Samsung Galaxy S6 overopphetingsbatteri tømmer raskt problemer og andre relaterte problemer

#Samsung #Galaxy # S6 er en av flaggskipmodellene til den sørkoreanske giganten som først og fremst er laget av glass og metall. Faktisk er designen en radikal endring fra forgjengeren som er S5. Denne telefonen har flere enestående funksjoner, for eksempel en kraftig Exynos 742-prosessor, 3 GB RAM, et 16 MP kamera og et 2550 mAh batteri. Noen av ulempene inkluderer mangel på et microSD-kortspor og ingen vanntetting. Selv om denne telefonen blir brukt av mange mennesker som deres pålitelige daglige driver, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå på enheten, det er det vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien tar vi tak i Galaxy S6-overopphetingsbatteriet tømmer raskt problemer og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S6 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S6 Overopphetingsbatteri tømmes raskt

Problem: Hei, jeg har hatt problemer med lading av telefonen min. Det hadde vært overopphetet forrige uke, og jeg ville bare slå det av for å kjøle det ned. Jeg har en turbolader, og telefonen min lades bra, men de siste to dagene blir den knapt fulladet med mindre den er koblet til hele natten. Batteriet har tappet veldig fort, jeg kommer på facebook eller Two Dots i fem minutter, og det vil gå ned 15-20%. Jeg har prøvd å starte den på nytt flere ganger, og det hjelper ikke. Uken før det begynte å bli overopphetet, gjorde jeg også en tilbakestilling av fabrikken og byttet ledningen på turboladeren som bare tilfelle.

Løsning: Problemet med en telefon som overopphetes og har problemer med å tømme batteriet, skyldes vanligvis et dårlig batteri. Siden du allerede har gjort en tilbakestilling av fabrikken som eliminerer muligheten for at problemet skyldes en feil i telefonprogramvaren, bør du vurdere å sjekke batteriet i et servicesenter.

Jeg foreslår også at du bytter ut laderen du bruker, da dette kan føre til at batteriet overopphetes og tømmes raskt. Jeg anbefaler at du bruker en original Samsung-lader til telefonen, da denne er designet for bruk med denne enheten.

S6 slår seg ikke på etter lading

Problem: God morgen, min Samsung s6 gikk tom for batteri i går kveld. Så legg den på bytte når du legger deg. Da jeg våknet klokka 05.00, klikket jeg på startknappen og indikatoren kom opp og sa 90%. Jeg vil på toalettet og kom tilbake for å slå det på, og det ville ikke svare. Jeg prøvde å lade den igjen, og den viste seg ikke som lading (ingen LED). Jeg prøvde forskjellige trykknappkombinasjoner, men ingenting ... alt som skjer er at telefonen blir varm rundt strømknappen. Jeg er hovedsakelig bekymret fordi telefonen min har alle bildene til barnet mitt fra da han ble født ... noe hjelp ville være veldig verdsatt. Takk Andrew

Løsning: For dette spesielle problemet, bør du prøve å simulere et batteritrekk først ved å trykke og holde inne både strøm- og volum ned-knappen i minst 10 sekunder. Telefonen din skal starte på nytt etter dette. Hvis du fremdeles ikke får svar fra telefonen din, kan du prøve å rengjøre ladeporten på enheten ved hjelp av en trykklukkedunk. Når dette er gjort, kan du prøve å lade telefonen med en annen USB-ledning som er kjent for å fungere. Du bør også sjekke om telefonen lades fra en USB-port på datamaskinen.

Hvis telefonen fremdeles ikke slås på, må du ta dette til et servicesenter og få det sjekket.

S6 går i hvilemodus når den lades

Problem: Fra i går når jeg kobler telefonen til en lader, setter den telefonen i hvilemodus og stiller alt og gir mulighet til å slå på ringetonen. før dette ville jeg ikke få noen meldinger når jeg lader, og telefonen vil forbli levende. Jeg har sett i innstillingene og kan ikke finne uansett for å deaktivere denne funksjonen.

Løsning: Flere andre eiere av denne enheten har også opplevd dette problemet nylig. Det ser ut til å ha skjedd like etter at telefonen fikk en programvareoppdatering. Har du Peel Remote-appen installert på telefonen din? Det er veldig sannsynlig at denne appen forårsaker problemet. Prøv å deaktivere denne appen, og kontroller om problemet fortsatt oppstår.

S6 Overopphetingsfeil etter at telefonen ble våt

Problem: Hei, jeg slipper mobiltelefonen min på toalettet ved et uhell. Litt jeg tok det med en gang. Problemet er at jeg slo på det i det øyeblikket, og det ble slått på, men det gikk 2 sekunder, og det viste en melding om overoppheting og det ble slått av. Jeg la det i ris, men etter 2 uker er det det samme

Løsning: Hvis det ikke løser problemet å plassere telefonen i ris, er det sjansen for at telefonen har fått litt vannskade. Batteriet kan ha kortsluttet, eller noen interne komponenter i telefonen ble skadet. For å finne ut nøyaktig hvilken komponent som ikke fungerer, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S6 lades ikke

Problem: Telefonen min døde. Nå vil den ikke lade. Den slås på når den er koblet til og sier at den lades, men den går ikke høyere enn 0 prosent. Jeg har prøvd forskjellige ladere og stikkontakter.

Løsning: Prøv å bruke en annen ladekabel når du lader telefonen. Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan problemet skyldes et defekt batteri. Siden denne telefonen har et ikke-flyttbart batteri, foreslår jeg at du tar denne enheten til et servicesenter og får den sjekket.

S6-skjermen slås ikke på

Problem: Telefonskjermen min slås ikke på. Telefonskjermen holder seg svart, men det blå LED-lyset lyser i hjørnet av telefonen min. Men jeg prøvde alt, og det vil ikke slå på.

Løsning: Det første du bør gjøre i dette tilfellet er å sørge for at batteriet har tilstrekkelig lading. Prøv å lade telefonen først i minst 20 minutter. Når dette er gjort, fortsett med et simulert batteritrekk. Dette gjøres ved å trykke og holde inne både av / på- og volum ned-knappene i minst 10 sekunder. Telefonen din skal starte på nytt etter dette.

Hvis telefonen ikke svarer, sjekk om den er i stand til å starte i gjenopprettingsmodus. Hvis telefonen starter i denne modusen, bør du vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, foreslår jeg at du tar telefonen til et servicesenter og får den sjekket.

S6 Lades ikke riktig

Problem: Jeg har problemet med at Samsung s6 ikke lades ordentlig, og det sa noe om strømdeling skrevet da problemet startet på enheten. også nå og da vil skjermen bli svart og ha en liten hvit x i hjørnet i omtrent 3 sekunder, og så forsvinner det og alt ser normalt ut, men telefonen vil fortsatt ikke lade seg ordentlig. hvis jeg slår den av, vil den ikke betale noen problemer når telefonen er av. slå den på igjen når den lades når den vil eller ikke vil lade i det hele tatt. Rask lading fungerer ikke i det hele tatt heller. Jeg tilbakestiller den mykt, tilbakestiller den hardt, tørker av og tilbakestiller den fra fabrikken, og til og med kalibrerer batteriet via et program som er lastet ned fra Play Store. andre forslag for å løse dette marerittet. telefonen er mindre enn 1 måned gammel, men metrostasjoner garanterer ikke den fordi den har en liten slitasje på hjørnet

Løsning: Siden du allerede har utført de fleste feilsøkingstrinnene for dette aktuelle problemet, som fremdeles ikke løser problemet, kan dette enten være forårsaket av en defekt ladeportsenhet eller en ødelagt strøm-IC. Du må ta telefonen til et servicesenter og få sjekket om dette er tilfelle.

S6 har advarsel om tilpasset operativsystem

Problem:   Telefonen min slås ikke av og har advarselen Et tilpasset operativsystem kan forårsake kritiske problemer i telefon og installerte applikasjoner. Hvordan retter jeg det?

Løsning: Advarselen betyr at telefonen din kjører på en tilpasset programvare. Prøv å starte telefonen på nytt ved å holde inne av / på- og volum ned-tasten i minst 10 sekunder. Hvis problemet vedvarer, bør du vurdere å blinke fastvaren på lageret tilbake til telefonen. Instruksjoner om hvordan du utfører denne prosedyren finner du på Sammobile-nettstedet, hvor du også kan laste ned fastvaren.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.