5 beste Craigslist-appen for Android i 2020

En Craiglist-applikasjon kan være viktig å ha. Det er vanligvis litt utfordrende å navigere gjennom på det tradisjonelle Craigslist-nettstedet; en tredjeparts Craigslist-app hekter seg imidlertid inn på nettstedet, men lar deg bla gjennom de forskjellige kategoriene og oppføringene gjennom et berøringsvennlig grensesnitt.

Ikke sikker på hva den beste Craigslist-appen er for Android? Følg med nedenfor, så viser vi deg en håndfull av favorittene våre.

Beste Craigslist-app for Android

beste craigslist-appen

1) Facebook

Facebook er langt fra Craigslist, men det er verdt å nevne med den rimelig nye Marketplace-funksjonen. Facebook Marketplace har nesten erstattet Craigslist som en online markedsplass. Siden alle allerede har en Facebook-konto, er Marketplace det naturlige alternativet for kjøp og salg av brukte varer.

Facebook Marketplace kommer med mange forskjellige fordeler. For det første får produktene dine mye mer synlighet på Facebook Marketplace, siden det er så mange flere mennesker på plattformen enn det er på Craigslist.

Vi tror at Facebook Marketplace er litt tryggere å bruke også. De har selgerrangeringer, som vanligvis er en god indikasjon på om du kan bli dratt av på salget, og du kan ofte bla gjennom Facebook-profiler for å få en følelse av hvor godt avtalen vil gå.

Last ned den nå: Google Play

beste craigslist-appen

2) CPlus

Du kan ikke gå galt med CPlus-appen for Android. Denne lar deg søke i stort sett hele Craigslist fra komforten til et brukervennlig program. Det er mange fine funksjoner, for eksempel muligheten til å søke i flere byer i appen. Dette betyr at du kan finne det du leter etter på alle stedene rundt deg - du trenger ikke å gjøre separate søk fra region til region.

CPlus tar ting opp et hakk ved å hjelpe deg med å legge ut og lage dine egne Craigslist-annonser rett fra CPlus også. Og som en bonus er CPlus sannsynligvis en av de flotteste måtene å søke i hele Craigslist også. Det er så mye vakrere design enn Craigslist-nettstedet, noe som gjør det renere å se på og lettere å bruke generelt.

Last ned den nå: Google Play

beste craigslist-appen

3) Innlegg

Deretter ser vi på en Craigslist-app som heter Postings. Så langt en app for Craigslist går, er dette sannsynligvis den beste appen der ute når det gjelder design. Det er bare så enkelt å navigere på grunn av den rene designen her. Innlegg bruker Googles retningslinjer for materialdesign, noe som gjør innlegg veldig vakkert å se på, og igjen, ekstremt lett å navigere.

Du kan bruke innlegg for å søke i hele Craigslist, alt rett fra appen. Du vil ikke kunne opprette et søk etter Personals-delen, siden den delen er i strid med retningslinjene for Google Play Butikk.

Last ned den nå: Google Play

beste craigslist-appen

4) LetGo

LetGo knytter seg ikke til Craigslist i det hele tatt, men det er en egen markedsplass du kan bruke til å kjøpe og selge varer. LetGo har et massivt seertall, så det er rimelig enkelt å kjøpe og selge varer på plattformen. På toppen av det gjør LetGo det ekstremt enkelt å dele oppføringene dine til sosiale medier, selv til folk som ikke har LetGo på telefonen.

Appen kan skryte av å ha over to hundre millioner oppføringer tilgjengelig. Det er ikke en online markedsplass som eBay er, men den får mer av en lokal stil, akkurat som Craigslist.

En av fordelene som LetGo har over Craigslist er at de gjør det raskt og enkelt å legge ut en oppføring. På toppen av det er brukergrensesnittet generelt sett renere og lettere å navigere gjennom.

Last ned den nå: Google Play

beste craigslist-appen

5) OfferUp

OfferUp, i samme retning som LetGo, er ikke knyttet til Craigslist overhodet. OfferUp er dets online markedsplass og har et enormt seertall som gjør det enkelt å selge varer på stedet. Det er greit å dele oppføringene dine også med venner og andre på sosiale medier, slik at OfferUp er mye mer synlig for folk enn bare OfferUp-brukerne.

Denne appen gjør det enkelt å kjøpe og selge nesten hva som helst. Den bruker også posisjonen din, og viser deg hva som selger i nærheten, rett i nabolaget ditt. Kommunikasjon mellom kjøpere og selgere skjer gjennom appen via sikker meldingstjeneste, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å dele ut telefonnummeret ditt eller sende meldinger på Facebook.

Det er så mye bedre enn et garasjesalg, slik at du raskt kan finne rabatter og tilbud på varer i ditt område.

Last ned den nå: Google Play

Dommen i den beste Craigslist-appen

Som du kan se, er det mange gode apper du kan bruke til å bla gjennom Craigslist. Craigslist er vanligvis vanskelig å bla rundt på nettet, men det er enkelt å navigere hvis du laster ned en av de bedre appene for den.

Det kan være lurt å ta Craigslist på løp, og vi oppfordrer deg til å gjøre det. Mange av tredjepartsappene gjør det til en mye bedre opplevelse; men vi kan ikke

Har du den beste craigslist-appen for Android? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor - vi vil gjerne høre fra deg!

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.