7 beste telefoner for Boost Mobile i 2020

Ønsker du å oppgradere telefonen din på Boost Mobile for 2018? Den gode nyheten er at 2017 var full av fantastiske utgivelser, og nå som vi nærmer oss slutten av året, kan mange av disse flaggskipsenhetene kjøpes til betydelig nedsatte priser. For eksempel kan en Galaxy Note 8 koste deg en heftig sum fra en operatør, men du kan alltid fange en ulåst versjon mye billigere gjennom Amazon, eBay eller til og med Swappa - du må shoppe litt!

Produkt Merke Navn Pris
Samsung Samsung Galaxy S8 + ulåst 64 GB - USA-versjon (Midnight Black) - USAs garanti Sjekk pris på Amazon
Google Google Pixel 2 Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung SM-N950UZVAXAA Galaxy Note8 Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy S8 (64GB) G950U 5.8 \ "4G LTE ulåst Sjekk pris på Amazon
LG LG G6, LS993 32 GB Ice Platinum - Sprint (Certified Refurbished) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Følg med nedenfor, så viser vi deg syv av de beste telefonene til Boost Mobile i 2020.

Apple iPhone XR

Et av de store problemene med smarttelefoner i disse dager er rimelig. Derfor er det alle slags telefoner, designet for forskjellige budsjettnivåer. IPhone XR er slik, men kommer med et førsteklasses design og maskinvareoppsett, men til et prispunkt som ikke er opprørende, a la a spec'd ut iPhone XS Max. Når det er sagt, er dette et av de beste alternativene du kan hente for Boost Mobile.

Til tross for at Apple fakturerer dette som sitt "rimelige" håndsett, har iPhone XR noen god maskinvare pakket innvendig. Den leveres med en massiv 6,1-tommers Liquid Retina-skjerm og til og med ansikts-utklipp på hatten øverst på skjermen. Den har en litt tregere prosessor i seg, men apper og spill flyr fortsatt - du har ikke noe problem med å spille det nyeste og beste på denne. Den eneste signifikante forskjellen du kommer til å legge merke til, er mangelen på dobbeltkameraet, da dette har enkeltlinsekameraet, a la iPhone 8.

Denne har også et dual-SIM-oppsett, slik at du kan bruke dette samtidig på Boost Mobile, samt en annen støttet operatør.

Kjøp det nå: Amazon

Samsung Galaxy S10e

En av ulempene med Boost Mobile er at den ikke støtter aktivering av Galaxy S10 eller Galaxy S10 Plus i full størrelse. det har imidlertid støtte for Galaxy S10e. Galaxy S10e er hva iPhone XR er for iPhone XS, men for Samsung Galaxy S10.

Denne kommer med en mindre 5,8-tommers Infinity-skjerm, som gir deg en vakker skjerm for å se på alle slags medieinnhold, enten det er filmer, TV-serier eller vanlige YouTube-videoer. Selv om det egentlig er en “Mini” -versjon av Galaxy S10, har den noe kraftig maskinvare inni.

Du kan velge å få den i enten 128 GB lagring og 6 GB RAM eller 256 GB og 8 GB RAM. Den har et 3.100 mAh batteri, som gir deg en batterilevetid hele dagen. Den leveres også med trådløs PowerShare, som lar deg lade opp Qi-støttede enheter ved å plassere dem på baksiden av telefonen. Det bakre kameraet har fremdeles et trippel-sensoroppsett, som gir deg to 12-megapikslersensorer, og deretter en enkelt 16-megapiksel bred sensor.

Denne har den "flate" skjermtypen, i motsetning til den tokantede skjermen som Galaxy S10 og Galaxy S10 + har. Det er enkelt et av de beste valgene du kan hente for Boost Mobile i dag.

Kjøp det nå: Amazon

Samsung Galaxy Note 8

Samsungs Galaxy Note 8 er 2017s flaggskip fra den koreanske teknologigiganten med all den nyeste og beste maskinvaren pakket inne. Du får en stor 6,3-tommers skjerm - perfekt for å se på medier og ta bilder. En av de viktigste fordelene med Galaxy Note 8 er S-Pen og tilhørende funksjoner. Hvis du noen gang ønsket å ta notater og lage excel-ark med en penn i stedet for fingrene, er dette telefonen for deg.

Kjøp det nå: Amazon

Samsung Galaxy S8

Med en størrelse på 6,3 tommer kan Samsung Galaxy Note 8 være litt stor for noen. På toppen av det er du kanskje ikke en stor fan av S-Pen. Med det i tankene kan du plukke opp Samsungs nest største ting: Galaxy S8. Den kommer inn på 5,7 tommer i størrelse, noe som gjør det mye lettere å holde i hånden. Du får nesten all den samme flotte maskinvaren også - den eneste virkelige forskjellen du ser er et mindre batteri, som ikke burde være for merkbart siden det driver mindre eiendom på skjermen.

Kjøp det nå: Amazon

LG G6

Ikke en stor fan av Samsung og hva de har å tilby? Prøv LG med flaggskipet fra 2017: LG G6. Dette er en flott telefon, men har noen vesentlige forskjeller fra Samsungs tilbud, forskjeller som noen kanskje vil like. Bare en av dem er skjermen. LG bruker ikke bruk av buede skjermer, noe som betyr at du får den tradisjonelle, vakre utformingen.

LG G6 er også rask og batterieffektiv, slik at du får mest mulig ut av telefonen.

Kjøp det nå: Amazon

Google Pixel 2

Vil du gå mot kornet og få det siste fra Google? Da blir du ikke skuffet over den helt nye Pixel 2. Google har kanskje sluppet ballen sist, og skapt noe som var litt klumpete, men denne gangen har de forbedret seg med et moderne og elegant design . Ikke bare det, men med Pixel 2 får du full kraft fra Google Assistant, den innebygde AI som hjelper deg med enkle oppgaver, for eksempel planlegging, påminnelser, vær osv.

En av fordelene med Google Pixel 2 er at du kjøper den ulåst, så hvis du noen gang bestemmer deg for å forlate Boost Mobile, kan du også ta telefonen med deg.

Kjøp det nå: Amazon

Samsung Galaxy S8 +

Samsung har lansert en rekke flotte telefoner i år, men ikke alle er for alle. Galaxy S8 + er en av disse telefonene i midten, mellom Galaxy S8 og Galaxy Note 8. Hvis du vil ha noe med et stort batteri som ikke er så dyrt som Galaxy Note 8, men du vil ha noe større enn Galaxy S8, Galaxy S8 + er ditt valg. Det enorme 3.500mAh-batteriet vil ikke føre til at du går tom for juice til de sene nettene.

Du kan hente dette på Amazon for mindre enn Galaxy Note 8s pris.

Kjøp det nå: Amazon

Kjennelse

Er du usikker på hvilken telefon du skal hente? Det er mange flotte der ute, noe som gjør det vanskelig å velge; imidlertid kan vi i det minste utlede noen få av dem. Galaxy S10e er et flott valg for de som ønsker et kraftverk i en liten pakke, og iPhone XR er en annen flott telefon som sjekker den boksen. Men hvis du ikke liker den store skjermen på noen av dem, er Galaxy S8 det nest beste alternativet.

Produkt Merke Navn Pris
Samsung Samsung Galaxy S8 + ulåst 64 GB - USA-versjon (Midnight Black) - USAs garanti Sjekk pris på Amazon
Google Google Pixel 2 Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung SM-N950UZVAXAA Galaxy Note8 Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy S8 (64GB) G950U 5.8 \ "4G LTE ulåst Sjekk pris på Amazon
LG LG G6, LS993 32 GB Ice Platinum - Sprint (Certified Refurbished) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.