Hvordan hardt tilbakestille Samsung Galaxy Note 9

Du trenger bare å nullstille Galaxy Note 9 hardt hvis du ikke lenger har tilgang til Innstillinger eller hvis telefonen setter seg fast mens du starter opp. Det er i utgangspunktet akkurat som tilbakestilling av fabrikken, og begge har de samme fordelene, men forskjellen er hvordan de blir utført. I dette innlegget vil jeg gå gjennom hvordan du maskinvare din Note 9, men før det vil jeg skille mellom de to tilbakestillingene slik at det ville være tydeligere for alle våre lesere hva vi mener hvis vi bruker hard reset og fabrikkinnstilling.

Den vanlige tilbakestillingen til fabrikken er når du tar telefonen tilbake til standardkonfigurasjonen via Innstillinger-menyen. Unødvendig å si, må telefonen din i det minste kunne åpne Innstillinger-appen for å kunne gjøre dette. Men hvis det ikke starter opp ordentlig eller tar lang tid å åpne applikasjoner, er det på tide at du utfører hard reset eller det vi ofte kaller "master reset".

For eiere som leter etter en løsning på et annet problem, gå inn på feilsøkingssiden vår, for vi har allerede adressert noen av de vanligste problemene med denne enheten. Bla gjennom siden for å finne problemer som ligner på din og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer, eller hvis du trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å kontakte oss ved å fylle ut spørreskjemaet vårt for Android-utgaver.

Før du utfører hard tilbakestilling, må du sikkerhetskopiere filene og dataene dine, da de blir slettet. Prøv også å fjerne Google-kontoen din fra telefonen eller i det minste, prøv å se om du vet passordet ditt, fordi hvis kontoen ikke blir fjernet, vil Factory Reset Protection (FRP) utløses, og hvis du ikke kjenner til din Google ID og passord og bruk en annen konto for å konfigurere den, vil du bli låst utenfor enheten din. Med alt det blir sagt, her er hvordan det gjøres ...

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'wipe data / factory reset'.
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 7. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 8. Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 9. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Jeg håper at dette hvordan-innlegget har hjulpet deg på en eller annen måte. Hjelp oss med å spre ordet ved å dele dette innlegget til dine venner eller folk som også kan ha lignende problemer. Takk for at du leste!

RELEVANTE POSTER:

 • Hvordan fikse Google Play Store "Authentication is required" -feil på Samsung Galaxy Note 9
 • Samsung Galaxy Note 9 kan ikke installere apper på SD-kort på grunn av Play Store-feil 18
 • Slik løser du Samsung Galaxy Note 9 som overopphetes