Samsung Galaxy S7 vil ikke gi rask lading og andre relaterte problemer

#Samsung #Galaxy # S7 er en raffinement over forgjengeren, og deler den samme kroppsdesignen, men tilbyr mange flere funksjoner som forbrukerne gjerne vil ha på telefonen. Noen av forbedringene av denne modellen inkluderer tilgjengeligheten av et microSD-kortspor, vanntetting, støvtetting og et bedre batteri blant andre. Det er ikke rart at dette har blitt en av de bestselgende smarttelefonmodellene i 2016. Selv om dette er en solid enhet, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi vil ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S7 vil ikke raskt lade problemer og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S7 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

S7 vil ikke raskt lade opp

Problem: Jeg står overfor et problem i min galakse s7 er at telefonen ikke vil lade raskt, det tar 6 til 7 timer å lade og sjekk hurtigladingsalternativet når du stiller på, jeg er helt fornøyd med laderen og sjekk den på min s6 fungerer. kan du hjelpe meg, jeg er i store problemer.

Beslektet problem: Når jeg skal lade telefonen, endres den estimerte tiden til den er fulladet. Jeg har en hurtigladeblokk, og hurtiglading er aktivert. Men når jeg kobler den til, forteller den meg at det vil ta 4-5 timer å lade, deretter bytte til normal, så tilbake og osv. Jeg har prøvd en annen ledning, men har fått det samme resultatet.

Løsning: Det du først vil gjøre i dette tilfellet er å rengjøre ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykklukkedunk. Sørg for å kontrollere at smuss eller rusk som sitter fast i denne porten er fjernet. Når dette er gjort, sjekk om telefonen nå vil lade raskt. Hvis det fortsatt ikke gjør det, fortsett med de ekstra feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

  • Prøv å bruke en annen ladekabel.
  • Prøv å bruke en annen vegglader. Forsikre deg om at laderen har en ytelse på 2,0A.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Sjekk om telefonen raskt lades.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, bør du ta telefonen til et servicesenter og få det sjekket, da dette allerede kan være et batterirelatert problem.

S7 Gjenkjenner ikke microSD-kort

Problem: Hei. Telefonen min (Samsung S7) hadde tidligere et SD-kort, og jeg lagret alle bildene mine på selve SD-kortet. Plutselig vet jeg ikke hva som skjedde, telefonen min klarer ikke å oppdage SD-kortet. Når jeg setter dette SD-kortet i den bærbare datamaskinen, kan den ikke gjenkjenne det. Jeg har alle bildene og videoene mine i den. Er det noen mulig måte å hente den på? Vennligst hjelp!

Løsning: Hvis microSD-kortet ikke kan oppdages av telefonen eller en datamaskin, er det sannsynligvis allerede ødelagt. Med mindre dette kortet kan oppdages, vil det være vanskelig å hente dataene som er lagret på kortet.

S7 holder ikke på

Problem: Hei, jeg har en Samsung s7-telefon. Uten noen grunn sluttet det å holde noe gebyr. Hvis telefonen er koblet til en lader, går den fint og lades normalt. Så snart den er tatt av 100%, slår den seg av og går rett tilbake til 0% lading. Jeg har prøvd tilbakestillingen med volum og strømknapp. Hva kan jeg gjøre

Løsning: Det ser ut til at batteriet på telefonen allerede kan være feil. For å sjekke om dette er tilfelle, bør du sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken. Sørg for å koble telefonen til laderen når du gjør dette. Når tilbakestillingen er fullført og problemet fremdeles oppstår, må du ta telefonen til et servicesenter og få batteriet sjekket. Det er veldig sannsynlig at dette batteriet må byttes ut med et nytt.

S7 fortsetter å starte på nytt

Problem: Hei, av noen grunner starter telefonen min på nytt hvert 2. minutt. Jeg kan heller ikke legge inn passordet mitt fordi tastaturet ikke vises, og når det vises, slås telefonene av. Hva kan jeg gjøre? Takk skal du ha

Løsning: Har telefonen et microSD-kort installert? Hvis det gjør det, kan du prøve å fjerne dette, da dette kan forårsake problemet. Hvis problemet vedvarer, eller hvis telefonen ikke har et microSD-kort installert, bør du starte telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter tilbakestille fabrikken herfra. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S7 fortsetter å slå seg av

Problem: Galaxy s7 slår seg av selv om den ikke er i bruk. Det skjer vanligvis om natten. Det har skjedd i flere netter nå. Jeg har lagt den på 40%, og da jeg våknet var den død.

Løsning: Det du først vil gjøre i dette tilfellet er å starte telefonen i sikkermodus. Oppstår problemet i denne modusen? Hvis ikke, kan det være forårsaket av en app du installerte. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den. Hvis problemet oppstår selv i sikkermodus, utfør deretter de ekstra feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

  • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Etter tilbakestillingen, må du ikke installere noen apper på telefonen, i stedet sjekke først om problemet fortsatt oppstår.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S7 Svarer ikke

Problem: Jeg har en Samsung Galaxy S7, og akkurat i morges da jeg brukte den, krasjet appen som kjørte. det ga meg muligheten til å "Stoppe" det, og det gjorde jeg, bare for at skjermen min skulle bli svart mens verktøylinjen / menyen på toppen ble værende. Jeg prøvde å slå av skjermen og skru den tilbake, men det var ingen endring. Hjem- og strømknappene fungerer ikke annet enn å slå på skjermen igjen. Når du holder inne av / på-knappen, blir ikke alternativene for å slå av, sove eller starte på nytt. Jeg prøvde å ta ut simmen (litt dumt fra min side), og plasserte den inn igjen, og nå går ikke uttrykket “Ingen SIM-kort - bare nødanrop” fra toppen. På toppen av det har berøringen sluttet å virke. Jeg kan ikke få ned menyen eller gjøre noe annet.

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å slå av telefonen og deretter ta ut SIM-kortet. Når dette er gjort, slå på telefonen, og sjekk om du fortsatt har noen av problemene. Sett inn SIM-kortet på nytt hvis telefonen din nå fungerer som den skal. Hvis problemet vedvarer, anbefaler jeg at du starter telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter tilbakestiller fabrikken. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S7 får ikke programvareoppdatering

Problem: Hei telefonen min har ikke vært i stand til å gjøre en programvareoppdatering på en stund. Jeg har prøvd mange ganger, den blir 31%, og mislykkes. Jeg er ikke sikker på hva den kjører på lenger, og er usikker på hvordan jeg skal finne ut sist.

Løsning: Du bør prøve å oppdatere telefonen din ved hjelp av Smart Switch-programvaren. Hvis dette ikke fungerer, bør du vurdere å manuelt blinke den oppdaterte firmwarefilen ved hjelp av Odin. Du kan få firmwarefilen til telefonen din fra Sammobile-nettstedet, der du også kan få instruksjonene om hvordan du blinker telefonen.