Hva skal jeg gjøre hvis du støter på Galaxy S10-oppdateringsproblemer | fikse for oppdateringsproblemer

Det har vært mange rapporter om Galaxy S10-brukere som har fått problemer etter oppdatering av enheten. Noen ganger kan systemoppdateringer gå motsatt retning. Hvis du er en av de uheldige få Galaxy S10-brukerne som har oppdateringsproblemer, kan du finne ut hva du skal gjøre for å løse problemet. Det kan være en rekke mulige oppdateringsproblemer, så alt vi kan gjøre er å gi generelle løsninger. Vi vil lage en spesifikk guide hvis vi mottar rapporter om et annet bestemt oppdateringsproblem i nær fremtid.

Slik løser du Galaxy S10-oppdateringsproblemer

Oppdateringsproblemer på Samsung Galaxy-enheter kan skje av flere årsaker. Denne korte feilsøkingsveiledningen viser trinnene du kan prøve hvis du støter på et problem etter en oppdatering.

Problemer med oppdatering av Galaxy S10-løsning nr. 1: Start enheten på nytt

Det kan være mange former for oppdateringsrelaterte problemer i en Samsung Galaxy-enhet. Hvis du har et problem etter at en systemoppdatering er installert, kan det være forårsaket av en mindre feil. Noen midlertidige feil løses enkelt ved å starte telefonen på nytt. Vi foreslår at du starter Galaxy S10 på nytt før du gjør resten av løsningene nedenfor. Forhåpentligvis hjelper dette med å fikse problemet. Det er spesielt nyttig når årsaken til problemet er en midlertidig feil som kan komme fra en kodingsfeil som utvikler seg etter at enheten har blitt kjørt i noen tid. Myk tilbakestilling simulerer effekten av “batteritrekk” -prosedyre. Det tømmer systemet og RAM, så hvis feilen kommer fra minnelekkasje eller ineffektiv koding, kan dette hjelpe.For å gjøre det, trykk og hold inne av / på- og volum ned-knappene i omtrent 10 sekunder

For noen Galaxy S10 5G kan det være en litt annen måte å komme til samme metode. Dette er hvordan:

 1. Trykk og hold nede Power + Volum ned-knappene i omtrent 12 sekunder eller til strømmen til enheten går. Merk: La skjermbildet Maintenance Boot Mode (Maintenance Boot Mode) vises i flere sekunder.
 2. Velg Normal oppstart fra skjermbildet Maintenance Boot Mode. Merk: Bruk volumknappene til å bla gjennom tilgjengelige alternativer og nedre venstre knapp (under volumknappene) for å velge. Tillat opptil 90 sekunder før tilbakestillingen er fullført.
 3. Hvis skjermbildet for vedlikeholdsstartmodus ikke vises, har ikke enheten det. Bare vent til enheten slås helt av.

Oppdateringsproblemer i Galaxy S10 løser nr. 2: Oppdater systembufferen

Hvis Galaxy S10-oppdateringsproblemene dine startet etter en systemoppdatering, er det mulig at det kan være et problem med systembufferen. Dette er et sett med midlertidige filer som brukes av Android for å laste apper raskt. Oppdateringer kan noen ganger ødelegge systembufferen, som kan føre til langsomme ytelsesproblemer og andre problemer. Følg trinnene nedenfor for å sikre at enheten har ny systembuffer:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk cache-partisjon'.
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten til 'ja' er uthevet, og trykk på av / på-knappen.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Problemer med oppdatering av Galaxy S10-løsning # 3: Tilbakestill nettverksinnstillinger

Noen problemer med oppdateringen etter Samsung-enheter kan skyldes feil nettverkskonfigurasjon. Noen ganger kan nye oppdateringer endre nettverksinnstillingene, noe som igjen kan føre til problemer. Følg disse trinnene for å fikse Galaxy S10-oppdateringsproblemer på grunn av feil nettverksoppsett:

 1. Fra startskjermbildet sveiper du opp på et tomt sted for å åpne appbrettet.
 2. Trykk på Generell styring> Tilbakestill> Tilbakestill nettverksinnstillinger.
 3. Trykk på Tilbakestill innstillinger.
 4. Hvis du har konfigurert en PIN-kode, skriver du den inn.
 5. Trykk på Tilbakestill innstillinger. Når du er ferdig, vises et bekreftelsesvindu.

Problem med oppdatering av Galaxy S10-løsning # 4: Tilbakestill appinnstillinger

Tilbakestilling av appinnstillinger overses ofte i mange feilsøkingsartikler om Android, men når det gjelder et problem som ditt, kan det hjelpe mye. Det er mulig at en eller noen av standardappene dine ikke er riktig angitt, noe som får denne feilen til å oppstå. Fordi det ikke er noen måte å vite om dette gjetningen er sant, må du bare sørge for at alle standardapper er slått på. Slik gjør du det:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på Flere innstillinger øverst til høyre (trepunktsikon).
 4. Velg Tilbakestill appinnstillinger.
 5. Start S10 på nytt og se etter problemet.

Oppdateringsproblemer på Galaxy S10 løser nr. 5: Start opp i sikker modus

En av de vanligste årsakene til Android-problemer er ikke systemet eller oppdateringer til det, men apper. Oppdatering av Android-systemet ditt betyr ikke nødvendigvis at apper også blir oppdatert. Noen ganger kan dette være problematisk da dårlig kodede apper kan forstyrre Android etter en oppdatering. Hvis du ikke har funnet løsningen på Galaxy S10-oppdateringsproblemene på dette punktet, bør du vurdere å sjekke om en tredjepartsapp er årsaken. For å gjøre det må du starte en enhet i sikker modus. Dette er hvordan:

 1. For å starte på nytt i sikker modus:
 2. Trykk og hold nede strømknappen til vinduet Slå av vises, og slipp deretter.
 3. Trykk og hold på Slå av til ledeteksten i sikker modus vises, og slipp den deretter
 4. For å bekrefte, trykk på Sikker modus.
 5. Prosessen kan ta opptil 30 sekunder å fullføre.
 6. Ved omstart vises "Sikker modus" nederst til venstre på startskjermen.
 7. Se etter problemet ved å bruke enheten din som du normalt ville gjort. Gjør dette så lenge du kan.

Husk at tredjepartsapplikasjoner er deaktivert i denne modusen, så det du kan bruke er forhåndsinstallerte apper. Når S10 5G har startet opp i denne modusen, må du kontrollere om problemet vedvarer. Avinstaller appen du nylig har installert, og se om det løser det. Hvis problemet vedvarer, bruk eliminasjonsprosessen for å identifisere den useriøse appen. Dette er hvordan:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis S10 fortsatt er problematisk, gjenta trinn 1-4.

Problemer med oppdatering av Galaxy S10-oppdatering # 6: Tilbakestilling av fabrikken

Vanligvis er den mest effektive måten å fikse oppdateringsproblemer på tilbakestilling av fabrikken. Sørg for å gjøre det hvis problemet vedvarer. Lær hvordan du tilbakestiller enheten din med disse metodene:

Metode 1: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy S10 via Innstillinger-menyen

 1. Lag en sikkerhetskopi av dine personlige data og fjern Google-kontoen din.
 2. Åpne Innstillinger-appen.
 3. Bla til og trykk på Generell ledelse.
 4. Trykk på Tilbakestill.
 5. Velg Tilbakestill fabrikkdata fra de gitte alternativene.
 6. Les informasjonen, og trykk deretter på Tilbakestill for å fortsette.
 7. Trykk på Slett alt for å bekrefte handlingen.

Metode 2: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy S10 ved hjelp av maskinvareknapper

 1. Hvis det er mulig, kan du lage en sikkerhetskopi av dine personlige data på forhånd. Hvis problemet ditt forhindrer deg i å gjøre det, er det bare å hoppe over dette trinnet.
 2. Du vil også sørge for at du fjerner Google-kontoen din. Hvis problemet ditt forhindrer deg i å gjøre det, er det bare å hoppe over dette trinnet.
 3. Slå av enheten. Dette er viktig. Hvis du ikke kan slå den av, vil du aldri kunne starte opp i gjenopprettingsmodus. Hvis du ikke klarer å slå av enheten regelmessig via strømknappen, må du vente til telefonens batteri er tømt. Lad deretter telefonen i 30 minutter før du starter opp i gjenopprettingsmodus.
 4. Trykk og hold inne Volum opp-knappen og Bixby-knappen samtidig.
 5. Mens du fremdeles holder nede Volum opp og Bixby-tastene, holder du inne av / på-knappen.
 6. Gjenopprettingsskjermmenyen vises nå. Når du ser dette, slipper du knappene.
 7. Bruk Volum ned-knappen til du markerer 'Tørk data / tilbakestilling av fabrikken'.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge 'Wipe data / factory reset.'
 9. Bruk Volum ned for å markere Ja.
 10. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte tilbakestilling av fabrikken.
 11. Sett telefonen opp, men ikke installer noen app. 
 12. Bruk telefonen normalt og se om den blir overopphetet.

Oppdateringsproblemer på Galaxy S10 løser nr. 7: Installer oppdateringer

Noen ganger er den beste måten å fikse oppdateringsproblemer på å installere den siste systemoppdateringen. Android er komplisert system, og det er millioner av mulige feilpunkter i det. Nye systemoppdateringer fungerer noen ganger ikke i henhold til planen, så utviklere som Google, Samsung eller operatører kan gi ut en annen oppdatering for å fikse feilen med den forrige. Hvis ingenting vil endres etter en tilbakestilling av fabrikken, er det mulig at du har en systemfeil som bare kan løses av en ny oppdatering. Sørg for å installere den siste oppdateringen for å løse problemet. Ellers bør du vurdere å få sjekket telefonen av Samsung. Besøk din lokale Samsung-butikk eller servicesenter for en løsning.


Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosiale nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Twitter-sider.