14 beste fargelaserskriver for bilder i 2020

Det er klart at det er flere alternativer når det gjelder å velge den beste fargelaserskriveren i dag. Men hvis vi skulle velge en akkurat nå, ville det absolutt være HP LaserJet Pro M283fdw først og fremst for utskriftskvaliteten så vel som hastigheten og effektiviteten den tilbyr.

Produkt Merke Navn Pris
HP HP Color LaserJet Pro M283fdw trådløs alt-i-ett laserskriver Sjekk pris på Amazon
Xerox Xerox Phaser 6510 / DNI fargeskriver, klar til påfylling av Amazon Dash Sjekk pris på Amazon
Bror Brother HL-L3210CW kompakt digital fargeskriver Sjekk pris på Amazon
HP HP Color LaserJet Pro multifunksjons M479fdw Sjekk pris på Amazon
Lexmark Lexmark MC3224dwe flerfunksjonslaserskriver Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

For ikke så mange år siden måtte man gå inn i en fotobutikk manuelt for å få skrevet ut de ønskede bildene. Imidlertid har utskriftsteknologien utviklet seg mye i dag, slik at små eller mellomstore skrivere kan utføre en rekke oppgaver, inkludert fotoutskrift.

Det er velkjent at laserskrivere er best egnet for utskrift av bilder av høy kvalitet. Disse skriverne er også ganske økonomiske når det gjelder utskriftskostnader takket være funksjoner som blant annet Amazon Dash-påfyll.

Så hvorfor ellers er en laserskriver bedre? Som mange er klar over, har skrivere flere klassifiseringer, men de to som ofte brukes er blekkskrivere eller laserskrivere. En av de største fordelene med en laserfargeskriver er at den bruker toner sammenlignet med blekk på en blekkskriver. Tonerkassetter eller påfyll muliggjør større utskriftsvolum hver gang, og anbefales derfor for kontorbruk. Imidlertid vurderer det faktum at utskriftsvirksomheten er ekstremt konkurransedyktig i dag, bruker nesten alle hjemmeskrivere laserteknologi.

Dette gir et ganske forvirrende valg for de som ønsker å skrive ut fargeskriverbilder hjemme ved hjelp av en laserskriver. Naturligvis kan slike skrivere også skrive ut i svart-hvitt, så det tjener flere formål. Vi skal snakke om noen av de beste fargelaserskrivere for bilder du kan finne i markedet i dag. Artikkelen tar deg gjennom noen av de populære skriverne, samt en håndfull undervurderte tilbud.

Med det i tankene, la oss sjekke ut noen skrivere.

Beste fargelaserskriver

1. HP Color LaserJet Pro M283fdw

HP er en av de mest populære produsentene av skrivere som de fleste av dere er klar over på dette punktet. The Color LaserJet Pro M283fdw er uten tvil en av de beste flerbruks laserskrivere du kan få i dag. Det som er enda bedre er at den kan skrive ut praktisk talt alle slags papirer, inkludert attraktive fargebilder. Blant de bemerkelsesverdige funksjonene til denne skriveren er en 50-siders automatisk dokumentmater.

Når det gjelder utskriftshastigheter, nevner HP at M283fdw kan skrive ut med opptil 22 sider per minutt. Når det gjelder tilkoblingsalternativer, tilbyr denne skriveren Ethernet-nettverk sammen med Wi-Fi-støtte for trådløs utskrift. Det er også en standard USB-port for enkel tilkobling til PCen. For å være sikker på at du ikke trenger å bytte ut papir for ofte, har selskapet tatt med en 250-arks skuff.

Det beste med HP Color LaserJet Pro-skrivere er det faktum at de også er kompatible med selskapets HP Smart-app som er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter. Dette betyr også at selskapet har inkludert støtte for standarder som Apple AirPrint.

Gitt at dette for det meste er designet for å være en kontorskriver, støtter dette tilbudet også tosidig utskrift. Selskapet anbefaler å bruke originale HP tonerkassetter for best ytelse. For å sikre at du navigerer til riktige innstillinger, kommer denne fargelaserskriveren også med en 2,7-tommers LCD-berøringsskjerm. I tillegg til alle utskriftsfunksjonene, kan M283fdw også skanne eller kopiere dokumenter, og til og med fakse dem forutsatt at du har konfigurert nettverket. Med tanke på funksjonene den gir, kan vi anbefale denne fargelaserskriveren for både hjemmebruk og kontorbruk.

Kjøp det nå: Amazon

2. Xerox Phaser 6510 / DNI

Xerox trenger ingen introduksjon i utskrift og kopiering. Phaser 6510 er en utmerket moderne flerbruksskriver som kan skrive ut på et bredt spekter av dokumenter i både farger og svart-hvitt. Selskapet nevner at denne skriveren kan tilby en maksimal oppløsning på 1200 x 2400 dpi, noe som er i tråd med de fleste skrivere som selger i dag. Gitt den mindre størrelsen på denne skriveren, kan utskriftsskuffen bare ta opptil 150 sider om gangen.

Dette kan imidlertid rettes opp ved å kjøpe selskapets valgfrie utskuff som har plass til opptil 550 ark om gangen. Selskapet har lagt spesiell vekt på sikkerhetsaspektet ved denne skriveren, samt med funksjoner som IPsec, SNMPv3, IP-filtrering og sikker utskrift. Ingen moderne skrivere er komplett uten støtte for mobile enheter, og Phaser 6510 leveres med støtte for Google Cloud Print så vel som Apple Air Print.

Når det gjelder utskriftshastighet, hevder Xerox at denne laserskriveren kan tilby hastigheter på opptil 30 sider per minutt, mens den første utskriften kan være klar på så raskt som 12 sekunder. Dette setter denne skriveren blant de beste der ute. Hvis du glemmer å fylle på toner / blekk på skriveren, kommer dette produktet med Amazon Dash-påfylling aktivert, som kan bestille blekk automatisk på Amazon når skriveren er tom.

Kjøp det nå: Amazon

3. Brother HL-L3210CW

Brother viser Brother HL-L3210CW som en kompakt skriver som kan brukes til flere bruksområder. For det første er det en skriver med høy kapasitet, noe som betyr at den egner seg godt til å skrive ut dokumenter eller bilder i bulk. Når det gjelder det, nevner selskapet at det kan skrive ut med opptil 19 sider per minutt, noe som absolutt er det beste vi har sett på flerbruksskrivere.

Brother inkluderer også en 1-linjers mono bakgrunnsbelyst skjerm med knapper for å navigere i skriverens funksjoner. Når det gjelder tilkoblingsalternativer, kan brukere velge mellom konvensjonelle metoder som USB, mens det også er Wi-Fi for å tillate trådløs utskrift. Det vi liker med denne skriveren, er det faktum at den leveres med toner som kan gi opptil 1000 utskrifter i farger eller svart-hvitt.

Brukere kan holde opptil 250 ark på Brother HL-L3210CW om gangen, noe som skal være tilstrekkelig for både hjemmet og kontoret. Denne skriveren kan også skrive ut bilder, noe som er ganske anstendig for en skriver av denne størrelsen. I tillegg til det automatiske papirmagasinet, er det et spor for manuell mating her som kan håndtere flere typer papir. Brother nevner at denne skriveren også er utstyrt med påfylling av Amazon Dash , noe som sparer deg for å måtte bestille manuelt når toneren går tom.

Kjøp det nå: Amazon

4. HP Color LaserJet Pro M479fdw

HP Color LaserJet Pro M479fdw er enda et tilbud blant de mange som ble lansert av selskapet, og som kan være en utmerket skriver til kontorbruk, samtidig som du kan skrive ut bilder i en rekke størrelser. Det er verdt å nevne at selv om dette ikke er en dedikert fotoskriver, klarer den å skrive ut gode fargebilder så vel som dokumenter eller presentasjoner.

Som tilfellet er med andre Color Laser Jet Pro-skrivere, støtter dette tilbudet også et bredt spekter av mobile enheter, med støtte for utskriftsplattformer som Google Cloud Print, så vel som Apple Air Print, og dekker dermed Android- og iOS-enheter. En 4,3-tommers fargeberøringsskjerm med tilpassbare snarveier hjelper deg å navigere i funksjonene. Det er også støtte for Ethernet-nettverk og høyhastighets USB 2.0-utskrift ved hjelp av PC eller Mac.

I tillegg vil brukere få tosidig utskrift som standard, mens skriveren også lar deg skanne og kopiere andre dokumenter, noe som gjør dette til en ekte flerbruksskriver. Color Laser Jet Pro M479fdw kan få sin første utskrift på mindre enn 10 sekunder, noe som er mildt sagt bemerkelsesverdig.

HP LaserJet Pro M479fdw kan tilby utskriftshastigheter på opptil 28 sider per minutt for både svart- og fargetrykk. Den automatiske dokumentmateren har imidlertid en kapasitet på bare 50 sider. Tilstedeværelsen av funksjoner som Wi-Fi Direct gjør at mobile enheter kan koble seg til skriveren selv uten internettforbindelse. Selv om denne skriveren støtter fargeutskrift så vel som fotografier, kan det hende at den forhåndsinstallerte kassetten ikke er kompatibel. Så vi anbefaler at du bekrefter toneren / kassetten du får før du kjøper.

Kjøp det nå: Amazon

5. Lexmark MC3426adw

Lexmark er nok et kjent selskap som har bygget et anstendig navn for seg selv i skriverbransjen. MC3426adw er en kompakt laserskriver som kan skrive ut i både farger og svart-hvitt. En av de beste tingene med denne skriveren er at den er ekstremt enkel å installere, slik at du kan ha utskriftene dine i løpet av få minutter etter at du har pakket ut produktet.

Denne skriveren leveres med Lexmarks Unison-toner med ekstra høy ytelse som kan gå opp til 4500 sider om gangen. For å redusere avhengigheten av fysiske knapper, tilbyr selskapet en praktisk 2,8-tommers fargeberøringsskjerm. Produsenten nevner at denne skriveren drives av en 1 GHz dual-core prosessor, som gjør at den kan operere i høye hastigheter. Apropos hastigheter, MC3426adw kan tilby utskriftshastigheter på opptil 26 spm eller sider per minutt.

Når det gjelder online-funksjoner, er denne skriveren utstyrt med støtte for skylagringstjenester. Det er også et USB-spor her for å tillate kablet tilkobling mellom skriveren og kildenheten. Nettverksbrukere vil elske at denne skriveren også har en dedikert Gigabit Ethernet-port. Den leveres også med en innebygd skanner som kan skanne dokumenter med 96 sider per minutt.

Kjøp det nå: Amazon

6. Canon Color ImageCLASS LBP622Cdw

Tradisjonelt er mindre skrivere kjent for å være noe langsommere når det gjelder drift. Canon Color ImageCLASS LBP622Cdw er imidlertid et unntak fra dette. Til tross for den mindre størrelsen nevner produsenten at denne enheten kan ha den første utskriften klar på bare rundt 10 sekunder. Trådløs og mobil tilkobling er i front her, takket være inkluderingen av Wi-Fi så vel som Wi-Fi Direct.

Canon Color ImageClass støtter også standarder som Apple AirPrint og Google Cloud Print for iOS- og Android-smarttelefoner. Selskapet nevner at skriveren også har tosidig utskrift, og tilbyr de beste funksjonene du kan forvente fra en moderne flerbruksenhet. Skriveren kan tilby både farge- og svart-hvitt-utskrifter.

Canon inkluderer en håndfull sikkerhetsfunksjoner for å sikre at dokumentene dine er sikre mot online angrep. Selskapet spesifiserer at dokumenter bare lagres i skriverens korttidsminne, mens brukere også kan konfigurere en administratorkonto og et passord for å begrense tilgangen til funksjonaliteten. Denne skriveren er ideell for hjemmebruk med tanke på størrelsen, og selv om den ikke støtter dedikert fotopapir, kan den konvertere dine digitale bilder til vakre utskrifter med vanlig papir.

Kjøp det nå: Amazon

7. Xerox VersaLink C400

Dette er en bedriftsklasse skriver som kommer med et bredt sett med funksjoner. Den Versa C400 er avhengig tungt på trådløse løsninger, som er kanskje den enkleste måten å starte en utskrifts dag. Videre kommer skriveren med støtte for Xerox App Gallery, som gir deg flere alternativer og tjenester å bla i. Selv om fargetrykk definitivt er en av VersaLink C400s sterke sider, kan den også tilby utmerkede svart-hvitt-utskrifter.

Tilstedeværelsen av funksjoner som Simple ID gjør det mulig for flere brukere å få et eget brukernavn og passord for individuell sikker utskrift. En 5-tommers berøringsskjerm som hjelper deg å navigere i skriverens funksjoner, kan knytte de ofte brukte funksjonene og innstillingene dine på startskjermen.

Når det gjelder hastigheter, nevner Xerox at VersaLink C400 kan få sin første utskrift på bare rundt 13 sekunder. Selv om dette ikke er det beste vi har kommet over, vil det absolutt få jobben gjort. Imidlertid skinner denne skriveren virkelig når det gjelder utskriftsvolum takket være utskriftshastigheter på 36 spm, noe som setter dette blant de beste laserskrivere på markedet i dag.

I tillegg til et bredt utvalg av trådløse tilkoblingsfunksjoner, tilbyr Xerox også USB- og Gigabit Ethernet-tilkobling med VersaLink C400. Inkluderingen av en NFC-brikke muliggjør paring av ett trykk mellom den mobile enheten og skriveren. Selv om funksjoner som Wi-Fi Direct også er tilgjengelige, nevner selskapet dette som en "valgfri" funksjon.

Kjøp det nå: Amazon

8. Brother HL-L8360CDW

Akkurat som Xerox-skriveren vi diskuterte ovenfor, kommer HL-L8360CDW fra Brother med raske utskriftshastigheter eller nesten 33 spm, mens den første utskriften kan være ute på under 15 sekunder. Blant de bemerkelsesverdige funksjonene til HL-L8360CDW er dobbeltsidig utskrift for å spare papirkostnader, i tillegg til skyutskrift (Dropbox, Google Drive osv.), Og mobilutskrift via Android- eller iOS-enheter. Det er til og med en NFC-brikke her for godt mål.

Hvis trådløs tilkobling ikke er det du er ute etter, har Brother HL-L8360CDW også en Gigabit Ethernet-port og et USB-spor, slik at du kan opprette en sømløs forbindelse mellom hjemmenettverket og skriveren. Med en maksimal utskriftsoppløsning på 2400 x 600 dpi er denne laserfargeskriver absolutt en av de beste når det gjelder fargeutskriftskvalitet.

Denne laserskriveren støtter et bredt spekter av papirtyper, inkludert konvolutter, vanlig, kartong, etiketter og så videre. Dette gjør det ideelt for å skrive ut favorittbildene dine fra en nylig tur eller ferie. Brother HL-L8360CDW laser fargeskriver leveres med en 250-siders papirskuff, som kan utvides 1300 sider med selskapets valgfrie papirskuff (kjøpes separat). Brukere vil også sette pris på inkluderingen av sikkerhetsfunksjoner for å beskytte dokumenter og media på skriveren.

Kjøp det nå: Amazon

9. HP Color LaserJet Pro M254dw

Dette er en liten, men likevel kraftig hjemme- og kontorskriver fra HP. Når det gjelder ytelse, nevner HP at denne skriveren kan få den første fargeskrivningen på 11,8 sekunder, noe som er ganske anstendig for en liten skriver. Det er en 2,7-tommers fargeberøringsskjerm på toppen av skriveren som lar deg navigere i de mest brukte funksjonene for enkel betjening.

HP Color Laser Jet ProM254dw har et papirmagasin på 250 ark, som er større enn de fleste papirmagasiner som tilbys av produsenter av skrivere. Dette er også en effektiv skriver med selskapet som nevner utskriftshastigheter på 22 spm. Brukere får velge mellom tilkoblingsalternativer som USB og Gigabit Ethernet, mens det også er inkludert Wi-Fi-støtte. Det er støtte for HP Smart-appen som følger med denne laserskriveren, slik at du kan kontrollere noen av funksjonene trådløst.

Denne HP LaserJet Pro-modellen anbefales å brukes sammen med originale HP-tonerkassetter med HP JetIntelligence for best mulig utskriftskvalitet. For å sikre at toneren ikke løper ut lett, har HP også inkludert automatisk tosidig utskrift med denne enheten. Det er til og med Alexa-støtte hvis du kombinerer dette med et annet Alexa-produkt som Echo eller Echo Dot. Kombinasjonen av disse funksjonene gjør dette til en av de beste fargelaserskrivere som finnes.

Kjøp det nå: Amazon

10. Canon PIXMA MG7120

Det er vanskelig å ikke nevne Canons laserskrivere med tanke på at produsenten produserer noen av de beste skriverne for bilder. Dette er mer enn bare en fotoskriver, siden den også kan håndtere et bredt spekter av utskriftsstandarder. Naturligvis kan den skrive ut både farge- og svart-hvitt-dokumenter samt bilder.

Dette er også en bærbar skriver, så det tar ikke mye plass på bordet ditt. Canon har inkludert en smart designet 3,5-tommers berøringsskjerm ledsaget av noen få berøringsfølsomme knapper for strøm, tilkobling. og så videre. Gitt at dette er en moderne skriver, tilbyr Canon også et bredt utvalg av mobile utskriftsalternativer, inkludert Apple AirPrint, Google Cloud, samt Canons egen utskriftsapp.

Som med enhver ny skriver, er det ingen drivere som kreves for å få denne skriveren til å kjøre for første gang. Imidlertid har selskapet tatt med de nødvendige driverne for datamaskinene dine (Mac eller Windows). En bonus med denne Canon Pixma-modellen er at den også har muligheten til å skrive ut på CDer eller DVDer med et eget skuff levert av produsenten.

Selv om ikke mange bruker CD-er lenger, anser vi dette likevel som et godt tillegg. Andre bemerkelsesverdige funksjoner i denne fargelaserskriveren inkluderer automatisk tosidig utskrift for standardpapir, samt noe som kalles Auto Scan Mode.

Kjøp det nå: Amazon

11. Lexmark MC3224dwe

Denne fargelaserskriveren gjør det til listen vår først og fremst for sin enkelhet og uten frills ytelse. Den kan håndtere alle oppgaver du kaster på den, og kommer til og med med funksjoner som skanning og kopiering. Det er også automatisk tosidig utskrift inkludert i denne fargelaserskriveren, slik at du kan spare betydelig når det gjelder papirkostnader.

Når det gjelder intern maskinvare, kommer denne fargelaserskriveren med en 1 GHz dual-core prosessor kombinert med 512 MB RAM. Dette gjør det ideelt for å skrive ut / skanne flere dokumenter om gangen, samtidig som det forbedrer utskriftshastighetene i stor grad. Lexmark nevner at MC3224dwe kan skrive ut med opptil 24 spm for fargedokumenter.

Det innebygde papirmagasinet har plass til opptil 250 sider i henhold til firmaet, som er på nivå med noen av de beste laserskrivere i markedet i dag. Naturligvis kan brukerne stole helt på trådløs tilkobling med mobile enheter (via Lexmark Mobile Print-app), eller til og med koble til en kompatibel USB-enhet for andre utskriftsmetoder. Det er en Gigabit Ethernet-port inkludert her som gjør dette til et kraftverk for nettverk blant moderne laserskrivere.

Til slutt er Lexmark MC3224dwe fullpakket med omfattende sikkerhetsfunksjoner for å sikre at dokumentene dine er trygge til enhver tid. Med disse funksjonene på slep, er dette absolutt en av de beste fargelaserskrivere du kan finne der ute.

Kjøp det nå: Amazon

12. HP Color LaserJet Pro CP1525nw

Denne skriveren er absolutt blant de beste fargelaserskrivere for fargetrykking. Det som umiddelbart merkes med denne skriveren er det faktum at den er mindre enn de fleste kontorlaserskrivere. Dette er imidlertid en fordel på Color Laser Jet Pro, da den enkelt kan skifte posisjon avhengig av din bekvemmelighet.

Skriveren støtter også HP ePrint-standarden, noe som gjør det lettere å skrive ut farge- eller svart-hvitt-dokumenter trådløst. Brukerne vil like det at denne skriveren også har en Ethernet-port for nettverk, mens de som prøver å prøve alternative utskriftsalternativer, kan stole på den innebygde USB-porten.

Imidlertid gir størrelsen noen begrensninger, spesielt med tanke på hastighet. Denne HP Color LaserJet-skriveren kan tilby utskriftshastigheter på bare 12 spm. Dette er ganske skuffende med tanke på hva vi har sett fra andre laserskrivere på denne listen. Imidlertid, hvis hastigheten ikke betyr noe for deg, og alt du leter etter er utmerket utskriftskvalitet, vil denne Color Laser Jet Pro-modellen absolutt passe regningen.

Kjøp det nå: Amazon

13. Brother MFC-L3750CDW

Dette er en alt-i-ett fargelaserskriver som tilbyr en rekke funksjoner i en kompakt pakke. Dette er en ganske snappy laserskriver også med selskapet som nevner at den kan skrive ut med opptil 22 sider per min. Selv om dette ikke er de beste fargelaserskrivere, vil det absolutt få jobben gjort. I likhet med andre high-end laserskrivere fra Brother, er dette tilbudet også utstyrt med automatisk dobbeltsidig utskrift for å spare papir.

Når det gjelder effektiv utskrift, nevner selskapet at hver modell leveres med 1 starttonerkassett (BK / C / M / Y) som kan gå i opptil 1000 sider før du trenger en tonerpåfylling. I tillegg kan kunder også bruke tonersparemodus for å spare toner i det lange løp. Det er et papirmagasin på 250 ark, mens produsenten har vært oppmerksom nok på å inkludere en automatisk dokumentmater som kan ta 50 sider om gangen.

Det er flere tilkoblingsmuligheter å velge mellom, inkludert USB og Ethernet. Forventet er Wi-Fi innebygd mens mobil utskrift også er aktivert for å starte all utskrift trådløst. Det er også en 3,7-tommers fargeberøringsskjerm for å hjelpe deg med å navigere i skriverens funksjoner. For å avrunde listen over funksjoner kommer denne fargelaserskriveren også med Amazon Dash-påfylling aktivert.

Kjøp det nå: Amazon

14. HP Color Laser Jet Pro M454dn

Denne fargelaserprinteren viser høy utskriftskvalitet hver gang, mens produsenten også har fokusert på å sørge for at denne skriveren kan håndtere bulk. Innskuffen ombord kan ta opptil 250 sider om gangen, mens selskapet selger et vedlegg til skriveren som kan legge til 550 sider til skriverens kapasitet (totalt 800 sider).

Når det gjelder tilkoblingsalternativer, nevner selskapet at dette kommer med en Ethernet-port samt et USB 2.0-spor for forskjellige utskriftsmedier. Det er verdt å nevne her at dette er en ikke-Wi-Fi-skriver, noe som betyr at du må koble en kabel fra ruteren til Gigabit Ethernet som fulgte med enheten. I en tid da trådløs tilkobling er en av de vanligste funksjonene for skrivere, er utelatelsen noe rart.

Imidlertid, hvis dette ikke er for stort for deg, vil denne fargelaserskriveren fremdeles returnere noen gode utskrifter og til og med bilder. Den støtter også konvolutter og en håndfull andre papirtyper, noe som øker allsidigheten som laserskriver.

Kjøp det nå: Amazon

Produkt Merke Navn Pris
HP HP Color LaserJet Pro M283fdw trådløs alt-i-ett laserskriver Sjekk pris på Amazon
Xerox Xerox Phaser 6510 / DNI fargeskriver, klar til påfylling av Amazon Dash Sjekk pris på Amazon
Bror Brother HL-L3210CW kompakt digital fargeskriver Sjekk pris på Amazon
HP HP Color LaserJet Pro multifunksjons M479fdw Sjekk pris på Amazon
Lexmark Lexmark MC3224dwe flerfunksjonslaserskriver Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.