Beste billige telefonplaner 2020: Republic Wireless vs Google Fi

Billigere betyr ikke verre når det gjelder telefonplaner, som vi har funnet ut når vi sammenligner to populære mobile virtuelle nettverksoperatører som selger rimelige mobiltelefontjenester: Republic Wireless og Google Fi. Denne sammenligningen vil hjelpe deg med å bestemme hvilken av de to telefonplanene som er bedre for deg, og fremheve de viktigste fordelene og ulempene med både Republic Wireless og Google Fi.

GoogleFi

Redaktørens valg

Kom i gang med Google Fi med denne $ 20-kreditten når du registrerer deg og forblir aktiv i 30 dager.

MER INFORMASJON

Republic Wireless-kunder kan velge mellom T-Mobile og Sprints mobilnettverk. Republic Wireless har utarbeidet et praktisk dekkekart, som gjør det enkelt å se hvor sterk signalmottak kunder innen ulike områder kan forvente. I tillegg til mobildekning, kobles smarttelefoner med Republic Wireless SIM-kort automatisk til tilgjengelige Wi-Fi-nettverk for ekstra dekning. Muligheten til å ringe og sende tekstmeldinger ved hjelp av Wi-Fi kan være spesielt nyttig innendørs og underjordisk.

Google Fi-kunder får også glede av fordelene med Wi-Fi for samtaler og tekster, men det er mindre sannsynlig at Wi-Fi-nettverk vil komme til nytte så ofte som med Republic Wireless fordi Google Fi har inngått et samarbeid med Sprint, T-Mobile og US Cellular, noe som gjør det mulig å bytte mellom nettverkene deres på farten. Et kombinert dekningskart som praktisk viser 2G, 3G og 4G LTE-dekning på et enkelt kart finner du her. Som et resultat av å ha tilgang til mye flere mobiltårn enn Republic Wireless, kan Google Fi-kunder alltid forvente å ha et sterkt signalmottak enn Republic Wireless-kunder.

Vinner : Google Fi

Republic Wireless tilbyr totalt seks planer, men bare to av dem har betydning for våre formål: $ 15 basisplan uten celledata pluss ubegrenset snakk og tekst og $ 20-abonnement med ubegrenset samtale og tekst og 1 GB celledata inkludert. Resten av tilgjengelige planer har bare flere celledata.

Så imponerende både $ 15 og $ 20-planene er, er det noen begrensninger og begrensninger du bør være oppmerksom på. For det første tilbyr Republic Wireless ingen familieplaner fordi de vil at alle i familien skal ha sine egne planer administrert under en konto. I tillegg tilbyr Republic Wireless ingen internasjonale samtaler, med unntak av Wi-Fi-samtaler.

Google Fi holder ting enkelt ved å tilby bare en enkelt plan kalt Fi Basics for $ 20. Inkludert i planen er ubegrensede innenlandske samtaler og tekster, samt muligheten til å surfe og sende tekst til utlandet til ditt hjempris. Internasjonale mobilanrop koster 20 ¢ per minutt, og kostnaden for internasjonale Wi-Fi-anrop varierer avhengig av hvilket land du ringer.

Data er ikke inkludert i Fi Basics-planen, men du kan kjøpe 1 GB data for $ 10. På slutten av hver måned blir du automatisk kreditert for data du ikke brukte. Google Fi tilbyr en familieplan, som lar deg legge til opptil fem personer og dele dataplanen din for $ 15 per måned per person.

Oppsummert vil 1 GB data i tillegg til snakk og tekst koste deg $ 30 med Google Fi, men bare $ 20 med Republic Wireless. Samtidig inkluderer Google Fi i prisen ubegrensede internasjonale tekster og muligheten til å dele dataplanen din. Det er opp til deg å bestemme om de ekstra $ 10 er verdt de ekstra fordelene.

Vinner : Slips

Republic Wireless tilbyr telefoner fra $ 99, for Motorola Moto E, til $ 599, for Samsung Galaxy S7 edge, og alt i mellom. Hvis du har din egen smarttelefon som du vil ta med til nettverket, kan du gjøre det i fire enkle trinn på denne siden.

Google Fi er mye mer begrenset fordi det bare fungerer med Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6 og Pixel-enhetene. Denne bevisste begrensningen er satt på plass for å sikre best mulig kundeopplevelse. Alle støttede enheter er designet med tanke på sømløs mobilnettveksling og optimalisert for Google Fi.

Vinner : Republic Wireless

Vi har egentlig ikke noe dårlig å si om ingen av de to mobile virtuelle nettverksoperatørene om kundeopplevelse. Både Republic Wireless og Google Fi er veldig enkle å installere, gir god kundesupport og har polerte nettpresentasjoner som forklarer alt du trenger å vite uten fin skrift eller forretningssnakk. Hvis du så langt har stole på tjenestene til en av de fire store mobiloperatørene, kan du få en godbit. Republic Wireless og Google Fi setter pris på kundene sine, og de vil gjøre sitt for å fortelle deg at din tilfredshet virkelig betyr noe for dem.

Vinner : Slips

På slutten av dagen koker forskjellen mellom Republic Wireless og Google Fi ned til personlige preferanser. Vil du heller spare noen få dollar hver måned og ofre muligheten for å enkelt kommunisere med venner og familie når du er i utlandet, eller foretrekker du ekstra fordeler som følger med Google Fi for en høyere kostnad på forhånd? Selvfølgelig, hvis du bor i et område der Google Fi har mye bedre signalmottak enn Republic Wireless takket være automatisk bytte mellom Sprint, T-Mobile og US Cellular, vet du sannsynligvis allerede hvilken plan du skal velge.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.