5 beste barn tabletter med WiFi i 2020

Bruker barnet nettbrettet regelmessig? Kanskje du setter dem opp på YouTube-videoer eller lastet dem ned et par spill for å spille og holde dem opptatt. Sakte skjønner du at barna dine overtar nettbrettet eller smarttelefonen din, og kanskje må du vurdere å skaffe dem sine egne. Men det kan være farlig, og du tenker kanskje å åpne dem for denne sprø verdenen som de kanskje ikke er klare til å håndtere, eller du er bekymret for ikke å ha en fullstendig ide om hva de gjør på nettet. Legg frykten til side, kjære leser, da nettbrett som er laget direkte for barn, kommer med en mengde foreldrekontroll og internettbegrensninger.

I et øyeblikk: 5 beste barn tabletter med WiFi i 2020

  • nabi DreamTab HD8-nettbrett (Wi-Fi aktivert) Vår toppvalg
Produkt Merke Navn Pris
Nabi nabi DreamTab HD8-nettbrett (Wi-Fi aktivert) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Hvis du følger med nedenfor, viser vi deg de beste nettbrettene for barn med WiFi på markedet akkurat nå. Her er favorittvalgene våre.

Beste barn tabletter med WiFi

1. Nabi DreamTab HD8

Først opp på listen vår har du kanskje hørt om Nabi DreamTab HD8. I Barnes nettbrettmarked er Nabi et produktivt navn, og tilbyr selvfølgelig en Android-opplevelse av høy kvalitet, med sin egen barnevennlige og foreldrekontrollprogramvare bygget på toppen. Nabi er på en gammel versjon av Android - 4.4 KitKat -, men nettbrettet har fremdeles mye innebygd innhold. Du kan laste ned apper fra Google Play Store, selv om det krever foreldretillatelse. Batterilevetiden varer opptil åtte timer, og det er et hardt etui som holder DreamTab beskyttet mot fall og ulykker.

Kjøp på Amazon

2. Beneve M755

Vil du at nettbrettet til barna dine skal ha den nyeste versjonen av Android? Tenk deretter hva Beneve tilbyr i M755: en Android 7.1-opplevelse med iWaWa barneprogramvare bygget på toppen. Det er en håndfull foreldrekontroll tilgjengelig på nettbrettet. Med de innebygde verktøyene kan du begrense tiden på nettbrettet samt apper de har tilgang til. Den kommer med 8 GB lagringsplass og 1 GB RAM, akkurat nok til å holde disse appene jevne. Du kan laste ned mer innhold også her, men med foreldretillatelse. Tabletten er lukket i en silikonetui som holder den trygg, faller og faller.

3. Samsung Galaxy Tab E Lite Kids

Hvis du ønsker å få tak i et nettbrett med et mer produktivt navn i nettbrettmarkedet, vil Samsung Galaxy Tab E Lite Kids Edition være rett opp i smuget ditt. Du får all kraften bak Samsung Galaxy Tab E, men med Samsung Kids-programvare bygget på toppen. Nettbrettet vil gi barna dine tilgang til pedagogisk innhold fra alle slags store merker, som Dreamworks Animation, Sesame Street, National Geographic og mer. Det er mye engasjerende Samsung Kids-innhold her, alt som samsvarer med STEM og Common Core-utdanning - ditt valg.

4. Fire 7 Kids Edition Tablet

Deretter har vi Amazons tilbud: Fire 7 Kids Edition Tablet. Dette er et fullt utstyrt nettbrett fullpakket med massevis av innhold, alt fra Amazon AppStore. Ved kjøp av nettbrettet får du tilgang til Amazons FreeTime Unlimited, som åpner opp 15 000 apper og spill foreldrene kan laste ned for barna sine. Nettbrettet følger vedlagt i en sak, men du får også to års garanti. Garantien er enkel: barna knekker nettbrettet, Amazon erstatter det gratis, uten spørsmål.

5. Contixio 7-tommers barnetavle K3

Sist, men absolutt ikke minst, er Contixio K3, en 7-tommers nettbrett designet for barn. Operativsystemet er Android, men på toppen av det er Contixios egen foreldrekontrollprogramvare. Dette sikrer at barna dine ikke kommer inn i noe de ikke burde mens de bruker nettbrettet - de er begrenset til bare noen få spesifikke apper som er lærerike, morsomme og videobaserte. Alt innholdet på dette nettbrettet er barnevennlig, så du trenger aldri å bekymre deg for at de kommer inn i noe de ikke burde. Med Wi-Fi-funksjoner vil du, forelderen, kunne laste ned flere barnevennlige spill og apper hvis barnet ditt går tom for innhold.

Hvis du ikke har WiFi, er det en mengde spill som er forhåndsinstallert. Ved kjøpet får du også et stort silikonetui for å holde nettbrettet beskyttet. Ved kjøp kan du velge hvilken farge du vil ha, om det er rosa, lilla, rødt, grønt osv. Det er mange å velge mellom.

Beste barn tabletter med WiFi dom

Som du kan se, er det mange flotte barnetabletter tilgjengelig med WiFi-funksjoner. Men med så mange tilgjengelige, hvilken plukker du opp? Vi anbefaler å gå til Fire 7 Kids Edition Tablet eller Galaxy Tab E Lite Kids Edition. Disse er begge barnets nettbrett av høy kvalitet som ikke vil styre deg galt.
Produkt Merke Navn Pris
Nabi nabi DreamTab HD8-nettbrett (Wi-Fi aktivert) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.