi hvilken som helst Mp3-fil som ringetone, og apper som dette hjelper i den prosessen. Du kan få tilgang til MP3-filer som er tilgjengelige på enheten via en liste som vises gjennom appen. Det er enkle redigeringsverktøy som hjelper deg med å kutte en bestemt del av Mp3-filen. Tatt i betraktning disse tingene, er appen definitivt en av de enkleste Mp3 cutter-appene som er tilgjengelige der ute.

Når du har endret Mp3-filen din, kan du angi den som ringetone uten å avslutte appen, noe som hjelper deg å prøve et par varianter i prosessen. Når du har endret en lydfil etter eget ønske, kan du lagre dem på SD-kortet for ekstra bekvemmelighet. Den beste kutterappen på Google Play Store, men kommer med annonser og kjøp i appen. Den er kompatibel med et bredt utvalg av smarttelefoner og nettbrett.

Last ned den nå: her

beste musikk kutter app

3) MP3 Cutter og Ringtone Maker

Dette er en litt eldre app, men tjener samme formål. Du kan kutte MP3-filer for å gjøre dem til ringetoner, varseltoner eller til og med din tilpassede alarm, noe som gjør dette ganske allsidig når det gjelder funksjonalitet. Du kan også bruke den innebygde opptakeren til å legge til en tilpasset berøring til ringetonen eller alarmtonen. Hele prosessen tar knapt noen få minutter, ettersom du bare må velge en lydfil du vil redigere, hakke lyden, lagre den og deretter sette den som ringetone eller varslingstone.

Du kan også gi navn til filene, noe som vil bidra til å unngå forvirring når du har flere snappede MP3-filer. Du kan også sjekke bølgeformrepresentasjonen til Mp3-filen for å gi deg en nøyaktig representasjon av filen du har redigert. Alle de redigerte filene er lagret på microSD-kortet som standard, noe som gjør det enkelt å få tilgang til hvis du tilfeldigvis bytter enhet. Dette er en gratis app i Google Play Store og kommer med annonser. Det er imidlertid ingen kjøp i appen. Appen er kompatibel med enheter som kjører Android 2.3 og nyere, og dekker dermed stort sett alle Android-smarttelefoner eller nettbrett de siste årene.

Last ned den nå: her

beste musikk kutter app

4) Audio MP3 Cutter

Dette er mer som en DJ'ing-app enn en ringetone maker eller Mp3 kutter. Visst, du kan gjøre all standardredigering som å hakke en MP3-fil og sette den som varsel eller ringetone, men du kan også slå sammen to MP3-filer for å lage en omfattende lydfil. Denne appen lar deg også endre metadataene til en lydfil, inkludert detaljer som albumgrafikk, koder, filnavn, artister osv. Appen har også en innebygd Mp3-spiller, slik at du kan spille av lydfiler i.

Når du har redigert lydfilen din, kan du angi den som ringetone eller varseltone uten å forlate appen. Brukergrensesnittet fortjener også en omtale gitt det faktum at det er ganske polert og raffinert. Dette er en gratis app med annonser og kjøp i appen om bord. Appen er kompatibel med enheter som kjører Android 4.0 og nyere.

Last ned den nå: her

beste musikk kutter app

5) Timbre

Dette er en veldig polert app med alle kontrollene og redigeringsfunksjonene lagt riktig ut. Videre kan du også legge til og bli med i lyd så vel som videofiler, noe som gjør det ganske omfattende når det gjelder funksjonssettet. Du kan bruke dette til å bare lagre lyden fra en videofil, og deretter gjøre den om til ringetonen din. Appen støtter Wav, FLAC, m4a, aac & WMA for lyd og mp4, Flv, avi, Mkv, WebM og MPEG blant videoformater, så alternativene er uendelige.

Appen kan også brukes til å konvertere tekst til tale ved hjelp av innebygde algoritmer. Gitt den typen funksjoner den tilbyr, er det ingen overraskelse at dette er en Editor's Choice-app i Play Store. Den beste kutterappen er gratis i Play-butikken med annonser og kjøp i appen.

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.