Hvordan fikse Galaxy Watch Active slås ikke på uret har ingen strømproblemer

Et av de vanligste problemene en eier av Samsung Galaxy Watch Active kan støte på er den vi diskuterer. I denne feilsøkingsepisoden viser vi deg hva du skal gjøre hvis Galaxy Watch Active ikke vil slå på plutselig. Finn ut trinnene du kan prøve nedenfor.

Før vi fortsetter, vil vi minne deg på at hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android- eller Galaxy Watch Active-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Hvordan fikse Galaxy Watch Active slås ikke på uret har ingen strømproblemer

Det kan være en rekke mulige faktorer for at Galaxy Watch Active ikke slås på. Lær hva du må gjøre hvis du ikke finner at klokken din kan slås på.

Galaxy Watch Active slår ikke på feil nr. 1: Lad enheten

Hvis Galaxy Watch Active ikke slås på og du ikke aner hvorfor, er det mulig at batteriet kan ha tappet helt ut. Når dette skjer, kan det hende at enheten ikke viser ladeindikatoren med en gang når du lader den. Sørg for å lade Galaxy Watch Active i opptil 30 minutter før du sjekker igjen. Dette burde være mer enn nok til å fylle opp batteriet.

Gjør det samme hvis du prøver å snu Galaxy Watch for første gang. Selv om det skal være minst 50% batteristrøm etter unboxing, er det kanskje ikke tilfelle i noen. La batteriet lade i minst flere minutter før du slår det på.

Galaxy Watch Active slår ikke på løsning 2: Bekreft at laderen fungerer

Hvis klokken din fungerte normalt før den slutter å slå på, kan problemet ligge i laderen. I likhet med klokken kan laderen også gå i stykker, men med en mye lavere sjanse. Hvis du allerede har prøvd å lade Galaxy Watch Active i lang tid som foreslått ovenfor, men den fortsatt ikke vil slå på, bør du vurdere å sjekke om det er et laderproblem. Hvis du ikke finner en ny lader, kan du besøke din lokale Samsung-butikk og se om klokken din lades der. Hvis det lades fint, skaff deg en ny lader.

Galaxy Watch Active slår ikke på fix # 3: Start enheten på nytt

Hvis Galaxy Watch Active fremdeles ikke vil slå på på dette punktet, er neste trekk for deg å prøve å starte den på nytt. Dette er vanligvis effektivt for å fikse enheter som har sittet fast. Hvis klokken din har frosset eller ikke reagerer, kan dette hjelpe. Slik gjør du det:

 1. Start med å låse opp SAMSUNG Galaxy Watch Active. For å gjøre det, trykk bare på Hjem-knappen nederst på urskiven.
 2. Trykk på og hold nede Hjem-knappen til urmenyen til alternativmenyen vises.
 3. Fra Alternativer-menyen, trykk på Slå av.
 4. Enheten slås nå av. For å starte SAMSUNG Galaxy Watch Active igjen, trykk og hold inne av / på-knappen til klokkelogoen vises.

Hvis problemet fortsatt er der, må du tilbakestille fabrikken neste gang.

Galaxy Watch Active slår ikke på løsning 4: Fabrikkinnstilling

Det er to måter å tilbakestille Galaxy Watch Active fra fabrikken. Den første gjøres gjennom Innstillinger-menyen og kan ikke være mulig i dette tilfellet. Likevel vil vi nevne det her. Slik gjør du det:

 1. Trykk på Hjem-knappen for å åpne applikasjonsskjermbildet fra SAMSUNG Galaxy Watch Active-skjermen.
 2. Trykk på Innstillinger-menyen og åpne alternativet Generelt.
 3. Trykk på Tilbakestill og bekreft.

Fabrikkinnstilling ved hjelp av maskinvareknapper

Denne metoden kan trolig fungere i denne situasjonen. Hva du må gjøre er å tilbakestille enheten ved å bruke en kombinasjon av maskinvareknapper. Hvis det lykkes, vil dette starte systemet etter å ha slettet det, og vil sannsynligvis også løse problemet.

 1. Slå av klokken din ved å trykke på og holde nede Power / Home-knappen nederst på urskiven.
 2. Hold dem nede til omstart vises nederst på klokken.
 3. Trykk raskt på Power / Home-knappen til du trykker flere ganger, til skjermbildet Select REBOOT MODE vises.
 4. Trykk på av / på-knappen for å bla gjennom alternativene.
 5. Velg Recovery.
 6. Trykk og hold inne av / på-tasten til enheten starter på nytt.
 7. Når klokken viser prosessen med å slette data, er tilbakestillingen vellykket. Prosessen kan ta flere minutter. Bare vent på det.

Galaxy Watch Active slår ikke på løsning 5: Få erstatning

Hvis Galaxy Watch Active fremdeles ikke vil slå på på dette tidspunktet, bør du vurdere å få hjelp fra Samsung. Besøk deres lokale butikk eller servicesenter for å avtale erstatningsavtale.


Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosiale nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Twitter-sider.