Fubo TV Vs Hulu Best Live Streaming Service 2020

Det sier seg selv at kabelregningen er ekstremt dyrt. Avhengig av leverandøren din og planen du abonnerer på, kan kabelregningen være godt over $ 100 per måned. Og hvis du er som den typiske TV-seeren, ser du sannsynligvis bare et par utvalgte kanaler ut av hundrevis av kanaler du får. Dette får det til å føles som om du nesten kaster penger, og det var akkurat slik TV-streamingmarkedet startet: fra folk som bare vil betale for kanalene de bruker.

Det er nok å si at ledningsskjærende abonnementer har blitt ekstremt populære. Sling TV var sannsynligvis den første som innledet den spenningen, men ikke lenge etter hadde du andre abonnementer som PlayStation Vue, Hulu med Live TV, YouTube TV, DirecTV Now og så mange flere. De har alle forskjellige kanaler, så i begynnelsen kan det være vanskelig å finne den du trenger for å gjøre det mulig å kutte ledninger.

I dag ser vi spesifikt på hvordan Fubo TV og Hulu med Live TV konkurrerer mot hverandre - så hvis du leter etter den beste live TV-streamingtjenesten av de to, må du følge med nedenfor og finne ut hvem som vinner !

Fubo TV Vs Hulu Beste Live Streaming Service

FUBU TV

Fubo TV

Det er mange forskjellige TV-streamingtjenester på markedet akkurat nå, men Fubo TV er fortsatt i stand til å skille det veldig bra fra resten. Andre TV-strømmeleverandører fokuserer på vanlig programmering som deres primære salgsargument - du vet, alle de populære kanalene som HBO, STAR, AMC, SyFy og mer. Imidlertid inkluderer mange av pakkene de bare ikke inneholder et bredt utvalg av sportskanaler - dette er uheldig for store sportsfans. Men det er det Fubo TV er her for å løse: mangelen på sportsalternativer i live TV-streaming.

Hvis du er en sportselsker, er Fubo TV virkelig tjenesten du kan gå med. Med sin første sportsmodell får du tilgang til et bredt utvalg av forskjellige idretter, inkludert baseball, fotball, basketball, fotball og internasjonal fotball. Faktisk, bare i grunnpakken får du tilgang til kanaler som Fox Sports, CBS, NFL Network, MLB TV, NBC Golf og så mye mer. I tillegg til å tilby sportskanaler, tilbyr Fubo TV også en rekke kanaler for vanlig programmering - du har ingen problemer med å holde tritt med favorittinnholdet ditt på SyFy, Viceland, Lifetime og mer.

Vi liker virkelig verdien Fubo TV tilbyr. De tilbyr to abonnementsnivåer - fubo og fubo Extra, med den tidligere tilbyr du over 85 kanaler å starte med. På toppen av det, hvis du ikke er sikker på Fubo TV, kan du ta alle 85+ kanaler for en spinn med syv dagers prøveversjon!

Hva potensielle abonnenter virkelig vil like om Fubo TV, er den store mengden plattformer du kan bruke den på. Du kan laste den ned som normalt på Apple TV, Roku, Fire TV eller en annen streamingplattform, men det virkelig ryddige aspektet er at du kan laste ned Fubo TV-appen på hvilken som helst mobilenhet og se favorittkanalene dine mens du er på farten. Utenfor og savner det store Michigan State-spillet? Åpne appen, så kan du streame den uanstrengt. Kom i gang på lenken nedenfor.

Kjøp på Fubo TV

hulu-live-tv

Hulu

Hvis du prøver å bli kvitt kabelabonnementet ditt, er Hulu en utmerket måte å la deg følge med all favorittprogrammeringen din. Hulu begynte nylig å tilby et Hulu med Live TV-alternativ til abonnementsnivåene, som lar deg fange all din favoritt live-programmering i tillegg til å ha den vanlige VOD-tjenesten din tilgjengelig. Hulu har et par sportskanaler, men de fokuserer først og fremst på vanlig programmering, så du kommer ikke til å være i stand til å fange opp alle dine favoritt sportskanaler. Dette skyldes det faktum at mange TV-streamingtjenester ikke tar den sports-første tilnærmingen.

Verdien her er at Hulu med Live TV også gir deg tilgang til alt ditt favoritt VOD-innhold. Du har tilgang til hele Hulu-biblioteket med show og filmer med et abonnement på deres Live TV-plan. Det er vanskelig å gå glipp av, men for sportselskere er det ikke nok med Hulu med Live TV.

Kjøp på Hulu

Fubo TV Vs Hulu Best Live Streaming Service Verdict

Hvis du ønsker å kutte kabelen, men ikke vil gå glipp av dine favoritt sportskanaler, forstår vi det helt. Dessverre tilbyr mange TV-streamingtjenester ikke en rekke sportskanaler som lar deg følge med på favorittspillene og lagene dine. Hulu tilbyr et par alternativer, men de har bare ikke variasjonen som Fubo TV har i deres arsenal.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.