Galaxy Note 4-skjermen blir svart etter at telefonen falt, andre problemer

Her er en annen artikkel som henvender seg til problemer rapportert av noen av # GalaxyNote4-brukerne de siste dagene. Vi håper dette materialet vil hjelpe vårt stadig voksende Android-fellesskap.

note-4

Dette er de spesifikke emnene som er tatt opp i denne i dag:

 1. Galaxy Note 4-skjermen blir svart etter at telefonen falt
 2. Galaxy Note 4 fortsetter å starte opp i nedlastingsmodus | Galaxy Note 4 fortsetter å starte på egenhånd
 3. Antall lagringsplass på SD-kort endres ikke etter flytting av filer fra Galaxy Note 4-lagringsenhet
 4. Galaxy Note 4 fortsetter å halte selv etter en tilbakestilling av fabrikken
 5. Galaxy Note 4 holder på å fryse når du gjør oppgaver

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden, eller du kan installere vår gratis app fra Google Play Store.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.


Problem nr. 1: Galaxy Note 4-skjermen blir svart etter at telefonen falt

Hei og takk på forhånd for all hjelp du kanskje kan gi da jeg er desperat på dette tidspunktet. Jeg har gjennomsøkt nettstedet ditt før jeg sendte denne e-posten, og kan fremdeles ikke finne en løsning på problemet mitt.

Først har jeg en Samsung Galaxy Note 4 Model # SM-N910P som jeg kjøpte brukt. Det fungerte bra og hadde ingen problemer overhodet før jeg ved et uhell slapp det med forsiden ned på et glatt betonggulv fra ca. 2-3 fot. Den hadde en veldig solid Iron Shield-sak på den, så gummikanten som stikker ut over skjermen, beskyttet skjermen mot synlige skader (ingen synlig sprekk, ingen riper osv.) Etter å ha sjekket skjermen for å sikre at jeg ikke hadde Jeg brøt den, og etter å ikke ha sett noen skade, pustet jeg lettet ut og la telefonen i skjortelommen.

Cirka 10 minutter senere ringte telefonen, og jeg trakk den ut av lommen, men la merke til at skjermen var svart, selv om den fremdeles fortsatte å ringe. Jeg svarte på samtalen med det kablede Skullcandy-headsettet mitt og la merke til at skjermen fortsatt var svart, selv om jeg snakket i telefonen. Jeg la på samtalen, og brukte det kablede hodetelefonen til å gjøre det, og skjermen har vært svart siden den gang.

Jeg har prøvd å fjerne batteriet og trykke på strøm- og hjemmetastene, trykke hjemme-tasten i 1-2 minutter både med og uten batteri inne i telefonen, og ventet deretter 10 minutter før jeg startet telefonen ... alt uten endring, skjermen fortsatt svart. Når jeg gjør det forrige med batteri i det blå lyset, tennes når telefonen starter opp og jeg hører de normale tonene, støyene osv. Jeg kan også høre de normale varsellydene og pipene, men skjermen er fortsatt svart. Jeg koblet en datakabel til notatet mitt 4 og koblet til min bærbare datamaskin og telefonen dukker opp som mediespiller, og jeg var i stand til å sikkerhetskopiere alt som viste seg på min bærbare datamaskin som i telefonen min. Hvis jeg husker riktig, er jeg ganske sikker på at det ble vist, og jeg var i stand til å laste ned alt som er kritisk på telefonen min, dvs. filer som viste var Android, DCIM, Data, Bilder, Nedlastinger osv.så jeg tror jeg har fått alt sikkerhetskopiert og mister ingenting hvis en tilbakestilling av fabrikken vil hjelpe. Helt ærlig på dette punktet bryr jeg meg ikke om hva annet kan være på telefonen, så jeg er ikke bekymret for å miste noe viktig. Jeg har tilbrakt hele helgen så langt på å gjennomsøke nettstedet ditt, forslag, feilsøking, innlegg osv., Og har også gjennomsøkt internett på jakt etter forslag uten hell.

Jeg skriver nå til deg i håp om at det kan være en kjent løsning, løsning eller til og med forslag du måtte ha for å hjelpe meg med å få telefonen opp igjen og jobbe med en arbeidsskjerm. Jeg går gjennom en veldig kostbar skilsmisse og har ikke råd til en ny skjerm, digitizer osv., Så jeg ber om et mirakel på dette tidspunktet. Jeg giftet meg med en jente for 3 år siden som har to barn, en av dem autistiske og burde ha lyttet til alle da de advarte meg om at hun bare var på utkikk etter en leverandør og en pappa til barna sine, men de siste 3 årene jobbet meg av sørge for og prøve å være en god pappa og mann, og det var alt for ingenting. Det koster meg nå massevis å komme meg ut av dette ekteskapet og er tapt uten telefonen min.Hvis det er dårlige nyheter og håpløse angående blank 4-skjermen, vil jeg takke deg på forhånd og si at jeg virkelig setter pris på all den uselviske tjenesten du, teamet ditt og nettstedet ditt gir folk som meg som trenger denne typen hjelp, men ikke har ikke nok penger bare til å overleve. Takk igjen og Gud velsigne. -  Phil

PS: I boksen nedenfor ber den om android-versjonen, men fordi skjermen min er blank, kan jeg ikke se hva versjonen er, men antar at det er det som fulgte med notatet 4 opprinnelig. Takk igjen, og jeg håper jeg hører fra noen før. - Phil

Løsning: Hei Phil. Mange telefonbrukere slipper telefonene innimellom. Det er et faktum. Derfor tar telefonprodusenter som Samsung hensyn til dette når de designer produktene sine. Men innebygd beskyttelse for dråper i elektroniske dingser kan bare hjelpe til en viss grad. Ekle dråper fører nesten alltid til problemer. Den eneste måten å vite om telefonen ikke påvirkes etter en dråpe, er å fortsette å bruke den. Hvis ingenting er annerledes, kan alt fortsette å fungere som normalt. Hvis det motsatte er sant, og du merker at noe er galt, eller i ditt spesielle tilfelle, sluttet skjermen plutselig å fungere, så er det en åpenbar indikasjon på at det er et pågående maskinvareproblem.

Vi vet at du håper på et mirakel, men vi er ikke dine elektroniske guder her. Et maskinvareproblem må løses via reparasjon. Det er ingen feilsøking av programvare eller triks du kan utføre for å fikse en dårlig skjerm. Hvis en av hovedkomponentene i skjermenheten gikk tapt under fallet eller ble skadet, er reparasjon det eneste miraklet som vil fikse det. For eksempel, hvis LCD-skjermen ble skadet, må telefonen åpnes før komponenten kan byttes ut.

Nå tror du kanskje du kan håndtere en komponentbytte, i dette tilfellet en dårlig skjermenhet. Vel, det kommer egentlig an på. Først og fremst må du ha de riktige verktøyene for å gjøre jobben. Hvis du har dem nyttige av en eller annen grunn, trenger du noen grunnleggende elektronikkferdigheter, slik at du kan følge en guide om hvordan du gjør prosedyren. Selv om erfaring ikke er nødvendig, kan det virkelig hjelpe for å gjøre jobben riktig. Komponentutskifting kan noen ganger være en vanskelig bedrift og kan føre til en muret enhet hvis den ikke gjøres riktig. Å gjøre reparasjonen selv er ikke gratis, ettersom du også trenger å kjøpe erstatningsdelen (og sørg for at du får riktig komponent til telefonmodellen) og verktøyene. Hvis du tror du kan håndtere alle disse tingene selv, foreslår vi at du ser etter en online guide som kan hjelpe deg.Bloggen vår gir ikke (eller anbefaler gjør-det-selv-reparasjoner) guider av denne typen, så trykk Google og søk etter dem. Vi er ganske sikre på at det er mange nettsteder som kan gi deg en. Bare husk, reparasjon av maskinvare er risikabelt og kan ikke alltid føre til oppløsning (spesielt hvis det gjøres av en amatør). Gjør det på egen risiko.

Eller enda bedre, bare ta det med til en Samsung-butikk eller et kvalifisert tredjepartsverksted, slik at de kan gjøre et mirakel på enheten din.

Problem nr. 2: Galaxy Note 4 fortsetter å starte opp til nedlastingsmodus | Galaxy Note 4 fortsetter å starte på egenhånd

Jeg har en Samsung Galaxy Note 4. I det siste har den grønne Android dukket opp og sa "nedlastingsmål", og telefonen min har en tendens til å slå seg av når jeg ikke bruker den aktivt. Jeg kan ikke tilbakestille telefonen mer så hardt. Hver gang jeg prøver, ender det med at jeg blir telefonløs i flere timer, fordi telefonen ikke kommer på igjen. Ingen av knappene sitter fast, det er ikke batteriet. Jeg har to tenkt at det var problemet, og selv når jeg går til sikkerhetskopiering av dataene mine og tilbakestilling av fabrikken i innstillingene, slår den telefonen helt av.

Telefonen var opprinnelig med Sprint og er nå med Boost. Jeg er ikke sikker på om det er en faktor i denne situasjonen. Telefonen min er bokstavelig talt helt ny. Er det noe jeg kan gjøre foruten å sende det? - Darcel1991

Løsning: Hei Darcel1991. Hvis du ikke kan utføre engang grunnleggende feilsøking av programvare som tilbakestilling av fabrikken på den, må du virkelig sende den av. Det er ingenting du kan gjøre i denne situasjonen for å fikse det.

Problem nr.3: Antall lagringsplass på SD-kort endres ikke etter flytting av filer fra Galaxy Note 4-lagringsenhet

Jeg har en Samsung Galaxy Note 4. Running Marshmallow. Jeg flyttet mange apper, tilnærmet 12 GB verdt, til SD-kortet mitt. Når jeg leser lagring i Android-systeminnstillingene, gjenspeiler det ikke at jeg har flyttet alt dette til SD-kortet. SD-kortet viser endringen. Jeg har slått av telefonen flere ganger, og har rengjort systembufferen før jeg starter telefonen på nytt. Ingen glede. Jeg har gjort det flere ganger. Når jeg klikker på lagringsmengden, viser nedbrytningen apper, filer osv., Men det står å beregne beløpet, og det er aldri ferdig med å beregne. Jeg har ESFile-appen på telefonen min som viser SD-kortet nøyaktig det samme som systemdisplayet, men det viser enhetens lagring riktig, omtrent 12 GB mindre, som det skal. Noen ideer? - Kate

Løsning: Hei Kate. Først må du sørge for at det ikke er noe problem med SD-kortet du bruker. Få et nytt SD-kort, sett det inn i Note 4, formater det og flytt filene igjen. Hvis det samme problemet skjer på det andre SD-kortet, må du tilbakestille merket til fabrikken på den annen side. Hvis problemet ikke vil skje igjen på det andre SD-kortet, er det en klar indikator på at det første SD-kortet kan være ødelagt. Forsikre deg om at du formaterer den med notat 4 før du prøver en annen overføring.

For referanse er dette trinnene for hvordan du tilbakestiller merknad 4:

 • Slå av Galaxy Note 4 helt.
 • Trykk og hold nede Volum opp og Hjem-tastene sammen, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 • Når note 4 vibrerer, slipper du både hjem- og strømtastene, men fortsett å holde volum opp-tasten.
 • Når Android System Recovery vises på skjermen, slipper du Vol Up-tasten.
 • Bruk Volum ned-tasten til å markere 'wipe data / factory reset' og trykk på av / på-knappen for å velge den.
 • Merk nå 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Vol Down Down-tasten og trykk på av / på-knappen for å starte tilbakestillingen.
 • Når hovedtilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 • Merknad 4 starter på nytt, men den vil være lenger enn vanlig. Når den kommer til startskjermen, begynn deretter oppsettet.

Problem nr.4: Galaxy Note 4 fortsetter å halte selv etter en tilbakestilling av fabrikken

Hallo. Jeg har en note 4. Bare nylig begynte det å "lagge" veldig ille når for mange ting foregikk på en gang på telefonen min (dvs. at jeg skulle skrive en tekst, og hvis en skulle komme inn samtidig, ville den forsinke eller frys i et minutt). Så begynte den å slå seg av og starte på nytt tilfeldig når jeg brukte den. Og den vil tilfeldig slå av og starte på nytt selv når jeg ikke bruker den. Klokka er 11:30 her, og telefonen min har slått seg av og startet på nytt sannsynligvis 10 eller flere ganger. Jeg har gjort en myk tilbakestilling, jeg har renset den, jeg har fjernet alle unødvendige apper, ingenting fungerte, så vi tilbakestillte fabrikken. Det gjør det fortsatt.

Jeg har hatt notat-telefoner fra starten, jeg har ikke vært veldig fornøyd med denne versjonen, men den har alltid vært tålelig til nå. Jeg har hatt telefonen i litt over et år, og fordi produsentgarantien er ute, ber leverandøren meg om å kjøpe en ny telefon! Dette er en kostbar telefon, og jeg kan ikke fortsette med denne serien hvis jeg må kjøpe en ny hvert år. - Katreena

Løsning: Hei Katreena. Det er ingen løsning for denne typen problemer. Du må investere tid og krefter hvis du vil grave dypere til den sanne saken. Den generelle regelen for å fikse alvorlig forsinkelse på en Android-enhet er å starte med feilsøking av programvare først. Når du har brukt opp all feilsøking av programvare, kan du anta at problemet er maskinvare. Å gjøre en tilbakestilling av fabrikken er en av feilsøkingene for programvaren du kan prøve. Fabrikkinnstilling som en løsning er ubrukelig hvis problemet skyldes en app eller andre ting. Hvis problemet kom tilbake etter en tilbakestilling av fabrikken, er det en sjanse for at en av appene dine har skylden. Vi anbefaler at du gjør en ny runde med tilbakestilling av fabrikken, men denne gangen, etter å ha gjort det, må du sørge for at du ikke installerer appene på nytt med en gang.Følg telefonen i 24 timer, slik at du ser forskjell i ytelse. Hvis problemet oppstår i løpet av observasjonsperioden, må det være et maskinvareproblem som må løses. Kontakt Samsung eller en hvilken som helst relevant part så telefonen kan repareres eller byttes ut.

Problem nr.5: Galaxy Note 4 holder på å fryse når du gjør oppgaver

Hallo. Jeg har en Samsung Note 4 som er litt over 2 år gammel. Det har nylig begynt å holde seg og fryse fra alt til å surfe på Internett til å skrive en tekstmelding. Tastaturet fester seg og deretter skrives og haug med bokstaver. Noen ganger vil den klebe, ligge, fryse og starte den på nytt helt. Dette vil skje flere ganger om dagen. Jeg har prøvd å slette alle appene mine, tømme cache-filene mine, og jeg har til og med gjort en tilbakestilling av fabrikken på den, og den har fortsatt disse problemene. For tiden betaler jeg fortsatt denne telefonen, så hva kan jeg gjøre for å fikse dette problemet, for jeg skal ha det en stund til, og disse problemene er veldig frustrerende for de enkleste oppgavene. Vennligst hjelp! Takk skal du ha. - Sam

Løsning: Hei Sam. Det første du vil gjøre er å sikre at ALLE appene dine er kompatible og oppdaterte. Dette vil bidra til å minimere feilene, og kan til og med løse problemet. Gjør det for alle appene dine. Avinstaller apper som ikke er kompatible eller ikke oppdaterte. Eller du kan prøve å følge vårt forslag til Katreena ovenfor om å tilbakestille fabrikken og observere telefonen i en dag uten noen tredjepartsapper. Dette vil hjelpe deg med å avgjøre om problemet skyldes programvare eller ikke. Forsinkelse kan være forårsaket av dårlig maskinvare som en feil prosessor, så hvis feilsøking av programvare ikke løser problemet, kan du skaffe deg en ny telefon. I motsetning til andre maskinvareproblemer der en komponent ganske enkelt kan tas ut og erstattes, involverer lagring mesteparten av tiden flere tilkoblede maskinvarekomponenter, så å fikse det er komplisert og ikke alltid vellykket.Det er mer økonomisk for servicesentre som Samsung-verksteder å anbefale utskifting i stedet for å gå gjennom en tidkrevende reparasjonsdiagnose og -reparasjon. Hvis du har telefonen din fra operatøren din, kan du ringe dem og be om en erstatning.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.