9 beste slanke telefoner i 2020 som er tilgjengelige i dag

I 1999 var den mest solgte mobiltelefonen på markedet, Nokia 3210, 0,88 tommer tykk. Spol frem til 2019, og vi har iPhone XS og Samsung Galaxy S10, som begge er ekstremt tynne valg, til tross for at de er betydelig kraftigere og uendelig mer dyktige.

Så utrolig som det høres ut, er ikke iPhone XS den tynneste smarttelefonen som er tilgjengelig. Android-brukere har den luksusen å kunne velge fra et helt utvalg av ultratynne smarttelefoner fra forskjellige produsenter. Vi har valgt våre ti beste favoritt slanke telefoner for 2020, og her er vinnerne.

Produkt Merke Navn Pris
ASUS ASUS ZenFone 3 Ultra ZU680KL 4 GB / 64 GB Sjekk pris på Amazon
Motorola Moto Z ulåst smarttelefon Sjekk pris på Amazon
HUAWEI Huawei P9 EVA-L19 32 GB Titanium Grey, Dual Sim, 5,2 tommer Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy C7 SM-C7000 ulåst 32 GB Dual Sim (mørk grå) Sjekk pris på Amazon
BLU BLU PURE XR Smartphone - 4G LTE GSM ulåst - 64 GB + 4 GB RAM - Gull Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Samsung Galaxy S10

Kommer inn som vår første kandidat, vi ser på Samsungs Galaxy S10. Dette er det siste og største flaggskipet fra den koreanske teknologigiganten, og måler faktisk bare 149,9 x 70,4 x 7,8 mm.

Baksiden av telefonen er laget av glass, og så har den din typiske aluminiumsramme. Selve skjermen kommer inn på 6,1 tommer, med et Super AMOLED-panel som virkelig fremhever mørke og livlige farger. Den har også en ny, øverst på linjen - det er tre sensorer i den: to sensorer på 12 megapiksler, og deretter en sensor på 16 megapiksler.

Denne telefonen har noe av det mest RAM i dag, med hele 8 GB. Du kan få det i Samsungs egen Exynos-prosessor eller Qualcomms Snapdragon 855, som også gir deg hurtigladingsfunksjoner. Til tross for all denne toppen av linjen teknologien inne, er Galaxy S10 slankere enn mange telefoner i dag.

Kjøp det nå: Amazon

iPhone XR

IPhone XR er kanskje ikke Android-basert, men det er en av de hotteste selgerne på markedet, i tillegg til en av de slankeste. I tillegg er flaggskip-smarttelefoner ikke billige, med mange dyre telefoner som lanseres i dag. Når det er sagt, er iPhone XR et mellomkostnadsalternativ for de som leter etter et kryss mellom premium maskinvare til en rimelig pris.

Den har fremdeles en stor skjerm, og kommer med en bransjeledende ansiktsgjenkjenningsteknologi - du kan faktisk enkelt erstatte alle passordene dine og bekrefte betaling med det! IPhone XR kjører fortsatt på Apples nyeste brikkesett, slik at du kan håndtere krevende applikasjoner uten problemer. Den har også et litt nedgradert kamera, men tar likevel gode bilder.

På toppen av alt dette leveres alt i en tynn pakke.

Kjøp det nå: Amazon

LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ-smarttelefonen er LGs nye flaggskip på markedet. Denne telefonen kommer med en massiv 6,1-tommers Quad HD + Full Vision-skjerm. LG jobbet for å gi denne telefonen en fullskjerm med liten ramme - en skjermopplevelse hvis du vil. Det er en høy telefon på grunn av skjermstørrelsen, men den kommer fortsatt veldig tynn.

LGs G7 ThinQ har et hakk som ligner på iPhone XS for ansiktsgjenkjenning, men kan fjernes via noen innstillinger i selve programvaren. Du får et ganske søtt dobbelt 16 megapiksel kamera (to 16 megapiksel sensorer) som gir deg muligheten til å ta vidvinkelbilder.

Kjøp det nå: Amazon

Viktig telefon

Hvis du virkelig vil ha en slank telefon, er det beste alternativet Essential Phone raskt. Essential Phone er designet for å være en luksustelefon fra begynnelsen, og er utstyrt med en 5,71-tommers skjerm. På toppen av det får du det beste forholdet mellom skjerm og kropp på enhver smarttelefon med nesten ikke eksisterende rammer.

I tillegg får du et flott kamera som skal bringe inn 200% mer lys enn andre smarttelefoner på markedet. Det er også en lager Android-opplevelse som holder bloatware og ubrukelige apper fra å bremse telefonen din. Hvis du vil ha en slank, luksuriøs og kraftig smarttelefon, er dette din go-to-fyr.

Kjøp det nå: Amazon

Asus ZenFone 3 Ultra ZU680KL

Med Zen-linjen har Asus allerede gitt oss mange flotte bærbare datamaskiner, smartklokker og smarttelefoner. Asus ZenFone 3 Ultra er det nyeste medlemmet av den siste kategorien av enheter, selv om skjermstørrelsen antyder noe annet. Du ser, med en nydelig IPS LED-berøringsskjerm med full HD-oppløsning på 6,8 tommer, er nesten like stor som Fire Tablet fra Amazon, til tross for den generelle størrelsen på smarttelefonen. Det skader heller ikke at ZenFone 3 Ultra bare er 0,27 tommer tykk, noe som gjør det relativt enkelt å plassere den i en lomme.

En visning av denne størrelsen kan virke absurd i begynnelsen, men denne følelsen varer bare til du installerer favorittvideo-streaming-appen din, AAA-spill eller laster ned noen få tegneserier. Last smarttelefonen med favorittinnholdet ditt, og den forvandles villig til et underholdningskraftverk. Vi har funnet oss selv til å bruke den til å se på TV-programmer, surfe på nettet og lese mye mer enn vi vanligvis ville gjort på en smarttelefon. Det er fordi ZenFone 3 Ultra gjør det latterlig enkelt å bli vant til å bruke den til korte utbrudd med moro når du har 10 minutter til overs.

Dens 4.600 mAh ser ut til å vare i evigheter, og telefonen kan til og med bytte andre telefoner, noe som gir deg en god mulighet til å lage moro på vennene dine. Vi har funnet ytelsen til Snapdragon 652-brikkesett for å være tilfredsstillende på alle måter. Takket være 4 GB minne var til og med krevende multitasking-scenarier alltid uten problemer. Den samme berømmelsen kan utvides til 23 MP-sensoren med optisk bildestabilisering og laser autofokus. Å ta bilder på en så stor skjerm er en surrealistisk opplevelse, men også en som det er lett å bli forelsket i.

Samlet sett er Asus ZenFone 3 Ultra ikke for alle - ikke i det minste, i det minste. Det tar noen timer å sette pris på fordelene ved å bruke det som for det meste er en slank, tynn nettbrett som smarttelefon. Men så snart du oppdager dem, vil du se etter dem i hver smarttelefon du får tak i derfra.

Hva brukeren liker

 • Ultra tynn
 • Stor, nydelig skjerm
 • Multimedia kraftverk
 • Veldig lang batterilevetid
 • Fantastisk kamera

Motorola Moto Z

På 0,20 tommer er Motorola Moto Z den tynneste telefonen på denne listen, og det er en god grunn til at Motorola gikk en ekstra mil i arbeidet med å gjøre smarttelefonen så tynn som mulig. Baksiden har flere integrerte magneter, samt dataoverføringspinner for Moto Mods, et utvalg av modulært tilbehør fra Motorola som klikker på baksiden av Moto Z, utvider evnene og til og med forvandler det til noe helt annet.

I motsetning til andre forsøk på smarttelefonmodularitet, er Moto Mods designet med tanke på enkelhet og brukervennlighet. De smekker alltid perfekt på plass uten tilpasning og blir automatisk gjenkjent av telefonen din. Dette tilbehøret lar deg projisere et bilde på opptil 70 tommer på en hvilken som helst overflate, gjøre smarttelefonen til en høyttaler, forlenge batterilevetiden til Moto Z opptil 20 timer, ta skarpe bilder ved hjelp av 10x optisk zoom og en Xenon blits, eller bare endre stilen på telefonen din etter eget ønske. Med dette tilbehøret mister Moto Z noe av sin latterlige tynnhet. Likevel overgår den nesten hvilken som helst smarttelefon der ute med hensyn til dens evner - en avveining vi er villige til å godta.

Under den innovative baksiden er dekselet Snapdragon 820-brikkesett, 4 GB minne, 32 eller 64 GB intern lagringsplass, 13 MP bakovervendt kamera med optisk bildestabilisering og en frontmontert fingeravtrykksleser. Det du ikke finner noe sted på smarttelefonen er en 3,5 mm lydkontakt. Moto Z omfavner USB-C for alt som involverer kabler av en eller annen type. Den gode nyheten er at Motorola har inkludert en hodetelefonadapter med smarttelefonen.

Hva brukeren liker

 • Modularitet
 • Tynnhet
 • Opptreden
 • Fremtids bevis

Huawei P9

Smarttelefonprodusenter vet hvor viktig det er å skille seg ut og tilby noe annet blant havet av tilsynelatende identiske smarttelefoner. Huawei inngikk et samarbeid med Leica, en tysk produsent av premium-segmenter av kameraer og sportsoptiske produkter, for å sette - ikke bare ett - men to høyoppløselige kameraer på baksiden av Huawei P9. Målet deres: å gjenoppfinne smarttelefonfotografering, ifølge det offisielle nettstedet.

I motsetning til andre smarttelefoner med to linser som bruker to identiske kameraer til å ta 3D-bilder og videoopptak, bruker P9 en RGB og en monokrom sensor for å hente ut så mye detaljer fra scenen som mulig. Huawei P9s sammenslåingsalgoritme kombinerer intelligent fargene tatt av RGB-sensoren med detaljene til den monokrome sensoren. For å ta utseendet på bildene dine ytterligere inkluderte Huawei flere profesjonelle fotografiske effekter og fikk tilgang til et kraftig utvalg av unike funksjoner, inkludert et utvalg av filmmodus, bred blenderåpningseffekt, monokrom modus og profesjonell modus.

Når det er sagt, har Huawei P9 mye å tilby selv til de som foretrekker å bruke et dedikert kamera for å ta bilder eller ikke bryr seg for mye om mobilfotografering i utgangspunktet. Denne elegante og stilige smarttelefonen er bare 0,28 tommer tykk, avrundet av vakre krumninger, og skulpturert ved hjelp av unibody-aluminium i luftfartsklasse og et 2.5D-glass av overlegen klasse. P9s full HD-skjerm har 96% fargemetning, og vi har funnet det lyst nok til bruk selv solen prøvde sitt aller mest å smelte ishettene. Takket være HiSilicon Kirin 955-brikkesett og Mali-T880 GPU er ytelse aldri noe problem, og det samme gjelder batterilevetiden.

Hva brukeren liker

 • Oppsett med to linser
 • Manuelle fotograferingsmodi
 • Vakkert bygget
 • Lys skjerm
 • Rikelig prosessorkraft

Samsung Galaxy C7

For det meste er smarttelefonmarkedet delt inn i to segmenter. Det er avanserte enheter med førsteklasses byggekvalitet, innovative funksjoner og toppmoderne brikkesett. Så er det budsjett til mellomstore smarttelefoner med tilstrekkelig, men ikke imponerende ytelse, og ofte overveldende byggekvalitet. Problemet er at bare en liten prosentandel av kundene bruker smarttelefonen på en måte som lar dem dra nytte av all den prosessorkraften i hendene. Vanligvis vil de ha flotte enheter av høy kvalitet for grunnleggende oppgaver, som telefonsamtaler, surfing og å ta bilder.

Som en avansert telefon med mellomstore brikkesett, fyller Samsung Galaxy C7 dette hullet. Du får samme signaturbyggekvalitet som med en flaggskip-smarttelefon fra Samsung. Likevel betaler du bare for det du trenger, som er en tykkelse på bare 0,27 tommer, fantastisk Super AMOLED kapasitiv berøringsskjerm, Snapdragon 625, Adreno 506. Du får også 4 GB minne, 32 eller 64 GB intern lagringsplass, 16 MP bakovervendt kamera og 3300 mAh batteri med støtte for rask batterilading.

C7 kommer i metallisk design med strømlinjeformede kroppskurver og kanter for et subtilt, men stilig utseende. Takket være det høye forholdet mellom skjerm og kropp er ikke smarttelefonen vanskelig å holde med bare en hånd, til tross for at den har en 5,7-tommers skjerm. Samsung tilbyr Galaxy C7 i gull, rosa gull og mørk grå.

Hva brukeren liker

 • Mid-range spesifikasjoner, men high-end build
 • Super AMOLED-skjerm
 • Lang batterilevetid
 • Utmerkede kameraer
 • Tilfredsstillende ytelse

BLU Pure XR

BLU demonstrerer konsekvent at premiumfunksjoner ikke trenger å koste en liten formue. Kundene ser ut til å like dette, og hver nye smarttelefon fra BLU blir møtt med enstemmig ros. Det samme gjelder selv for Pure XR, BLUs tynneste og kraftigste enhet.

Å kombinere flaggskipytelsen til MediaTek P10 med en tynnhet på bare 0,28 tommer og en 5,5-tommers AMOLED kapasitiv berøringsskjerm med full HD-oppløsning, må ha vært en vanskelig oppgave å oppnå, spesielt når du kaster dette som en "budsjett" -telefon. Og alt dette mens du også bruker aluminium i 7000-serien, et buet glass berøringspanel og Corning Gorilla Glass 3-teknologien, får en til å lure på hvordan BLU til og med tjener noe på denne enheten.

En ting er sikkert: de har ikke prøvd å kutte noen hjørner når det gjelder programvaresiden av ting. Pure XR kjører Android 6.0 Marshmallow med BLUs brukergrensesnitt på toppen. Hovedfunksjonen i dette brukergrensesnittet er støtten for Advanced 3D Touch-skjermen, som gjør det mulig å velge, forhåndsvise eller åpne apper basert på følsomheten til berøringen din. Det kraftige brikkesettet fra MediaTek håndterte alt vi kastet på smarttelefonen med letthet, og 3000 mAh batteri med støtte for den medfølgende 9V / 2A hurtigladeren tillot en hel dags bruk.

Hva brukeren liker

 • Rimelig
 • Skikkelig forestilling
 • Fantastisk skjerm
 • Avansert 3D Touch
 • Lang batterilevetid og hurtiglading
 • Elegant design
Produkt Merke Navn Pris
ASUS ASUS ZenFone 3 Ultra ZU680KL 4 GB / 64 GB Sjekk pris på Amazon
Motorola Moto Z ulåst smarttelefon Sjekk pris på Amazon
HUAWEI Huawei P9 EVA-L19 32 GB Titanium Grey, Dual Sim, 5,2 tommer Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy C7 SM-C7000 ulåst 32 GB Dual Sim (mørk grå) Sjekk pris på Amazon
BLU BLU PURE XR Smartphone - 4G LTE GSM ulåst - 64 GB + 4 GB RAM - Gull Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Kjennelse

Vi har gått vekk fra gigantiske, tykke telefoner helt siden Apple lanserte en av de første iPhone-modellene i 2007. Og rundt tolv år senere fortsetter telefonene bare å bli slankere og slankere, spesielt da noen selskaper velger å lansere en "Lite". versjon av noen av deres eksisterende flaggskip.

Når det er sagt, viste vi deg en håndfull av noen av de slankeste håndsettene på markedet i dag. Hvilken får du? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.