Samsung Galaxy S5 gjenkjenner ikke laderproblemer og andre relaterte problemer

Når telefonbatteriet går tomt, er det første du sannsynligvis vil gjøre å lete etter laderen og lade enheten. #Samsung #Galaxy # S5 må for eksempel lades i rundt 2 timer fra 10% til 100%. Mens det er ganske enkelt å lade enheten, kan det oppstå problemer. Dette er hva vi skal diskutere i dag da vi takler Galaxy S5 ikke vil gjenkjenne laderproblemer og andre relaterte problemer. Vi har valgt flere utgaver av denne typen som du, våre lesere, har sendt oss og har adressert dem nedenfor.

Samsung Galaxy S5

Hvis du eier en Samsung Galaxy S5 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S5 kjenner ikke igjen laderen

Problem: Telefonen min vil ikke gjenkjenne laderen i det hele tatt når den er på. Jeg har prøvd flere ledninger og ladebokser. Når den er slått av, vil den lade seg og vise batteribildet i omtrent 6 sekunder, så forsvinner den. Det gjør dette om og om igjen. Det vil til slutt lade opp på denne måten, men tydeligvis gikk noe galt. Jeg har prøvd en myk tilbakestilling og rengjøring av ladeporten. Hva annet kan jeg gjøre? Takk

Løsning: Siden du allerede har prøvd å bruke forskjellige ledninger og ladebokser, kan vi eliminere dette som årsak til problemet. Det du trenger å konsentrere deg om denne gangen er telefonprogramvaren, batteriet og ladeporten. Følg feilsøkingen jeg har listet opp nedenfor.

 • Ta ut telefonbatteriet. Trykk og hold inne strømknappen i minst et minutt, og sett deretter inn batteriet. Denne prosedyren utleder telefonkretsen og tømmer RAM-en. Sjekk om du nå kan lade telefonen.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Ikke installer noen app på telefonen din etter tilbakestillingen ennå. Prøv å sjekke om telefonen lades.
 • Prøv å bruke et nytt batteri på telefonen.

Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor mislykkes, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket. Det er mulig at det kan være et problem med ladeporten eller med strøm IC på enheten din.

S5 lades ikke

Problem: Hjelp takk !! Jeg brukte den samme laderen hele tiden plutselig i går kveld, den ville ikke lade telefonen min. Meldingen jeg får når jeg kobler laderen til. “Kan ikke lade. Bruk original lader. Den tilkoblede laderen er ikke kompatibel med telefonen din. For å forhindre skade på telefonen din, har ladingen blitt stoppet. For å fortsette lading, bruk den originale laderen og kabelen som ble levert til denne telefonen. ” Det er den originale laderen.

Løsning: Det er to mulige faktorer som kan forårsake dette problemet. Først kan det være forårsaket av laderen. For det andre kan det være forårsaket av telefonen. Følg våre feilsøkingstrinn som er oppført nedenfor for å løse dette problemet. Gå til neste trinn hvis problemet fortsatt vedvarer.

 • Prøv å bruke en annen lader. Sørg for å bruke en annen ladekabel og ladeblokk. Hvis mulig, prøv å sjekke denne andre laderen med en annen enhet og se om den fungerer.
 • Rengjør ladeporten på telefonen. Noen ganger kan det være noe skitt eller rusk i denne havnen. Dette kan ofte forstyrre ladeprosessen. For å rengjøre ladeporten, bruk en trykklukkedunk, en bomullsknopp dyppet i alkohol, eller blåse på den med et sugerør.
 • Ta ut telefonbatteriet, og trykk deretter på og hold inne strømknappen i minst et minutt. Dette vil avlaste telefonkretsen og fjerne RAM-en. Sett inn batteriet på nytt, og slå deretter på telefonen.
 • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus. Dette sletter de midlertidige dataene på telefonen som kan forårsake problemet.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

S5 lades ikke med en spesiell USB-kabel

Problem: Hei bare nysgjerrig på at jeg har en Samsung s5. Jeg tok med en ny USB-lader, men telefonen vil ikke lade i det hele tatt med den nye kabelen. Jeg har sjekket, og andre USB-kabler lader telefonen min perfekt. Grunnen til at jeg er forvirret er at den nye USB-kabelen vil lade en annen s5. Kan programvare hindre telefonen min i å godta den nye USB-kabelen eller andre grunner, da den fungerer på en annen s5 uten problemer. Jeg bruker den offisielle samsung pluggen takk for hjelpen.

Løsning: Dette er virkelig et merkelig problem siden den nye kabelen er gjenkjent av en annen S5, men ikke på enheten din. Det er mulig at telefonprogramvaren forårsaker dette problemet. Prøv å feilsøke dette problemet ved å utføre trinnene nedenfor.

 • Rengjør ladeporten på telefonen din med en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol. Sjekk om USB-kabelen fungerer.
 • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
 • Prøv å flytte eller bøye USB-kabelen mens den er koblet til telefonen, og sjekk om den blir oppdaget. Hvis det er tilfeller når det blir oppdaget, kan problemet skyldes en løs tilkobling i selve USB-kabelen eller telefonens ladeport.

S5 lades ikke

Problem: Telefonen lades ikke uansett ledningen eller stikkontakten jeg bruker. Når jeg kobler til USB-ledningen, vises det tomme batteriet med tordenbolt noen ganger, andre ganger viser det ikke noe i det hele tatt. Svært innimellom vil det faktisk lade seg, og selv da er det bare noen få minutter opp til 1 eller 2%, og kutt ut.

Løsning: Prøv å utføre feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor for å løse dette problemet. Gå til neste trinn hvis det nåværende trinnet ikke løser problemet.

 • Rengjør ladeporten på telefonen. Du kan bruke en trykklukkedunk eller en bomullsknopp dyppet i alkohol.
 • Prøv å bruke en annen lader. Sørg for å bruke en annen USB-ledning og ladeblokk.
 • Bytt ut batteriet med et nytt.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor ikke løser problemet, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken.

S5 slår seg ikke på eller lades

Problem: Etter tung bruk av fotoapps prøvde jeg å installere en vaterpasning og telefon rapporterte om mangel på minne, så jeg hoppet over installasjonen. Senere var telefonen greit for sms-er og en samtale. En stund etter det tente ikke kraften på skjermen. Trykk og hold på strømmen gir en flimrende grønn LED, men ikke våkner. Ved å trykke og holde nede strøm og volum opp, ble det produsert blinkende grønn LED, men ingenting annet. Tilsvarende var ikke bedre å holde makt og nede. Så jeg fjernet telefonen fra saken, trakk batteri og minnekort. Fortsatt ingen forbedring, inkludert samtidig holder på knappen. Prøvde lader, så blinkende grønn LED og telefon og batteri ble raskt varme. Fjernet til slutt batteriet, holdt strøm i 1 min, satte inn batteriet og spilte på laderen. Ingen grønn ladelampe og ingen varme. Venter 20 minutter før du prøver å slå på igjen.

Løsning: Prøv å starte telefonen i gjenopprettingsmodus. Hvis du har tilgang til denne modusen, fortsett med å tørke cachepartisjonen på telefonen. Hvis dette ikke løser problemet, gjør du en tilbakestilling av fabrikken i denne modusen. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine, så sørg for å ha en sikkerhetskopi før du fortsetter.

Hvis telefonen ikke klarer å få tilgang til gjenopprettingsmodus, foreslår jeg at du prøver å skaffe deg et nytt batteri.

Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor mislykkes, kan du ta telefonen til et autorisert servicesenter og få den sjekket.

S5 slår seg av når den ikke er koblet fra laderen

Problem: Telefonen min slås av i løpet av sekunder etter at den ble tatt av. Når jeg tar den av, vibrerer den, logoskjermen tennes, den vibrerer igjen og gjentas. den eneste måten å bruke telefonen på er mens den er ladet. Jeg er villig til å gjøre hva som helst, men tilbakestilling av fabrikken. Jeg trenger virkelig hjelpen. Takk skal du ha

Løsning: Det er veldig sannsynlig at problemet skyldes et svakt batteri. Prøv å skaffe deg et nytt batteri og se om dette løser problemet.

S5 Uregelmessig lading

Problem: Når du kobler til laderen, lades den av og på og vil renne veldig raskt. Når den ikke er koblet til, vil den si at den lades av og på.

Løsning: I de fleste tilfeller som dette skyldes problemet vanligvis en defekt ladeport. Du bør imidlertid først sjekke om telefonprogramvaren forårsaker dette ved å sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken. Hvis problemet fortsatt er etter dette, så ta telefonen til et autorisert servicesenter og få sjekket telefonen.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.