6 beste gitaropplæringsapps for Android | Droid-fyren

Mange av oss elsker musikk, så mye at vi plukker opp et instrument i løpet av våre formative år i håp om at vi kan spille som en av våre idoler, den beste gitarappen gjør det så mye lettere å lære. Gitaren er et av de mest berømte musikkinstrumentene i verden og regnes også for å være en av de tøffeste å lære. Det er flere fysiske klasser du kan ta for å lære gitar, men ikke mange av dem er effektive. For ikke å snakke om det faktum at de fleste av dem er utrolig dyre.

Men det betyr ikke at du gir opp drømmen din helt. Takket være Android-plattformen og den typen alternativer den tilbyr, er det ganske enkelt å lære gitaren nå. Alt du trenger å gjøre er å laste ned noen apper på smarttelefonen din og holde deg til den som passer deg. Imidlertid er det flere apper ute i naturen, noe som gjør det veldig viktig at du velger den som passer best for deg.

Vi har samlet en liste over de beste gitarlæringsappene man kan finne på Android-plattformen.

Beste gitarlæringsapper for Android

beste gitar-appen

1) Yousician

Kommer først på nedtellingen, har vi Yousician. Yousician er en av de mer kjente instrumentale applikasjonene for å lære en musikalsk ferdighet, siden appen har veiledninger for sangere, pianister, gitarister, bass og til og med Ukulele-spillere. Det er i stand til å ta en komplett nybegynner til avanserte og profesjonelle musikere, så lenge de også er i stand til å legge inn arbeidet.

Det er over 1500 oppdrag, leksjoner og øvelser. I tillegg til det er det hundrevis av videoer som dekker alle ferdighetene du trenger. Fra noe så enkelt som å lese låtmusikk til å lære akkorder, strumming, melodier, bly, fingerplukking og mer.

Yousician er også basert på opplæringsprogrammer, og gir deg den beste måten å lære gitar på. I tillegg til å lære gitar, kan appen også brukes til å prøve piano, så vel som Ukulele.

Du får leksjoner fra fagpersoner i bransjen og dedikerte musikklærere, så du vet at du får den beste opplevelsen her. Du kan velge mellom over 1500 oppdrag og øvelser fra appen, som spenner over hundrevis av videoer for å hjelpe deg å lære en best mulig måte. Du får sanger og guides gjennom å spille dem trinnvis

Last ned den nå: her

beste gitar-appen

2) Fretello

Neste gang har vi Fretello. Denne gratis applikasjonen gjør det enkelt å lære gitar. Dette vil ta deg fra en nybegynner til en nybegynner, og deretter til en ekspert. Det får deg til å lære gitar i tjue minutter per dag, men du kan lære leksjoner enda lenger. Det handler om hvor mye tid du  vil bruke på det. Denne gir deg tilbakemelding mens du går, alt takket være ekspertnivå på lytte-teknologi for kunstig intelligens.

Last ned den nå: her

beste gitar-appen

3) Justin gitar

Appen er kjent som verdens beste gitarlærer, og kommer fra Justin Sandercoes ekspertise. Den markedsføres i Play Store av FourChords, som er et populært navn. Appbeskrivelsen nevner at dette er den første appen du trenger å prøve hvis du aldri har hatt en gitar i livet ditt.

Takket være detaljerte leksjoner som tilbys av veilederen, får du en gjennomgang av nesten alle aspekter av å lære å spille gitar. Det er også en rekke nyttige øvelser her, som vil hjelpe deg å guide deg gjennom gitaren.

Det som gjør appen populær er det faktum at den allerede har lært millioner av brukere hvordan man spiller gitar. Du får lære av over 25 instruksjonsvideoer som tilbys av Justin, som strekker seg over 90 minutter.

beste gitar-appen

4) Coach Guitar

Coach Guitar bruker en Guitar Hero-lignende tilnærming til å lære gitar ved å tilby farger på strengene. Dette hjelper nybegynnere og amatører å lære gitar på en tiltalende måte, i stedet for å bli forvirret med nye og ukjente begreper.

Appen vil lede deg gjennom å lære forskjellige sjangere av gitarspill, inkludert Pop, Rock, Alternativ, Metal og Country. Utviklerne legger til nye leksjoner hver uke, slik at du kan bli oppdatert med det siste innen musikkverdenen og også lære mens du har det litt gøy.

Last ned den nå: her

5) Lær gitarakkorder

Denne appen fokuserer spesielt på å lære akkordene til en tradisjonell gitar. Som du ville vite, er det å lære akkordene det første du trenger å vite om å spille gitar, med tanke på dette. Vi anbefaler alle ambisiøse gitarister å prøve dette programmet.

Den gratis appen tilbyr 23 akkorder du kan lære av, og utvikleren tilbyr til og med en “Avansert” versjon av appen der du kan laste ned noen ekstra akkorder for å få en bedre ide om konseptet. Det er ingen hast med å fullføre leksjonene dine, ettersom utviklerne oppfordrer brukerne til å ta seg tid. Appen tilbyr også akustiske og elektriske gitarvarianter for hver leksjon.

6) Lær gitar

Nok en enkel, uten frills gitarapp, Learn Guitar eller iJam, er en attraktiv liten app å ha. Selv om den ikke har gnisten og glamouren fra andre populære apper, blir den gjort uten mye oppstyr. Noen brukere har klaget over at appen er litt vanskelig å forstå for nybegynnere. Kanskje har utviklerne designet dette som en app ment for mellomprodukter og ikke nødvendigvis for de som prøver gitaren for første gang.

Brukerne blir guidet gjennom alle de viktige akkordene som er tilgjengelige på en gitar, noe som er veldig viktig for å lære instrumentet. Overraskende nok har ikke appen kjøp i appen, så det du ser her er hva du får. Dette gjør det til en ganske god app å eie, da utviklerne ikke lader brukerne noe. Visst, inntektene kommer inn gjennom annonser, men det er ganske mye det.

Dommen på The Best Guitar App

Du trenger ikke lenger personlige gitartimer når du har en app rett ved fingertuppene. Last ned hvilken som helst av disse gitarlæringsappene for Android, så kan du enkelt begynne å lære instrumentet ditt. Disse appene vil alle kunne hjelpe deg med å lære gitar ekstremt enkelt, men til slutt - hva det kommer ned på - er praksis, øvelse og mer øvelse.

Bruk en av disse beste gitarappene til å lære det grunnleggende og reglene bak gitaren, men ta dem, og øv deg så mye du kan, selv!

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.