12 beste YouTube Intro Maker-verktøy i 2020 | Droid-fyren

YouTube har millioner av seere hver dag. Dette betyr at det er enklere enn noensinne å lage innhold, spesielt når du har den beste intro maker-appen. Det er imidlertid noen ting du må huske på før du begynner å lage videoer for et publikum. For det første trenger du de riktige verktøyene for å tilby en introduksjon til videoen din, ellers kjent som introer til videoene dine. Mens det er flere måter å få det gjort ved hjelp av dyr programvare, er det mange billige alternativer som absolutt er verdt å sjekke ut for alle skapere.

Så vi har bestemt oss for å liste opp noen av de beste YouTube intro maker-verktøyene du kan prøve ut i 2020. Vi kommer til å starte listen med et par apper som du kan få tilgang til på telefonen din, etterfulgt av nettsteder som kan hjelpe du bygger utmerkede introer for YouTube-videoer. Så uten å vente lenger, la oss ta en titt på den beste intro maker appen.

Beste YouTube Intro Maker-verktøy

beste intro maker app

1) Quik

Dette er en app for Android som kommer direkte fra produsentene av GoPro. Dette betyr at du vil få alle viktige verktøy for å begynne å redigere YouTube-videoene dine, selv om fokus her ser ut til å være på sportsrelaterte opptak, noe GoPro-kameraer er synonymt med. Tenk på dette som en ledsagerapp til GoPro. Det beste er at siden dette er en Android-app, kan du ganske enkelt legge til bilder og videoer fra galleriet ditt og la appen gjøre sitt.

Brukere kan også legge til musikk så vel som tekst i videoene sine. For å gjøre redigering bedre og mer involvert, kommer appen også med 23 innebygde temaer for å hjelpe deg med å velge riktig tone for introvideoen din. Disse temaene kommer med sine egne overganger og effekter. Hvis det er en video der du er i bevegelse, kan du også legge til kule GPS-klistremerker til opptakene dine, som forteller deg hvor rask du var. Videre, hvis det er stemmer i opptakene, vil Quik tone ned musikken og fokusere på stemmene i stedet, noe som kan være nyttig under visse omstendigheter.

Å bruke musikken du velger på Quik kan imidlertid være ganske vanskelig. Mens appen har 100 sanger som standard, er det også muligheten til å velge fra mediegalleriet ditt. Hver video du lager, kan ha opptil 75 bilder eller videoer, slik at du kan lage den perfekte videoen uavhengig av varighet. Siden dette skal fungere som en ledsager-app, tilbys Quik gratis i Google Play-butikken. Det har heller ikke annonser eller kjøp i appen. Den beste intro maker-appen fungerer med smarttelefoner og nettbrett som kjører Android 5.0 eller nyere.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

2) Videoshop

Dette er nok en hendig Android-app som enkelt kan bli kvitt alle videoredigeringsproblemene dine, spesielt hvis du ikke har en datamaskin til din disposisjon. Videoshop kommer med et bredt utvalg av animasjoner og effekter som du kan bruke på introduksjonene dine. Appen har også muligheten til å reversere videoer eller til og med redusere dem for ekstra effekt. Kunder vil også være glade for å vite at appen ikke utelater noen vannmerker på videoene dine, noe som de fleste skaperne ser etter.

Videoshop har også muligheten til å legge til din egen voiceover til de redigerte videoene, noe som sparer deg god tid i hele redigeringsprosessen. Når du har den introen du ønsker, kan videoen lastes opp direkte til YouTube eller deles på andre sosiale medieplattformer der ute.

Selv om det er mange effekter å velge mellom som standard, er ikke alle gratis. Denne appen bruker freemium-modellen, som i utgangspunktet betyr at noen animasjoner og effekter kan kreve at du bruker penger. Men med tanke på at stort sett alt annet er gratis her, kommer vi ikke til å klage for mye. Appen fungerer uanstrengt, og er et flott verktøy for å lage noen spennende introer for YouTube-videoene dine. Den beste gratisversjonen av intro maker app kommer også med annonser om bord.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

3) Tube Arsenal

Dette er en relativt ny aktør i scenen, men tilbyr et omfattende sett med verktøy som hjelper deg med å få fantastiske introer til YouTube. Det er i utgangspunktet en samling forhåndsinnstilte introer som du kan velge mellom. En svikt her er det faktum at ikke alle malene er gratis. Dette betyr at du må betale per mal hver gang du liker noe. Dette kan være litt vanskelig for skapere som nettopp har begynt i YouTube-sfæren, noe som får oss til å tenke at Tube Arsenal kan være godt egnet for erfarne YouTubere.

Det er også noen skjulte advarsler for skapere her, spesielt det faktum at du må bruke opptil $ 4 mer for 1080p introer. De fleste tilpassede maler starter fra $ 9 og går helt opp til $ 15. For denne prisen kan du imidlertid være trygg på at du får den beste introen der ute. Selv om nettstedet til tider kan være litt komplisert å navigere, blir det absolutt jobben gjort. Vi foreslår at skapere sjekker partikkeleffektmaler på Tube Arsenal, noe som kan gi videoene dine en ganske unik intro.

Hele Tube Arsenal fungerer helt online, noe som betyr at du ikke trenger å laste ned en klumpete programvare på datamaskinen eller telefonen for å bruke dette. Ulempen her er at det ikke er noen mobilapp som gjør søket enklere for brukerne. Å bruke Tube Arsenal krever ingen tidligere erfaring, da det stort sett er en online markedsplass for YouTube-introvideoer.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

4) Biteable

Dette er enda en freemium-app som er verdt å sjekke ut, spesielt hvis du vil redigere videointroer med minimal innsats. Det er mange intromaler som tilbys her, og det beste er at de fleste av dem er gratis. Selvfølgelig er det også premiumalternativet som låser opp noen andre maler å sjekke ut. Dette videoverktøyet anbefales på det sterkeste hvis du foretrekker å holde introduksjonene enkle og informative. Det er kanskje ikke mange prangende alternativer her, som kanskje ikke appellerer til noen skaperne. Men når det er sagt, er Biteable ekstremt lett å navigere og kommer med et bredt utvalg av valg, noe som gjør dette til et av de enkleste verktøyene å bruke der ute.

Imidlertid er ingen tjenester uten begrensninger, og Biteable er ikke annerledes. Gratis brukere må venne seg til selskapets vannmerke på hver intro. Dette kan imidlertid omgåes hvis du abonnerer på premium-abonnementet som starter fra $ 99 per år, som også er en av de billigste betalingsalternativene for Premium-brukere. En av de mange fordelene med å gå premium er det faktum at du får velge mellom over 85.000 maler. Det er også verdt å merke seg at mens Biteable kan gjengi 2D-introer ganske perfekt, mangler tjenesten støtte for 3D, noe som kan føre til at noen skapere fra tjenesten. Det anbefales at de beste intro maker app-brukerne prøver den gratis versjonen først etterfulgt av det betalte alternativet for å få en følelse av tjenesten.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

5) Filmora

Kanskje en av de mest populære eller kjente programvarene der ute, Filmora av WonderShare kommer med et omfattende sett med verktøy som hjelper deg med å lage din perfekte videointro. Gitt populariteten er det lett å dechiffrere hvorfor det også er en av de beste videoredigererne der ute. Med Filmora får skaperne en fullverdig videoredigeringspakke, inkludert bevegelser og animasjoner. Selv om det er mange tilgjengelige gratis, kan du alltid kjøpe dem etter ønske. Filmora kommer også med en bred samling musikklipp som kan hjelpe deg med å komme i gang med lydaspektet i videointro. Dessuten er det som skiller Filmora ut at det også har en Android-app (FilmoraGo) som kan hjelpe skapere med å redigere videoklipp mens du er på farten.

Som du forventer, er Filmora et omfattende verktøy for å redigere videoer i alle lengder. Dette kan gjøre det litt komplisert for nye brukere, selv om det ikke nødvendigvis krever tidligere videoredigeringsekspertise å bruke. Mens de fleste av Filmoras funksjoner er gratis å bruke, er tjenesten tilbøyelig til å konvertere gratisbrukere til betalende kunder med attraktive funksjoner som tilbys. Abonnement starter fra $ 39,99 per år, selv om WonderShare også er så snill å tilby en livstidslisens for $ 59,99, noe som absolutt er verdt å vurdere for seriøse brukere. Dette gjelder alle versjoner av Filmora 9, som for tiden er i hyller på tvers av en rekke selgere.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

6) Flixpress

Dette er en populær tjeneste med millioner av brukere fra hele verden. Det som gjør det så tiltalende er at det kommer med flere betalingsalternativer som tilbyr noe for alle. Når det gjelder funksjoner, er det omfattende redigeringsverktøy her, selv om det kan være litt komplisert for nye brukere. Dette betyr også at det er mer fokusert mot forretnings- eller bedriftsbrukere. Hvis du leter etter bare noen få animasjoner og effekter, er denne appen sannsynligvis ikke riktig for deg.

Mens de fleste Flixpress-planene er betalt, er det også en gratis plan, som er mer enn nok til å komme i gang. Dette gir deg også mer fleksibilitet med hensyn til planen du velger etter hvert. Imidlertid, den typen app som Flixpress er, vil brukere til slutt bli pålagt å betale for å fortsette å bruke den. Med et fellesskap på over 8 millioner brukere er Flixpress uten tvil en av de beste videoredigererne der ute. Det er de beste intro maker-appene månedlige og kvartalsvise planer å velge mellom, med prisnivåene som er mer egnet for bedriftskunder. Men som du forventer, å få en topp moderne programvare som dette kommer aldri til å være gratis eller billig.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

7) iVipid

Dette er et enkelt, men effektivt verktøy for å få attraktive introer til videoene dine. Alternativene kan imidlertid virke ganske begrensede her, spesielt i forhold til andre tjenester. Det følger en enkel tretrinnsprosess for å lage videoene dine, og videoene er enkle å lage og redigere. Du kan til og med finne noen attraktive effekter her som etterligner noen store billetter til Hollywood-introer. Hver video du oppretter kan lastes opp til skyen og nås når som helst. Til tross for utseendet, kan det hende at appen mangler noen av de avanserte funksjonene som noen skaperne kanskje ser etter.

Men selv da, for et brukervennlig alternativ, tjener iVipid sitt formål veldig bra. Dessverre er det ikke noe gratis alternativ å velge herfra. Nettstedet følger et kredittsystem der du trenger et visst beløp for å komme i gang. Hver bruker starter med null, noe som betyr at du må betale for å begynne å lage videointro. Introduksjonene kan tilpasses, og katalogen vokser kontinuerlig, så det kommer alltid til å være mer å velge mellom. Helt ærlig kan kreditsystemet være noe forvirrende for nye brukere som kanskje foretrekker et enkelt abonnementsalternativ. Dessverre er det ingen iVipid-app i Play-butikken, så nettstedet er det eneste alternativet per nå.

Dette er et utmerket nettsted for de som søker en minimalistisk introduksjon av YouTube. Selv om profesjonelle skapere kanskje ikke finner det de leter etter, kan nye skapere alltid finne noe her. Husk å sjekke det ut.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

8) Panzoid

Dette er en ganske ren bein redigeringsprogramvare, med oppsiden er mengden redigeringsalternativer tilgjengelig for brukerne. Selv om brukergrensesnittet kan virke litt utdatert, kan det hjelpe deg med å finne introer og til og med bakgrunner for videoene dine. Nettstedet har tre seksjoner å velge mellom - Clipmaker, Backgrounder og Video Editor. Panzoid er en samfunnsbasert tjeneste med flere aktive medlemmer som er lojale mot nettstedet. Så hvorfor er denne appen så populær selv med et slikt aldrende brukergrensesnitt og funksjoner? Vel, det er helt gratis å bruke for alle, noe som gjør det tilgjengelig for alle over hele verden.

Panzoid har et uendelig tilbud av maler å velge mellom, så det er høyst sannsynlig at du vil like noe på listen umiddelbart. En ulempe med denne tjenesten er at noen av animasjonsalternativene er ganske begrensede, noe som betyr at du sannsynligvis ikke har den kreative fleksibiliteten du finner på andre apper. Men som vi allerede har nevnt, utgjør det faktum at det er gratis alle disse små utilstrekkelighetene. Det er også verdt å sjekke ut avsnittet Diskusjoner på nettstedet, som lar deg holde deg oppdatert på Panzoid, samt funksjonene. Du kan alltid delta i samfunnet hvis det er noe du ikke forstår om den beste intro maker appen. Det anbefales å logge på for å lagre kreasjonene dine for senere gjennomgang.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

9) RenderForest

Til tross for at det er noe nytt på markedet, kommer RenderForest med et imponerende sett med funksjoner som har løftet det til blant de beste intro maker-tjenestene der ute. Det som gjør RenderForest så bra er det faktum at brukerne rett og slett har så mange maler å velge mellom. Gitt antall tilgjengelige alternativer, er det svært sannsynlig at du finner det du leter etter i denne appen. De beste intro maker app-brukerne får også omfattende animasjons- og effektalternativer, så dette kan være det eneste verktøyet du trenger for å lage videointroen du har søkt. Best av alt, RenderForest kan brukes til pedagogisk, personlig eller forretningsmessig bruk med maler å velge mellom tilsvarende.

Mens RenderForest definitivt har dekket alle basene når det gjelder funksjoner, er det definitivt ikke det billigste alternativet akkurat nå. Mens det er et gratis alternativ å velge mellom, er de betalte abonnementsplanene ganske dyre og mye mer egnet for profesjonelle videoskapere. Så hvis du bare har begynt som skaper og ikke ønsker å bruke mye penger på videoredigering, er RenderForest sannsynligvis ikke det beste alternativet for deg. Imidlertid, hvis du er en profesjonell som lager videoer av høy kvalitet ofte, bør RenderForest definitivt komme over som et attraktivt alternativ. Den mest omfattende planen fra RenderForest gir deg $ 49 per måned (faktureres årlig). Merkelig, dette er den eneste planen som tillater ubegrenset 1080p HD-videoer, mens andre betalte alternativer kommer med et tak på 7 til 60 videoer per måned.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

10) Velosofy

Dette er et utmerket alternativ for de som søker et billig alternativ til Render Forest. Velosofy er imidlertid ganske begrenset i sin tilnærming sammenlignet med noen andre apper. For det første må malene lastes ned til datamaskinen din og deretter jobbes med. Siden det ikke er noen redigering som tilbys her, må du bare bruke skrivebordsvideoredigeringsverktøyet for å inkludere dette i YouTube-introen din. Før nedlastingsprosessen begynner, kan brukerne imidlertid redigere malene grundig med teksten du velger.

Den beste delen her er at Velosofy er helt gratis å bruke og også kan brukes til kommersiell bruk så lenge du krediterer dem. Dette bør ikke være en vanskelig oppgave, siden dette lett kan hjelpe deg med å komme i gang med den introen, som er en av de viktigste faktorene i en hvilken som helst YouTube-video. Velosofy fungerer også på brukerinnleveringer, så hvis du er en skaper av introer, kan du enkelt sende inn en mal på nettstedet som verden kan bruke. Hva dette også betyr er at det aldri kommer til å være mangel på gode maler å velge mellom på Velosofy. På baksiden må du kanskje navigere gjennom noen av de mindre ambisiøse malene som er sendt inn av brukerne.

Det er et tilfeldig malvelgeralternativ som hjelper deg med å plukke ut noe hvis du er for forvirret. Hver dag oppdateres Velosofy med nye maler som vises på Utvalgte delen av hjemmesiden. Selv om den beste intro maker-appen kanskje ikke slukker de kreative tørstene dine tilstrekkelig, er det en veldig god app å komme i gang med.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

11) VideoHive

Denne appen har et omfattende bibliotek med arkivmateriale og maler å velge mellom. Antallet er for tiden under en million, noe som allerede er mye gitt at de fleste brukere bare trenger en eller to av gangen. Det som slår meg om denne tjenesten, er det faktum at den kommer med en betal-per-mal-plan i stedet for et flatabonnement. Dette betyr at du bare betaler for malene du velger, noe som de fleste videoskapere gjerne vil vite. Når du har kjøpt malen, kan du gjøre som du vil med den. Du får også mange gratis arkivmateriell å leke med, noe som kan være bra for introer.

Selv om det kanskje ikke er det mest praktiske videoredigeringsverktøyet der ute, får VideoHive absolutt jobben takket være den enorme samlingen av opptak. Langt denne appen har flest arkivopptak og maler vi kunne finne, noe som gjør den til en øyeblikkelig favoritt. Den eneste ulempen her er at VideoHive ikke tilbyr omfattende redigeringsverktøy, selv om du kan finne flere effekter som er designet for å fungere med Mac og Windows-basert programvare for videoredigering. Gitt mengden alternativer som tilbys her, er det sannsynlig at du vil bruke en god stund på å lete etter den perfekte videointroen. Sørg for at du ser nærmere på VideoHive.

Last ned den nå: her

beste intro maker app

12) Fiverr

Dette er et litt ukonvensjonelt valg på denne listen, men for de som ønsker å få ting gjort på den gammeldags måten, kan Fiverr være til stor hjelp. Denne appen hjelper deg med å finne talent for å lage videointroer eller stort sett alt relatert til videoproduksjon. Du må ganske enkelt finne den rette personen for jobben som allerede har oppført som tilgjengelig og ta den derfra. Husk at det fortsatt kan være nødvendig å oppgi merkevarelogoen og annen tekst du måtte ønske å legge til. Å designe jobber kan være ganske dyrt, så du kan forvente å finne et bredt spekter av forslag på Fiverr, fra $ 5 til $ 300, avhengig av jobbens art.

Brukere kan gjøre noen endringer før de må kjøpe flere konserter med Fiverr. Dette kan være ganske irriterende, spesielt hvis du har å gjøre med en uerfaren skaper. Med dette i bakhodet anbefales det alltid å bare ansette folk med anstendig rangering og anmeldelser fra tidligere kunder. Selv om det ikke er det beste alternativet der ute å få animasjonen din gjennom Fiverr, kan det være til stor hjelp for de som ikke finner tid til å lage eller søke etter introer. Fiverr er tilgjengelig på nettet så vel som på mobile enheter. Sjekk ut den beste intro maker appen.

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.