Samsung Galaxy S7 Sender dupliserte problemer med tekstmeldinger og andre relaterte problemer

Tekstmeldinger har blitt en av de mest brukte kommunikasjonsformene i dag på grunn av populariteten til smarttelefoner. #Samsung #Galaxy # S7 er en slik smarttelefon som er et utmerket tekstmeldingsverktøy, da det ikke bare lar deg sende tekst til kontaktlisten din, men også bilder og til og med lydfiler. Det er imidlertid tilfeller når du bruker denne telefonen at det kan oppstå visse meldingsproblemer som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S7 ved å sende dupliserte tekstmeldingsproblemer og andre relaterte problemer.

samsung-galaxy-s7

Hvis du eier en Samsung Galaxy S7 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S7 Sender duplisert tekstmelding

Problem:Jeg har lett overalt etter svar på dette problemet, men ingenting jeg har funnet ser ut til å fungere. I hovedsak er det som har skjedd at telefonen min sender dupliserte og noen ganger tredobbelte tekstmeldinger konsekvent til mange enkeltpersoner. jeg bruker tredjepartsappen 'messenger'. Når jeg bytter til den opprinnelige appen, ser problemet ut til å stoppe. Det jeg dermed har prøvd er å deaktivere alle tillatelser fra den opprinnelige appen, som fremdeles ikke har løst problemet. den eneste måten problemet midlertidig stopper, er når jeg tvinger til å stoppe applikasjonen. Men når jeg åpner en annen app og fortsetter å sende tekstmeldinger, oppstår problemet igjen, og den opprinnelige appen ser ut til å kjøre i bakgrunnen, og det ser ut til at tekster vil sende gjennom begge applikasjonene. Har du fått dette problemet før, er det en enklere løsning enn å rote telefonen og deaktivere meldinger,er det en måte å tvinge til å stoppe en app permanent uten å deaktivere den, slik at jeg ikke trenger å rote den?

Løsning: Det du må gjøre først i dette tilfellet er å oppdatere appene som er installert på telefonen. Oppdateringen kan løse denne feilen der dupliserte tekstmeldinger blir sendt.

Du bør også prøve å tømme hurtigbufferen og dataene til lagermeldingsappen, og deretter sjekke om problemet forsvinner.

Hvis problemet fremdeles oppstår, må du kanskje avstå fra å bruke messenger-appen og bruke aksjemeldingsappen i mellomtiden som en midlertidig løsning. Årsaken bak dette er at det er behov for en systemoppdatering for at meldingsappen for aksjer skal slutte å fungere når en tredjeparts meldingsapp brukes.

S7 mottar ikke tekstmelding

Problem: Jeg kjøpte to samsung galaxy s7 aktive fra AT&T for omtrent halvannen måned siden. Siden da kan en tekst sendes fra den ene, men den andre vil ikke motta. Dette skjer også med andre. Også når vi får tilsendt et bilde, står det at det ikke kunne lastes ned. Jeg er veldig frustrert. Vennligst gi beskjed om hva du skal gjøre. Disse telefonene er ikke billige, og vi må betale månedlige neste planbetalinger på telefoner som ikke fungerer som de skal. DETTE ER DEN AKTIVE TELEFONEN, men den sto ikke oppført.

Løsning: For å kunne sende og motta bildemeldinger, må telefonen din ha et aktivt mobildataabonnement, og mobildatabryteren til telefonen din skal være slått på. En annen ting du bør sjekke om APN-innstilling av telefonen. Forsikre deg om at denne innstillingen samsvarer med innstillingene som brukes av AT&T som vi har oppført nedenfor.

 • Navn: ATT HSPA +
 • APN: telefon
 • Fullmakt:
 • Havn:
 • Brukernavn:
 • Passord:
 • Server:
 • MMSC: //mmsc.mobile.att.net
 • MMS-proxy: proxy.mobile.att.net
 • MMS-port: 80
 • MCC: 310
 • MNC: 410
 • Autentiseringstype:
 • APN-type: standard, supl, mms, hipri
 • APN-protokoll: La den stå som standard
 • Bærer: overlater det til standard

S7 tastaturtyper alene

Problem: Jeg har en Galaxy S7 og ofte får tastaturet et sinn. Jeg kan faktisk legge telefonen på bordet og se den skrive forskjellige bokstaver og former helt av seg selv. Jeg må lukke skjermen for å stoppe dette, eller noen ganger må jeg slå det av. Hjelp.

Løsning: Det første du bør gjøre for dette problemet er å sjekke om en tredjepartsapp forårsaker problemet ved å starte telefonen i sikkermodus. Når telefonen fungerer i denne modusen, er det bare de forhåndsinstallerte appene som kan kjøre mens apper du lastet ned forhindres fra å kjøre. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan det skyldes en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Hvis problemet oppstår selv i sikkermodus, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken. Hvis tilbakestillingen ikke løser problemet, bør du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S7 Dessverre har meldinger ikke lenger fungert

Problem: Jeg har Samsung Galaxy S7 aktiv, og jeg får stadig feilen "Dessverre har meldinger sluttet å fungere". Jeg har prøvd å slå av telefonen min, starte på nytt og også prøvd sikker modus. Jeg prøvde også å slette en nyere app som jeg installerte for å se om det hadde noe å gjøre med det. Det hjalp ikke.

Løsning: Den beste måten å håndtere dette problemet på er å tømme hurtigbufferen og dataene til meldingsappen. Dette sletter de midlertidige dataene til appen som kan forårsake problemet. Hvis problemet vedvarer, utfører du feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

 • Start telefonen i sikkermodus. Prøv å sjekke om feilen fremdeles oppstår i denne modusen. Hvis ikke, kan det skyldes en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
 • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus. Start telefonen på nytt, og sjekk om problemet fortsatt oppstår.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.