Beste Android-kompatible treningssporere penger kan kjøpe

Enten du foretrekker å kalle dem treningssporere, aktivitetssporere, treningsbånd eller kanskje smarte band , sprer disse fattige menns smartklokker seg som ild i bål. I følge International Data Corporation var tre av de fire bærbare bransjeledende produsentene i 3. kvartal 2015 spesialiserte på slike grunnleggende, rimelige gadgets, og Fitbits klarte på en eller annen måte å slå den trendy Apple Watch. I 2020 og utover har antall produsenter som spesialiserer seg på disse økt eksponentielt.

Det er praktisk talt umulig å forutsi den langsiktige utviklingen av et marked så langt fra modenhet. I alle fall, i det minste i overskuelig fremtid, vil noen mennesker bruke klumpendring på minimalistiske enheter som er i stand til pålitelig å overvåke deres aktive liv og lite annet . Poenget er at du må velge mellom følgende.

Xiaomi Mi Band 3

Vår første anbefaling er åpenbart den mest rudimentære gizmo av gjengen. Noen bemerkelsesverdige funksjoner kommer med Mi Band 3, ukes batterilevetid , trinnteller og kaloriforbruk, automatisk søvnmonitor, vibrasjoner for samtalevarsler og IP67-vannmotstand . Den leveres med oppgraderte helsefunksjoner for en helsestyring i hele dagen, noe som gir deg en mer nøyaktig skritteller, pulsmåler, søvnkvalitetsovervåking og til og med en stillesittende påminnelse.

Den har også en håndfull ringefunksjoner, slik at du kan avvise samtaler rett fra trackeren. I tillegg kan det vise deg hvem som ringer uten å ta ut telefonen din også.

Misfit Shine 2

Shine 2 er kompatibel med både Android og iOS, i likhet med alle konkurrentene som er indeksert i dag, og er et utmerket valg med en vinnende sporty design, opptil 6 måneders (!!!) autonomi og opptil 30 meter vannbeskyttelse. Batteriet er faktisk utskiftbart, noe som gir deg ytterligere seks måneders batterilevetid hver gang du bytter det.

Den er perfekt for løping, turgåing, sykling, samt å spille tennis, basketball eller fotball, og den kan brukes hvor som helst, fra håndleddet til midjen, ermet, lommen, sko, sokker, revers, skjorte eller nøkkelring med en praktisk klemmemekanisme. Ok, kanskje "perfekt" er litt av en overdrivelse. Det er anstendig og overkommelig.

Fitbit Charge 3

Hvis du har råd til det, bør du definitivt kjøpe modellen med en innebygd pulsmåler . Det er en bokstavelig livredder for folk som kan se for å presse seg selv for langt.

Sammenlignet med Vivoactive 3 er ikke Charge et batterikraftverk, men varer nord for en uke før det kreves ekstra juice, noe som er en uoppnåelig bragd for slike som Apple Watch. "Ekte fremgang i sanntid" er en av aktivitetssporernes sentrale krav til berømmelse, sammen med trådløs stat-synkronisering over 120+ "ledende smarttelefoner" og din PC.

Withings Steel HR

Denne er sikker på en merkelig and, ikke bare på grunn av det fancy navnet, men først og fremst fordi det viser et "tidløst utseende" og likevel fokuserer på det bærbare grunnleggende snarere enn å sette en smarttelefon på håndleddet. Det er uten tvil verdens mest fasjonable treningssporing , på en retro, alltid på moten måte, men holder utrolig lysene på i mer enn åtte måneder uten å måtte lade eller cellebytte.

Det er åpenbart på grunn av at skjermen ikke egentlig er en strømforsyningsskjerm og viser noe annet enn tiden og en "analog tilbakemeldingssløyfe." Ganske den geniale hybridkonstruksjonen, og best av alt, du trenger ikke å bekymre deg hvis du lar den være på mens du svømmer. Og det er en pulsmåler å starte.

Fitbit Alta HR

Når det gjelder pålitelige band som er i stand til litt mer enn å telle trinn, er Alta HR din fyr. Alta HR bygger på suksessen til Fitbits tidligere treningssporere som går for en lavprofils designvei, og en overflod av nyttige sensorer som er ment å fange både din hvilepuls og passiv hjertefrekvens for et helhetlig syn på hjertet ditt.

Markedsføring av mumbo-jumbo til side, dette skiller seg ut med skreddersydde treningsøkter og tilpasset Smart Coach-veiledning , samt "avansert" automatisk søvnrevisjon med gjenkjenning av REM-, Light- og Deep-trinn.

Garmin Vivoactive 3

En annen smartwatch-lookalike, denne gangen som kopierer den første bølgen av Android Wear-enheter, er den rektangulære Vivoactive GPS-aktivert , og det sier alt. Hvorfor er GPS viktig for sportsnøtter? Fordi det bærbare stykket til enhver tid vet nøyaktig hvor du er og hva du gjør, selv når du er borte fra Android-telefonen din, og viser dyrebare, detaljerte data som hastighet og tråkkfrekvens under en innendørs løp.

Garmins alltid fantastiske programvare hjelper også til å skille mellom løp, sykkel, svømming, tur og golfinnsats, og gir deg et av de mest grundige blikkene på helsepengene dine kan kjøpe. Å, og selv når GPS-en kontinuerlig er på, varer Vivoactive opptil ti timer mot et gebyr. 3 uker når funksjonen er slått av.

Fitbit Surge

“Fitness-superuret” er heller ikke noe smartklokke, det ser bra ut, litt stygt og tungvint, selv om det ikke er veldig tungt, på 80 gram eller så. Overfladiske moteegenskaper til side, det som virkelig er relevant, er Surge-pakken GPS, et 3-akset akselerometer , 3-akset gyroskop, digitalt kompass, optisk pulsmåler, høydemåler, omgivende lyssensor og vibrasjonsmotor.

Oversettelse - den vet nøyaktig hva du holder på med, hvor og til hvilken slutt, og det er ganske anstendig for visning av samtaler og tekstvarsler. Det er egentlig det beste fra begge verdener, og ja, det gir ukelangt batteriuthold.

Microsoft Band 2

Det føles rart å pakke sammen en sammensetning av Google-vennlige enheter med en produsert av "fienden", men hvis Redmond glemte små argumenter, hvorfor ville vi ikke følge etter? Spesielt gitt at Band 2 omfavner Windows Phone, Android og iOS, noe som forbedrer den klønete bygningen til forfederen betydelig, og beriker sensoren.

Tro det eller ei, du kan gjøre det bedre enn Fitbit Surge, med akselerometer og gyro, GPS og barometer , omgivende lys og hudtemperatur, pluss galvanisk hudrespons, UV, en kapasitiv sensor, mikrofon og haptisk vibrasjonsmotor. Aner ikke hva halvparten av dem gjør? Kule ting, forsikrer vi deg om, som passer perfekt med moro.

Kjennelse

Som du kan se, er det mange gode treningssporere med lave priser. Hvis du er ute etter å spore aktivitetene dine, vil noen av disse hjelpe deg med å oppnå de midlene du er ute etter; Men hvis du konkurrerer om noe premium og tidløst, er det noen få som stiger til toppen. For det første elsker vi Microsoft Band, men Withings Steel HR og Garmin Vivoactice 3 er vanskelige å slå.

Hvilken treningsaktivitetssporing planlegger du å hente? Har du en favoritt som vi ikke dekket her i dag? Gi oss beskjed om hva det er, og du kan finne forslagene dine på listen på et senere tidspunkt!

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.