Hvorfor du bør oppdatere Samsung Galaxy S9-programvaren

#Samsung #Galay # S9 er en flaggskiptelefon som ble utgitt i år og ble utgitt på Android Oreo 8.0-operativsystemet. Dette er en populær telefon blant forbrukerne, siden den har flere enestående funksjoner, inkludert en 5,8 tommers Super AMOLED-skjerm, en Snapdragon 845-prosessor kombinert med 4 GB RAM og et 12 MP kamera med variabel blenderåpning for å nevne noen. En av våre lesere som tilfeldigvis eier denne enheten, vil vite om det anbefales å få programvareoppdateringene som er beregnet på enheten. Dette er det vi skal takle i dag.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S9 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvorfor du bør oppdatere Samsung Galaxy S9-programvaren

Problem:Jeg, mamma og broren min kjøpte nylig Samsung Galaxy S9 med T-Mobile. Bør vi umiddelbart ha en programvareoppdatering på telefonene? Jeg vet at oppdateringer skal reparere eventuelle oppdateringer som har eksistert i løpet av den tiden telefonen ble installert, men er det verdt det, eller vil det skape mer skade enn godt ved å oppdatere programvaren? Her er litt informasjon fra boksen min: SM-G960U, H / W: REV1.1, Dato: 27.09.2018, S / W: G960USQS3ARG8. Her er informasjonen fra min mors boks: SM-G960U, H / W: REV1.1, Dato: 26/07/2018, S / W: G960USQS2ARF4. Og her er informasjonen fra broren min: SM-G960U, H / W: REV1.1, Dato: 31.10.2018, S / W: G960USQS3ARIB. Jeg vil sette stor pris på om det kan være litt hjelp til å forklare hva all denne informasjonen betyr, samt om det å ha programvareoppdateringen er noe vi trenger å gjøre. For eksempel,mamma oppdaterte programvaren, men den ba henne umiddelbart om å oppdatere igjen og igjen. Er det riktig, for nå står det i Baseband-versjonen til min mors telefon G960USQU3BRJ5? Er det fordi når den oppdateres, innser den at det er en annen oppdatering, og den oppdateres til den versjonen, og igjen når den versjonen er oppdatert, merker den at det er en mer oppdatert versjon? Jeg vil sette stor pris på all hjelp med denne saken, for noen ganger ønsker vi ikke å ha en programvareoppdatering, siden den tidligere erfaringen ødela den / endret noen innstillinger og oppsett på telefonen. Takk.for nå sier Baseband-versjonen til min mors telefon G960USQU3BRJ5? Er det fordi når den oppdateres, innser den at det er en annen oppdatering, og den oppdateres til den versjonen, og igjen når den versjonen er oppdatert, merker den at det er en mer oppdatert versjon? Jeg vil sette stor pris på all hjelp med denne saken, for noen ganger ønsker vi ikke å ha en programvareoppdatering, siden den tidligere erfaringen ødela den / endret noen innstillinger og oppsett på telefonen. Takk.for nå sier Baseband-versjonen til min mors telefon G960USQU3BRJ5? Er det fordi når den oppdateres, innser den at det er en annen oppdatering, og den oppdateres til den versjonen, og igjen når den versjonen er oppdatert, merker den at det er en mer oppdatert versjon? Jeg vil sette stor pris på all hjelp med denne saken, for noen ganger ønsker vi ikke å ha en programvareoppdatering, siden den tidligere erfaringen ødela den / endret noen innstillinger og oppsett på telefonen. Takk.

Løsning: Programvareoppdateringer blir kontinuerlig rullet ut av Samsung og T-Mobile på S9 for å fikse visse feil som er til stede i den nåværende programvareversjonen, samt for å forbedre sikkerheten. Generelt er det alltid en god ide å sørge for at telefonen din kjører på den nyeste programvareversjonen, da dette ikke bare vil beskytte telefondataene dine, men også sørge for at enheten fungerer effektivt. Selv om det har vært tilfeller der problemer kan oppstå etter programvareoppdateringen, kan dette enkelt løses ved å tilbakestille fabrikken (bare sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør tilbakestillingen). Hvis problemet ikke kan løses ved en tilbakestilling, vil en annen oppdatering, som vanligvis vil bli utgitt i løpet av kort tid, definitivt løse eventuelle problemer du kan oppleve som følge av oppdateringen.

For å sikre at oppdateringsprosessen går greit, må du sørge for at telefonen oppfyller følgende krav.

 • 50% eller høyere batterilevetid
 • Datatilkobling (helst Wi-Fi)
 • Tilstrekkelig intern lagringsplass

Du kan oppdatere telefonprogramvaren din ved hjelp av OTA-metoden

 • Fra startskjermbildet sveiper du opp på et tomt sted for å åpne appbrettet.
 • Trykk på Innstillinger> Programvareoppdatering> Last ned oppdateringer manuelt.
 • Vent til enheten ser etter oppdateringer.
 • Trykk på OK> Start.
 • Når omstartsmeldingen vises, trykker du på OK.

Du kan også oppdatere telefonprogramvaren din ved hjelp av en datamaskin.

 • Last ned og installer Samsung Smart Switch som er kompatibel med datamaskinen din fra //www.samsung.com/us/support/smart-switch-support/#!/
 • Koble kabelen til en kompatibel USB-port på datamaskinen.
 • Koble den andre enden av kabelen til den mobile enheten.
 • La datamaskinen installere alle nødvendige drivere for enheten. Denne prosessen kan ta noen minutter.
 • Åpne Smart Switch på datamaskinen din, og la den få tilkoblingen.
 • Hvis en programvareoppdatering er tilgjengelig for enheten din, vil Smart Switch automatisk be deg om å oppdatere. Når som helst kan du klikke Oppdater.
 • Klikk på Oppdater for å begynne å laste ned de nødvendige filene.
 • Klikk OK for å fortsette.
 • Enheten kan slå seg av og på noen ganger under oppdateringsprosessen.
 • Når enheten er fullført, går enheten tilbake til startskjermen.

Når det gjelder forklaringen på kodene du sendte, er det en kort forklaring

SM-G960U - Den amerikanske versjonen av S9

H / W: REV1.1 - maskinvareversjon

Dato: 27.09.2018 - produksjonsdato

S / W: G960USQS3ARG8 - programvareversjon