Hvordan se MSNBC live online uten kabel

Til slutt, gi slipp på kabel- eller satellitt-TV-abonnementet ditt, men lurer på hvordan du kan se på noen av favorittkanalene dine uten det? Vel, du har flaks! Det har aldri vært enklere å se live TV uten kontrakt eller abonnement på de store kabelselskapene der ute. I dag kan du registrere deg for en billig streamingtjeneste for å se favorittkanalene dine eller plukke opp en streamingenhet, for eksempel Fire TV Stick.

I et øyeblikk: Hvordan se MSNBC live online uten kabel

  • Brann-TV med 4K Ultra HD og Alexa Voice Remote Vår toppvalg
  • Roku Ultra | 4K
Produkt Merke Navn Pris
Amazon Brann-TV med 4K Ultra HD og Alexa Voice Remote Sjekk pris på Amazon
Roku Roku Ultra | 4K Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Følg med nedenfor, så viser vi deg hvor enkelt det er å se MSNBC uten en dum toårskontrakt med et stort kabelselskap.

Streaming-maskinvare

Før vi viser deg de mange streamingtjenestene som er tilgjengelige for MSNBC, fungerer det også noen maskinvarerelaterte alternativer. For eksempel er Roku Ultra et utmerket alternativ fordi den har MSNBC tilgjengelig som en dedikert kanal.

På samme måte tilbyr Amazon en dedikert MSNBC-kanal på Fire Stick og Fire TV. Husk at du kanskje trenger en egen konto hos MSNBC for å kunne "logge på" for å se live TV fra den aktuelle kanalen.

Hvordan se MSNBC live online uten kabel

1. SlingTV

SlingTV er et av de beste alternativene for ledningskutter, og tilbyr a la carte-kanaler. Det er noen få populære alternativer de ikke har, for eksempel Fox News, men SlingTV vil gjøre det mulig for kunder å ta MSNBC for en spinn i en av pakkene sine. MSNBC er faktisk i "News Extra" -pakken, som koster en liten månedlig avgift. Husk at du kanskje trenger en "kjernetjeneste" for å kjøpe News Extra-tillegget. For eksempel må du kanskje allerede være abonnert på Sling Blue-pakken for å legge til tillegg til tjenesten din. Sjekk det selv nedenfor. Kjøp den her

2. DirecTV nå

Hvis du ikke er kjent med DirecTV Now, er det AT & Ts nye live TV-streamingtjeneste. Det hadde en litt steinete start, men det er en all-pålitelig tjeneste. De gir tilgang til alle favorittnyhetskanalene dine, inkludert MSNBC. For å få tilgang til disse kanalene, må du registrere deg for DirecTV Nows "Live a Little" månedlige pakke.

Ulempen med DirecTV Now er at det ikke nødvendigvis er a la carte som Sling TV, så du er ikke i stand til å bli så billig som en tjeneste.

Kjøp den her

3. Hulu

Mange vanlige leverandører av videostreaming prøver å konkurrere mot de store kabel- og satellitt-TV-selskapene tungt. En av disse er Hulu, og tilbyr en ny tjeneste som heter Hulu TV. Hvis du registrerer deg for Hulu med Live TV, får du tilgang til MSNBC samt massevis av andre nyhetskanaler. Du kan se dem live eller på forespørsel.

Hulu med Live TV koster deg en månedlig avgift, men som en del av den pakken får du den vanlige Hulu-streamingpakken samlet inn, slik at du fremdeles kan se favorittprogrammene dine som ikke streamer lenger. Sjekk det ut nedenfor.

Kjøp den her

4. YouTube TV

YouTube TV gir tilgang til MSNBC som en del av det månedlige abonnementet. Det kan imidlertid være vanskelig å få tilgang til. YouTube TV helt siden lanseringen har vært plaget med problemer, for eksempel langvarige strømbrudd. YouTube TV er også veldig avhengig av hvilket "marked" du er i for å spille innhold fra MSNBC og lignende kanaler. Hvis du vil gi det et sjanse, tilbyr YouTube TV en gratis prøveperiode før du belaster deg det månedlige prispunktet. Kjøp den her

Se MSNBC Live Online uten kabeldommer

En ulempe med kabel-, satellitt- og ledningsskjærende TV-tjenester er at tilgjengeligheten til kanalen din avhenger av hvilket “marked” eller region du bor i. Dette er på grunn av kontrakter og mye byråkrati rundt disse kanalene. Når det er sagt, må du sjekke ut disse tjenestens gratis prøveversjoner for å sikre at de fungerer i ditt område.
Produkt Merke Navn Pris
Amazon Brann-TV med 4K Ultra HD og Alexa Voice Remote Sjekk pris på Amazon
Roku Roku Ultra | 4K Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.