The Sims 5: Nyhetsutgivelsesdato og rykter

Hvis du har vært en stor fan av Sims-serien, som først ble utgitt helt tilbake i år 2000, var du uten tvil skuffet over den siste utgivelsen for denne Sims-serien, Sims 4, og områdene den savnet. på. Når det er sagt, er du sannsynligvis spent på muligheten for en etterfølger som vil bringe serien tilbake til den opprinnelige ånden i spillet. Det er mange rykter som sirkulerer om en mulig Sims 5. Vi skulle visstnok høre noe om på E3 2018 i fjor, men EA lot det gå forbi uten en eneste antydning. Likevel holder vi på håpet om at vi får se en Sims five - det er tross alt ingen måte at skaperne av denne populære serien vil la Sims-serien gå, siden det har vært en kontant ku for dem gjennom årene, vi forventer at EA skal gjøre Sims 5 til den siste utgivelsen for denne serien.

Hva vi vet så langt om Sims 5

sims 5

Hvorfor vi trenger simmer 5

The Sims 4 er et morsomt spill, men det er noen funksjoner som ble utelatt som har ødelagt opplevelsen for noen fans, og ønsker at EA hadde holdt seg til hjertet av The Sims 3. Generelt lanseres et Sims-spill hvert femte år. I løpet av denne perioden er utvidelser gitt for den nåværende hovedtittelen til Sims, i dette tilfellet The Sims 4. The Sims 4 ble lansert sent på året 2014, noe som betyr at vi burde ha en etterfølger ganske snart her, i det minste i utgivelsesplanen for pasningsspill. Sims-fans trenger virkelig noe friskt og spennende, for mens det var mange flotte funksjoner i Sims 4, har utvidelser og noen funksjoner vært skuffende.

sims 5 2020

Når kommer Sims 5 ut?

Som vi allerede har nevnt, ser det ut til at EA lanserer Sims-spill hvert femte år eller så. Hvis vi ser på utgivelsesplanen til Sims 4, kunngjorde EA opprinnelig spillet i mai 2013. Det kom ut litt over et år senere i september 2014. Det er ganske lang tid mellom kunngjøring og den offisielle utgivelsesdatoen, som kan være litt bekymringsfullt siden vi ennå ikke har hørt en offisiell kunngjøring fra EA.

En EA-leder twitret (nå slettet) at det ikke ville bli et nytt Sims-spill lansert med mindre Sims 4 ikke lyktes. Siden tweeten ble slettet, antar vi at det ikke var de offisielle tankene til EA. Når det er sagt, hvis det skal være et nytt Sims-spill, bør vi høre en kunngjøring i år med en offisiell lansering planlagt til neste år, som vil være fem år etter at The Sims 4 ble lansert.

Noen andre nyheter som kommer fra EA sier at Sims 4 har fått stor oppmerksomhet fra fansen, og har sett noen solide inntekter. Det er gode nyheter og dårlige nyheter for fans. Den gode nyheten er at dette betyr at de definitivt vil være en Sims 5; den dårlige nyheten er at fans kanskje må vente lenger enn de ønsker å få en Sims 5, siden EA sannsynligvis vil øke Sims 4-levetiden med flere utvidelser og nedlastbart innhold som skal kjøpes. Uansett uansett, vil Sims 5 skje, da det er en kontant ku som EA vil fortsette å melke.

sims 5

Hva er levetiden til The Sims 4?

Som vi nevnte, siden The Sims 4 ser stor suksess, planlegger EA å melke den så lenge de kan. De siste utvidelsene til The Sims 4 er Pets-utvidelsen. Det ble nettopp lansert, og så kan vi kanskje vente litt før The Sims 5. Det er fordi vi også får beskjed om at Pets-utvidelsen ikke er den siste DLC Sims 4 vil se, EA har mye mer planlagt for spill.

Grant Rodiek, i et intervju med PC Games Insider, hadde dette å si med hensyn til The Sims 4:

“Vi kommer ikke til å lene oss tilbake og slappe av, nå som vi har laget den ultimate pakken for spillet. Kjæledyr er rett og slett starten på en ny bølge og ikke slutten av syklusen. Vi har mer innhold planlagt, overrasker publikum og leverer gratis innhold de kan ha det gøy med. ”

Han fortsatte videre med å si dette:

Historisk sett er folk etter kjæledyr som: 'Ok, vi gjorde den store pakken, nå skal vi tenke på noe annet. Jeg vil at spillerne fortsatt skal være der fordi vi fremdeles lager mordereinnhold. Vi drar ikke bort. Kjæledyr er den største, men vi skal ikke ringe den tilbake. Noen av tingene vi tenker på er ganske ambisiøse, det er også nye vendinger på gamle ting, og så håper jeg at folk ser på Kjæledyr som starten på den andre bølgen, ikke slutten av syklusen. Jeg vil gjøre mer innhold, fortsette å øke linjen, mer gratis innhold. Det er ting som er veldig viktige for oss, og vi har snakket om ting neste år i evigheter allerede fordi vi vil at det skal være supergodt. Det er sprø lange sykluser. Neste år vil jeg at folk skal være som: 'Wow, jeg kan ikke tro at du gjør alt dette'. Neste år blir vi fire år og fortsatt her.”

Når det er sagt, kan vi vente i minst et par år før vi ser en Sims 5, hovedsakelig fordi Rodiek antyder at det kommer en ny stor utvidelse til The Sims 4 neste år. I et nøtteskall må vi bare være tålmodige, men en Sims 5 skjer definitivt i fremtiden, bare ikke så umiddelbar som vi vil at den skal være!

Hva vi vil se i Sims 5

Vi forventer å se noen bemerkelsesverdige forbedringer i Sims 5. En av de mest frustrerende tingene ved The Sims 4 var den konstante mengden lasteskjermer den ga deg gjennom. Med The Sims 5 gleder vi oss til å se et perspektiv fra Open World-typen, der EA fjerner lasteskjermen og bare plasserer deg i en massiv verden som du kan utforske fritt.

En annen frustrerende del av The Sims 4 var mangelen på omspillbarhet. EA slapp virkelig ballen der, og utvidelser gjorde lite for å bringe spillerne tilbake til spillet. Vi håper også at EA vil bringe tilbake noen av foreldreaspektene til Sims 5. EA tok dette ut av spillet for The Sims 4, men hentet det tilbake til The Sims 4 på konsoller. Vi vil veldig gjerne se småbarn i spillet igjen!

Funksjoner du kan forvente i Sims 5

Å kjenne EA og fremgangsmåtene de har benyttet seg av for sent, er det noen interessante ting vi kan forvente å se i Sims 5 . Først forventer vi å se noen av Sims 5 med en slags mobil tilknytning for å oppmuntre spillerne til å laste ned simmene på telefonen. Du må kanskje fullføre noen oppgaver på mobilen for å låse opp Sims-funksjoner på PC-en, eller kanskje du kan overvåke statistikken til simmene dine i sanntid på denne måten.

Vi forventer også å se en mengde mikrotransaksjoner. Slik har EA tjent pengene sine, selv etter å ha belastet kundene for fulle spill (a la Battlefront II). Vi håper at EA også bestemmer seg for å fortsette og legge til flere personlighetsfunksjoner til sims i Sims 5. I The Sims 4 var det bare fire, men det sier seg selv at vi trenger mye mer enn det i neste spill for bedre tilpasning.

Så når kommer Sims 5?

Som du kan se, ser ikke en Sims 5-utgave mulig så langt i år, spesielt etter å ikke ha sett noen kunngjøring fra EA på E3 2018. Likevel kan fans og spillere se frem til en Sims 5-kunngjøring senere 2020 med en lansering en gang neste år, det vil si hvis EA bestemmer seg for å følge kunngjøringen og lansere planene for Sims 3 og Sims 4 for Sims 5. Sims 5 vil forhåpentligvis være alt Sims 4 ikke var, men i mellomtiden vil spillerne være kunne nyte noen pene konsolloppdateringer til Sims 4.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.