Slik sikkerhetskopierer du Samsung Galaxy Note 5-data, filer, bilder, videoer osv.

Denne guiden vil hjelpe deg å lære hvordan du sikkerhetskopierer data på Samsung Galaxy Note 5 (#Samsung # GalaxyNote5) bare i tilfelle du vil støte på problemer som vil kreve en hard tilbakestilling i fremtiden.

Samsung-Galaxy-Note-5-backup-data

De fleste programvarerelaterte problemer på mobile enheter løses ved å utføre en hard reset, også kjent som master reset. Det er en prosess som sletter alt tilpasset innhold i telefonen, inkludert apper, kontakter, bilder og data, og deretter gjenoppretter enheten til fabrikkinnstillingene. Av denne grunn anbefales det på forhånd å lage en sikkerhetskopi. Ellers mister du all personlig informasjon til eteren.

 • Sikkerhetskopier innhold fra Galaxy Note 5 til en Windows-PC
 • Sikkerhetskopier innhold fra Galaxy Note 5 til en Mac-datamaskin
 • Sikkerhetskopier innhold fra Galaxy Note 5 til Google-kontoen din

Sikkerhetskopiering av filer fra den nye Samsung-phableten kan gjøres enten ved å flytte innholdet til Google-kontoen din eller til en datamaskin (Windows eller Mac). Du kan bruke alle slags sikkerhetskopiløsninger som er tilgjengelige for enheten din, som Samsung Smart Switch når du fullfører prosessen.

I likhet med Samsung Galaxy S6 og S6 Edge smarttelefoner har den nye Galaxy Note 5 heller ikke et eksternt lagringsalternativ. Dette betyr at det ikke er mulig å sikkerhetskopiere filer via SD-kort. Som et alternativ kan du koble Note 5 til en datamaskin og overføre filer før du utfører en hard tilbakestilling. Hvis du gjør det, kan du enkelt gjenopprette dem etterpå.

Før du går videre, hvis du har problemer med den nye enheten din, kan du gå til feilsøkingssiden vi konfigurerer for Samsung Galaxy Note 5, da den inneholder løsninger på problemer vi allerede har adressert, samt viktige guider som vil lede deg gjennom for å mestre telefonen . Prøv å finne problemer relatert til din og bruk løsningene vi ga. Hvis de ikke fungerer for deg, kan du kontakte oss ved å fylle ut spørreskjemaet vårt for Android-utgaver nøyaktig.

Nedenfor er forskjellige måter å sikkerhetskopiere innhold fra den nye Galaxy Note 5 til en datamaskin.

Slik sikkerhetskopierer du innhold fra Galaxy Note 5 til en Windows-PC

 1. Koble Galaxy Note 5 direkte til en datamaskin ved hjelp av den medfølgende USB-kontakten / kabelen.

Når telefonen din er gjenkjent av datamaskinen, kan du allerede begynne å flytte filene dine, for eksempel musikk, bilder og annet innhold. For å enkelt gjenopprette innholdet etter tilbakestillingen, kan du opprette nye mapper som er spesifikke for hver filtype på datamaskinen. For eksempel kan du opprette en musikkmappe for lagring av musikkfiler (lyd) som er kopiert fra telefonen til PCen.

Slik kobler du Note 5 riktig til en datamaskin:

 • Sett den ene enden av USB-kabelen inn i laderen / tilbehørsporten nederst på telefonen.
 • Sett den andre enden av USB-kabelen inn i en tilgjengelig USB-port på datamaskinen.
 • Fjern USB-kabelen fra ladehodet for å få tilgang til den når det er nødvendig.

Enhetsdriverprogramvaren installeres deretter automatisk på datamaskinen første gang du kobler telefonen til den.

 1. Dra statuslinjen ned på telefonen din for å vise den til varslingspanelet.
 2. Velg et filoverføringsalternativ.

En indikasjon på at telefonen din allerede er tilgjengelig via datamaskinen din er en melding som sier " Tilkoblet som en medieenhet" eller " Tilkoblet som et kamera."

 1. Trykk på " Tilkoblet som en medieenhet ", og merk deretter av i boksen ved siden av Medieenhet (MTP) . Da kan du begynne å flytte innhold fra telefonen.

Tips: Generelt sett er " Tilkoblet som en medieenhet" et alternativ som brukes for de fleste filoverføringer. Hvis du ønsker å endre dette valget, er det bare å trykke på Notification i varslingspanelet . Hvis du gjør det, åpnes USB-tilkoblingsskjermen der du kan trykke for å velge hvilket som helst av dine foretrukne alternativer.

 1. For å begynne å kopiere innhold, klikk alternativet " Åpne enhet for å vise filer" på datamaskinen din.
 2. Naviger til ønsket innhold på telefonen.
 3. Dra og slipp filene i den valgte mappen til datamaskinen din.
 4. Når du er ferdig med å kopiere alle viktige filer, kobler du telefonen sikkert fra datamaskinen.

Slik sikkerhetskopierer du innhold fra Galaxy Note 5 til en Mac-datamaskin

Last ned Samsung Kies for Mac OS om nødvendig for å komme i gang. Naviger til samsung.com/kies, og klikk deretter på alternativet Last ned for Mac OS. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre nedlastingen av Kies-programvaren til din Mac-datamaskin.

Når Kies er lastet ned, fortsett til følgende trinn:

 1. Koble USB- kabelen til Galaxy Note 5.
 2. Koble den andre enden av USB-kabelen til USB-sporet på Mac-datamaskinen.
 3. Hvis det er nødvendig, trykker du på Status bar og drar den ned.
 4. Trykk på Tilkoblet som en medieenhet.
 5. Merk av i boksen ved siden av Media-enhet (MTP).
 6. Klikk på Kies på Mac-datamaskinen for å åpne den.
 7. Klikk på Sikkerhetskopier / gjenopprett- fanen i Kies. Klikk kategorien Sikkerhetskopi om nødvendig.
 8. Klikk for å merke av i ruten ved siden av Musikk og foto . Gjør det samme med andre tilgjengelige kategorier du vil gjenopprette.
 9. Merk av i boksen ved siden av Velg alle elementer for å sikkerhetskopiere alle filene dine samtidig.
 10. Klikk på Sikkerhetskopi.
 11. Når du er ferdig med å kopiere innhold, kobler du telefonen sikkert fra datamaskinen.

Slik sikkerhetskopierer du innhold fra Galaxy Note 5 til Google-kontoen din

Google synkroniserer automatisk filer, inkludert kontakter, kalender, avtaler, dokumenter og til og med visse appkjøp så lenge du gir det tillatelse til det. Sikkerhetskopiering av innhold via Google varierer litt fra telefon til telefon. Nedenfor er forskjellige metoder for å sikkerhetskopiere forskjellige filer fra den nye phableten til Google-kontoen din.

Slik sikkerhetskopierer du apper på Galaxy Note 5 via Google

 1. Trykk på Apps- ikonet fra hjemmet
 2. Trykk på Innstillinger .
 3. Bla til Personlig .
 4. Trykk på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling .

Flere tips:

 • For å sikkerhetskopiere kontodata, Wi-Fi-passord og andre innstillinger til Google-serverne, merker du av i boksen ved siden av Sikkerhetskopierer dataene mine.
 • For å gjenopprette sikkerhetskopierte innstillinger og data når du installerer apper på nytt, merker du av i boksen ved siden av Automatisk gjenoppretting.

Blant andre ting du kan sikkerhetskopiere gjennom Google, inkluderer Google-kalenderinnstillingene, Wi-Fi-nettverk og passord, bakgrunnsbilder på startskjermen, Gmail-innstillinger, apper installert via Google Play, skjerminnstillinger, språk- og inndatainnstillinger, dato og klokkeslett og noen tredje -app appinnstillinger og data. Apper som er installert via Google Play, sikkerhetskopieres vanligvis i Play Store-appen.

Slik sikkerhetskopierer du kontakter på Galaxy Note 5 via Google-konto

 1. Trykk på Apps- ikonet fra hjemmet
 2. Trykk på Innstillinger .
 3. Trykk på Kontoer .
 4. Trykk for å velge kontoen du vil synkronisere.
 5. Trykk på Mer-ikonet for å se flere alternativer.
 6. Trykk på Synkroniser .

Slik sikkerhetskopierer du mediefiler og bilder på Galaxy Note 5

 1. Trykk på Apper fra ethvert hjem
 2. Trykk på Mine filer.
 3. Bla til Lokal lagring .
 4. Tap Device lagring .
 5. Trykk på Mer .
 6. Trykk på Del .
 7. Trykk på innholdet (e) du vil sikkerhetskopiere.

Etter å ha valgt alt innholdet som skal sikkerhetskopieres, trykk på Del igjen for å starte fildeling.

Spesifiser stedet du vil at det valgte innholdet skal deles med. Når stedet er spesifisert, vises en fremdriftslinje til filoverføringen er fullført.

Når all viktig informasjon på Galaxy Note 5 er kopiert, kan du enkelt gjenopprette dem fra datamaskinen når det er nødvendig.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Vi støtter alle tilgjengelige Android-enheter, og vi er seriøse i det vi gjør. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.