10 beste gratis offline krigsspill uten WiFi i 2020

Smarttelefon- og nettbrett-spill er gode måter å drepe tid i mange scenarier - si at du venter på at flyet ditt skal lande, eller kanskje du kom altfor tidlig til et møte. Heldigvis, med smarttelefoner og nettbrett som alltid er innen vår rekkevidde i disse dager, trenger du ikke bruke den ekstra tiden på å vri deg på tommelen - du kan spille et spill i stedet! I datamaskinsverdenen er spill vanligvis noe du må betale for; i vår mobile tid er det imidlertid tonn du kan få gratis.

Så hvis du ønsker å drepe litt tid, følg med nedenfor, så viser vi deg de beste krigsspillene på markedet uten kostnad for deg!

Gun War

Gun War er et spill der du kan forsvare deg mot romvesener og endeløse bølger av zombier - det er mye tankeløs moro! Det er massevis av tilpasninger som omgir det også - det er over 50 vanlige våpen du kan velge mellom, og deretter massevis av "episke" våpen du kan låse opp og begynne å bruke også. Det er mange oppgaver tilgjengelig i Gun War, og holder deg interessert i spillet i timevis. Spillet er heller ikke det samme - med over 50 kart og scener å spille gjennom, vil du alltid nyte Gun War.

Last ned den nå: Google Play 

Elite Killer: SWAT

Er du klar til å håndtere krigen på global skala? I Elite Killer: SWAT vil du spille som et SWAT-teammedlem og reise over hele kloden for å utrydde det fra ondskap. Du får velge soldatens belastning med tonnevis av virkelige verdensvåpen å velge mellom. Deretter kan du ta det utstyret og spille i hundrevis av oppdrag i et par dusin forskjellige regioner i verden. Når du er ferdig med å kvitte deg med det onde, kan du ta ferdighetene dine online og kjempe mot spiller mot spiller!

Last ned den nå: Google Play

Into The Dead 2

Et annet gratis krigsspill du ikke vil gå glipp av, er den kritikerroste Into The Dead 2 - en zombie-apokalypse er i gang, og du må kjempe gjennom den for å redde familien din. Du kjemper gjennom endeløse mengder zombier med eksotiske supervåpen. Dette spillet har også mye omspillbarhet, med syv actionfylte kapitler med spill som tar deg gjennom seksti utfordrende etapper i tillegg til spesielle utfordringer. Du får også oppleve et vakkert og eksotisk landskap gjennom hele spillet. Kom i gang på lenken nedenfor.

Last ned den nå: Google Play

1941: Frossen front

Neste opp på listen vår er 1941: Frozen Front, et av de beste krigsspillene i 2. verdenskrigstrategi på Google Play Store. Du kan velge å spille som tyskerne, ta kampen til Russland, eller du kan spille russerne og forsvare deg mot de invaderende nazistiske styrkene. I denne strategisimuleringen vil du kunne lage forsyningslinjer, baser, heve en hær og lage beregnede trekk for å vinne krigen, uansett hvilken side du velger. Bli lei av singleplayer? Du kan ta kampen online og teste dine strategiske ferdigheter mot ekte spillere.

Last ned den nå for gratis slag.

Last ned den nå: Google Play

Totale krigsslag: KONGERIKET

Det siste alternativet på listen vår er en klassiker - Total War Battles: KINGDOM av SEGA. Sett i middelalderen, vil du bygge ditt rike - skape smeder, gårder og steinbrudd for ikke bare å forbedre riket ditt, men også begynne å ansette og utstyre soldater. Derfra vil du kunne styre hæren din i stor skala mot andre spillere i sanntidskamp. Du kan også tilpasse kongedømmene dine - lage elver, innsjøer og fjell for å krydre ditt eget rike!

Og hvis du noen gang flytter telefoner eller nettbrett, støtter spillet kryssplattformspill, noe som betyr at du kan logge deg på kontoen din på en annen enhet og fortsette der du slapp på den gamle. Spillet er helt gratis å spille, selv om du kan kjøpe ekstra gjenstander for å komme deg raskere gjennom spillet, selv om det ikke er nødvendig å spille i det hele tatt. Kom i gang gratis på lenken nedenfor.

Last ned den nå: Google Play

Sumpangrep

Swamp Attack er et zombiebasert spill, der du har til oppgave å forsvare hjemmet og levebrødet ditt fra zombiekritene som har mutert fra sumpen din.

Handlingen / historien i Swamp Attack kan være enkel, men du har mye innhold å jobbe gjennom, og holder deg opptatt i flere uker. Det er faktisk over 300 forskjellige singleplayer-oppdrag. På toppen av det er det 35 forskjellige arter av onde skapere, og de har alle en annen strategi for å prøve å ta deg ned. Men du har massevis av våpen til din disposisjon - vil du velge å bekjempe dem med den klassiske haglen, eller gå for mer moderne ødeleggelse via en atombombe? Vil du være i stand til å seire og redde landet ditt?

Last ned den nå: Google Play

Dead Trigger 2

Hvis du virkelig er interessert i disse zombie-spillene, er Dead Trigger 2 en berømt du trenger å vite om. Hovedideen er at du, soldaten, vil kjempe mot zombiehordene som invaderer byen din. Du går gjennom og dreper alle disse zombiene, skiller lemmer og lar blod sprute overalt. Det er virkelig et voldelig krigsspill som du kanskje ikke vil gi opp. Dette spillet holder deg fascinert av utrolig mange forskjellige våpen tilgjengelig, slik at du kan ødelegge zombier på forskjellige måter. Med over 33 forskjellige miljøer tilgjengelig og hundrevis av kampscenarier, vil du ha det gøy å klippe ned alle slags zombier og komme deg gjennom historien. Når du er ferdig, kan du ha det gøy online med leaderboard-stiloppdrag.

Last ned den nå: Google Play

Major Mayhem

Hvis du ikke liker å ta spill seriøst, er Major Mayhem spillet for deg. Det er et morsomt spill med tegneserielignende grafikk. Handlingen er å redde kjæresten din, som ble kidnappet og for tiden er i fiendens klør. Med 45 actionfylte nivåer, mange prestasjoner og massevis av fantastiske våpen som quadzookas og miniguns, vil du holde deg opptatt i flere uker framover. Det er rikelig med miljøvariasjon også i Major Mayhem, ettersom du vil spille på tre forskjellige utfordrende steder: Ørkenen, Tropene og Metropolis. Prøv det selv!

Last ned den nå: Google Play

Respawnables

Når vi kommer videre, har vi et annet ikke så seriøst spill med de dumme tegneserilignende grafikk som vi alle har sett siden TV i vår tidlige barndom. Det er både offline og online historier å spille av, og alternativene dine er virkelig uendelige . Respawnables har nok innhold til at du kommer tilbake til det igjen og igjen.

I offlineoppdragene er det mer enn 185 oppgaver og oppdrag, inkludert en rekke forskjellige skyttere å velge mellom. Men hvis du vil ta kampen online, kan du delta i online-turneringer eller 1-v-1-utfordringer senere med Facebook-venner eller andre spillere fra hele verden.

Last ned den nå: Google Play

Cover Fire

Det er en håndfull dumme krigsspill, men Cover Fire tar ting litt mer seriøst. Dette er en ekstremt oppslukende skytespill-app som gir deg muligheten til å kjempe mot skurkene og ødelegge fiendens leire. Gjennom hele spillet skal du bygge en spesialstyrkegruppe med lagkamerater som har forskjellige ferdigheter, inkludert hacking eller infanteri. Når du utvikler deg, har du også muligheten til å låse opp spesialtegn, samt ha litt morsom moro med oppblåsbare dinosaurer.

Last ned den nå: Google Play

Kjennelse

Som du kan se, er det mange flotte krigsspill der ute som du kan begynne å spille gratis. De er morsomme, vanedannende og koster deg ikke en krone (med mindre du vil dra nytte av noen av kjøpene i appen). Uansett, med de fem alternativene på denne listen, vil du kunne fylle tiden din med mye moro, enten du venter på at et fly skal lande eller noe annet! Hvis du har et favoritt gratis krigsspill uten nett, må du gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.