Slik løser du Samsung Galaxy J3 tilfeldig lyd

Velkommen til en annen del av feilsøkingsserien vår der vi tar sikte på å hjelpe leserne våre som eier #Samsung #Galaxy # J3 med å løse problemene de opplever med telefonen. Dette er en budsjett-smarttelefon rettet mot forbrukere som leter etter en billig enhet for å hjelpe i deres kommunikasjonsbehov. Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy J3 tilfeldig lydproblem.

Hvis du eier en Samsung Galaxy J3 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Slik løser du Samsung Galaxy J3 tilfeldig lyd

Problem: Min venn har nettopp kjøpt en Samsung Galaxy J3 fra Walmart og har problemer med den. Han ba meg om å hjelpe, men jeg finner ikke kilden, så jeg kan ikke finne ut hva jeg skal gjøre med den. Han vil kaste den splitter nye telefonen, men jeg sa at jeg ville prøve å hjelpe. Han fortalte meg at han dro til Walmart hvor han kjøpte den for støtte, men de nektet å hjelpe ham. Hyggelig, takk Sam. Hovedproblemet så langt er at telefonen fortsetter å lage en lyd på fem eller seks notater hvert minutt eller så. Vi kan ikke finne ut hvorfor, vi vil gjerne stille det, ettersom det aldri stopper dag og natt. Hva som forårsaker lyden og hvordan slår man den av. Håper du kan hjelpe. Takk

Løsning: Før du utfører noen feilsøkingstrinn på denne telefonen, er det best å sørge for at den ikke kjører den nyeste programvareversjonen. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, foreslår jeg at du laster ned og installerer den først. Du bør også sørge for å lade telefonen fullstendig.

Dette problemet er mest sannsynlig forårsaket av en app som lager et varsellyd eller systemprogramvaren som gjør et varsel.

For å sjekke om det er forårsaket av en app som forårsaker problemet, trykk på Apps og deretter på Innstillinger. Herfra trykker du på Varsler. Du vil se telefonappene dine her med en av-bryter. Prøv å slå av varselet for hver app umiddelbart og sjekke om problemet fortsatt oppstår. Hvis du kommer til en app der den tilfeldige lyden stopper, er denne appen det som forårsaker problemet.

Det er også tilfeller når problemet skyldes lydene fra telefonsystemet. Følg trinnene nedenfor for å sjekke om dette er tilfelle.

 • Fra hjemmet trykker du på Apps og deretter Innstillinger.
 • Trykk på Lyder og vibrasjoner
 • Prøv å slå av følgende alternativer (Berøringslyder: Spill av toner når du berører eller trykker på skjermen for å gjøre valg; Skjermlåselyder: Spill av en lyd når du låser opp skjermen; Nødtone: Hør et varsel, vibrer eller vær stille når en nødvarsel mottas .; Ladelyd: Spill av en lyd når en lader er koblet til.)

I tilfelle problemet vedvarer, fortsett med de ekstra trinnene som er oppført nedenfor.

Utfør en myk tilbakestilling

De fleste problemer som dette kan vanligvis løses ved å gjøre en myk tilbakestilling. Dette er vanligvis det første du må gjøre når telefonen ikke svarer, men dette vil også fungere i dette tilfellet, da det vil oppdatere telefonprogramvaren. Dette gjøres ved å ta ut batteriet og trykke på strømknappen i minst et minutt. Sett inn batteriet på nytt, og slå deretter på telefonen. Sjekk om problemet fortsatt oppstår.

Sjekk om problemet oppstår i sikkermodus

Det er tilfeller når en app du lastet ned kan forårsake dette spesielle problemet. For å sjekke om dette er tilfellet, må du starte telefonen i sikkermodus, da bare de forhåndsinstallerte appene har lov til å kjøre i denne modusen.

 • Slå av enheten.
 • Trykk og hold inne av / på-tasten forbi skjermen med enhetsnavnet.
 • Når 'SAMSUNG' vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 • Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 • Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 • Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 • Slipp volum ned-tasten når du ser 'Sikker modus'.

Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan det være forårsaket av en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Tørk cachepartisjonen på telefonen

Det er tilfeller når de midlertidige dataene til telefonprogramvaren kan bli ødelagt, noe som kan føre til problemer som oppstår på enheten. Det beste du kan gjøre i dette scenariet er å tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.

 • Slå av telefonen.
 • Trykk og hold nede Volum opp og Hjem-tastene.
 • Trykk og hold inne av / på-tasten til enheten vibrerer, og slipp den deretter. Fortsett å trykke på Volum opp og Hjem-tastene hele tiden.
 • Når du ser Android Recovery-skjermen, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 • Bruk volumtastene til å bla ned til Tørk cache-partisjon, og bruk deretter av / på-tasten for å velge den.
 • Bruk volumtastene til å bla ned til Ja, og bruk deretter av / på-knappen for å velge den.
 • Bruk volumtastene til å bla ned til Start systemet på nytt nå, og bruk deretter av / på-tasten for å velge det.

Sjekk om problemet fortsatt oppstår.

Utfør en tilbakestilling av fabrikken

Et siste feilsøkingstrinn å vurdere er en tilbakestilling av fabrikken. Dette vil tilbakestille telefonen til sin opprinnelige fabrikktilstand, og vil vanligvis løse problemet i tilfelle det skyldes en programvarefeil. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine.

 • Slå av telefonen.
 • Trykk og hold Volum opp-tasten og Hjem-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 • Når enhetens logoskjerm vises, slipper du bare av / på-tasten
 • Når Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vil vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 • Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken'.
 • Trykk på av / på-knappen for å velge.
 • Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 • Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Sjekk umiddelbart om problemet fortsatt oppstår etter tilbakestillingen. Det er veldig sannsynlig at problemet vil være løst nå.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.