Samsung Galaxy S6 slår seg ikke på etter å ha blitt våt og andre strømrelaterte problemer

Selv om de fleste smarttelefoner kan overleve et par sprut vann, og andre til og med kan senkes under vann (så lenge det har en Ingress Protection-vurdering), blir andre lett skadet. #Samsung #Galaxy # S6 er en smarttelefon som vanligvis kan overleve et par sprut. Denne tidligere flaggskiptelefonen mangler en nøkkelfunksjon som var tilstede i forgjengeren, og det er en vanntett design. Hvis denne modellen blir våt, er det en sjanse for at den kan bli skadet. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S6 ikke slå på etter å ha blitt våt og andre strømrelaterte problemer.

Samsung Galaxy S6

Hvis du eier en Samsung Galaxy S6 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S6 Ikke slå på etter å ha blitt våt

Problem: Jeg droppet telefonen i vann, og som å ha en Samsung Galaxy S6 er det ingen rygg for å ta ut batteriet og la det tørke. Så jeg la den i ris i 3 dager, og etter de tre dagene jeg tok den ut og la den på laderen, vil den ikke slå seg på og på forsiden vises en rød trekant med et termometer, så jeg vet at telefonen min er for varmt. Jeg har også prøvd å legge den i nærheten av en vifte, og den avkjøles ikke. Det har gått 3 uker nå, og jeg ventet så lenge på å be om hjelp, for når jeg hadde telefonen satt ute i 2 uker, hadde trekanten blitt hvit og varmen hadde gått ned i termometeret, men trekanten ble rød igjen

Løsning: Den røde trekanten med et termometerikon som du ser på telefonskjermen, betyr vanligvis at telefonen er overopphetet. Dette kan skje hvis telefonen har blitt utsatt for en eller annen form for væskeskade eller hvis den har blitt falt til bakken. Du kan sjekke om telefonen har hatt væskeskader ved å åpne SIM-skuffen. Se inn i SIM-sporet. Hvis du ser et klistremerke med en rosa eller rød farge, har telefonen fått litt vannskade. Dette klistremerket vil normalt være vanlig hvitt (noe som betyr at vann ikke har kommet inn i enheten).

For denne typen problemer må du ta telefonen til et autorisert servicesenter og få den reparert.

S6 slår seg ikke på etter å ha blitt våt

Problem: Telefonen min falt på toalettet, jeg trakk den ut umiddelbart og tørket den av. Jeg la den i ris, den begynte å virke morsom, så jeg slo den av. Min vitenskapelige venn ba meg dyppe den i isopropyl for å kvitte meg med mineralforekomster i telefonen. Jeg prøvde i går kveld, men telefonen vil fortsatt ikke slå seg på. Det lager en hvirrende lyd når den er koblet til for å lade, så jeg tror det kan ha en kort plass et sted.

Løsning: Å dyppe telefonen i alkohol vil ha liten innvirkning på rengjøring av enhetens indre komponenter og kan til og med skade telefonen. Hvis du brukte en 70 prosent isopropylalkoholoppløsning, kan de resterende 30 prosent inneholde noen ledende egenskaper.

Det du trenger å gjøre akkurat nå, er å plassere telefonen i en pose med ris i minst 48 timer. Risen vil absorbere fuktigheten inne i telefonen. Når de 48 timene har gått, bør du først sjekke om telefonen din har blitt vannskadet ved å fjerne SIM-skuffen og se inn i SIM-sporet. Hvis du ser en rosa eller rød farge, har telefonen blitt vannskadet. Hvis dette er tilfelle, er det mulig at du vil oppleve noen problemer med telefonen. Prøv å slå den på og se om den slås på. Hvis ikke, foreslår jeg at du tar enheten til et autorisert servicesenter og får den sjekket.

S6 falt i vann

Problem: Jeg la telefonen min på toalettet ved et uhell. Jeg fikk den ut og dynket den i ris over natten. Da jeg prøvde å slå den på, ville den ikke slå på i det hele tatt. Jeg har akkurat fått telefonen, og jeg hater virkelig å betale eller en annen. Hva burde jeg gjøre.

Løsning: Det du kan gjøre akkurat nå, er å sjekke om telefonen har blitt vannskadet. For å gjøre dette må du ta ut SIM-skuffen og deretter se inn i SIM-sporet. Hvis du ser en rosa eller rød farge, har telefonen fått litt vannskade. Hvis dette er tilfelle, må du ta telefonen til et autorisert servicesenter og få den sjekket.

S6 Strømdelingsledningsfeil

Problem: Tidlig på ettermiddagen dukket det opp en melding som snakket om en strømdelingsledning var koblet til og strømmen vil fortsette å lades ut selv om en enhet ikke er koblet til. Jeg har ikke lagt til noen apper i det siste og har ingen problemer i forkant.

Løsning: Denne telefonen har en funksjon som lar den lade andre enheter ved hjelp av Power Sharing-appen. Du må imidlertid bruke Samsung strømdelingsledning for å gjøre dette. Hvis du har problemer med strømdeling, kan du prøve å avinstallere appen. Hvis ap ikke er installert på enheten din, fortsett med feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

  • Slå av telefonen, og rengjør deretter ladeporten med en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol. Slå på telefonen, og sjekk om problemet fortsatt oppstår.
  • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus, og sjekk om problemet fortsatt oppstår.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Hvis problemet fortsatt oppstår selv etter å ha fulgt feilsøkingstrinnene som er oppført ovenfor, foreslår jeg at du har sjekket telefonen din ved et autorisert servicesenter, da dette allerede kan være et maskinvarerelatert problem.

S6 slår seg ikke på

Problem: Telefonen min hadde omtrent 20% strøm og slo seg plutselig av. Det vil ikke registrere laderen [selv om laderen lader ektemannen min telefon), det føles også varmere enn vanlig. Er det en måte for meg å tvinge den til å slå på?

Løsning: Prøv å simulere et batteritrekk på telefonen først ved å holde inne av / på-tasten og volum ned-tasten i minst 7 sekunder. Sjekk om telefonen starter. Hvis den ikke gjør det, rengjør du ladeporten på telefonen din først med en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol. Deretter lader du telefonen i minst 20 minutter ved hjelp av en annen lader og ladekabel. Prøv å slå på telefonen.

Hvis telefonen fremdeles ikke slås på, foreslår jeg at du sjekker den på et autorisert servicesenter, da dette allerede kan være et maskinvarerelatert problem.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.