Hvordan se stemmen live online uten kabel

Hvis vi er ærlige, tror jeg vi alle kan innrømme at kabelen er på vei ut døren. Det er bare ikke effektivt eller kostnadseffektivt, og nå er det så mange nye veier for å få favoritt-TV-kanalene dine, at kabelen ikke engang er nødvendig. Nå er spørsmålet, hvis du ikke er ute etter en bestemt kanal, hvordan får du dine individuelle favorittprogrammer uten kabel? I dag skal vi dekke det for et av favorittprogrammene våre, The Voice.

I et øyeblikk: Hvordan se stemmen live online uten kabel

  • Roku Ultra | 4K Vår toppvalg
Produkt Merke Navn Pris
Roku Roku Ultra | 4K Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Se The Voice Live Online uten kabel: Streaming Devices

For å få The Voice på TV-en uten kabel, er en streaming-enhet i orden. Dette lar deg i utgangspunktet bruke online streaming-programmer rett i stuen din, via TV-en. Her er et par av våre favoritter:

1. Roku

Roku ligner definitivt mer kabel enn FireTV, minus problemene, selvfølgelig. Men takten er at det var en av de første streaming-enhetene som dette tilgjengelig, så de har eksistert og vet hva de gjør. Roku er veldig oppstyr, så av deg trenger du noe enkelt, dette kan være veien å gå.

Kjøp på Amazon

2. Slynge-TV

Dette er vårt beste valg hver gang når det gjelder streamingtjenester. Slynge er et fantastisk alternativ til kabel, fordi du får velge kanalene du vil ha, slik at du ikke ender med å betale for noe du ikke skal se på. Du finner NBC her for å se The Voice, samt nesten hvilken som helst annen kanal du kan gi navn.

Sling er sannsynligvis det beste valget for å se The Voice live online uten kabelabonnement, først og fremst fordi det er så billig! Den sendes på NBC, så du trenger Slings "Blue" -pakke. Ikke bare det, men du kan teste vannet før du forplikter deg til å kjøpe noe, ettersom Sling tilbyr en gratis 7-dagers prøveversjon. Registrer deg for testkjøringen din på lenken nedenfor.

Kjøp på Sling TV

3. Hulu med Live TV

Mens Hulu selv ikke tilbyr The Voice, kan du få tilgang til den via Hulu med Live TV, som tilbyr forskjellige pakkealternativer, avhengig av hva du håper på, men de kommer alle med DVR, så du trenger aldri å savne en annen audition igjen.

Kjøp på Hulu

4. YouTube TV

NBC er også tilgjengelig på YouTube TV for å se The Voice. Dette koster omtrent $ 35-40 i måneden, men du får også tilgang til andre store kanaler, for eksempel Disney, CBS, Fox-kanaler og mer.

YouTube TV er et av de dyrere alternativene der ute, og tilbyr ikke nesten like mye verdi som mange av de andre streamingtjenestene på denne listen. Koble sammen med hyppige tekniske problemer og YouTube TV er en å vike unna - men hvis du vil prøve, prøv den gratis prøveperioden på lenken nedenfor.

Kjøp på Youtube TV

5. DirecTV nå

DirectTV tilbyr nå mer enn bare kabel. Med DirectTV Now kan du velge forskjellige nivåer av abonnementer som endres og legges til i kanaler fra tidligere pakker. NBC (kanalen som sender The Voice) tilbys også her, du må bare lete litt etter å se hvilken pakke som er best for deg. Sjekk det ut nedenfor.

Kjøp på DirecTV

6. Brann-TV

FireTV er av Amazon, og enkel å bruke. Fra FireTV kan du bruke alle favorittstrømmeprogrammene dine, enten de er betalt eller gratis apper som Pandora eller Spotify. Reden med denne enheten er at den virkelig er Amazon på TV-en din, så du kan også spille mange av favorittappene dine på fritiden, som Candy Crush.

Se The Voice Live Online Uten kabeldommen

Uansett streaming-enhet og tjeneste du bestemmer deg for å koble sammen, er dette noen gode alternativer, og vi vet at du ikke vil bli skuffet. Og det beste er at du kommer tilbake til å se The Voice på kort tid!

Produkt Merke Navn Pris
Roku Roku Ultra | 4K Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.