Samsung Galaxy Tab S7 Utgivelsesdato, nyheter og rykter

Samsung avduket den sjette iterasjonen av Galaxy Tab S-serien i 2019 under Galaxy Tab S6 moniker. Nettbrettet fortsetter å være en av de beste Android-nettbrettene som er tilgjengelig i markedet takket være kombinasjonen av utmerket maskinvare og brukervennlighet i bærbar PC-stil. Det er imidlertid ingen hemmelighet på dette tidspunktet at Samsungs nettbrettoppstilling ikke har tatt særlig tak i bransjen.

Selskapet har også noe forvirret markedet med hensyn til flaggskipet Galaxy Tab S lineup. Bare noen få måneder etter lanseringen av Galaxy Tab S5e lanserte selskapet Galaxy Tab S6 i 3. kvartal 2019. Dette til tross for at det ikke var noen Galaxy Tab S5 i markedet da selskapet bestemte seg for å lansere mellomstore Tab S5e i stedet .

2020 forventes å gi en oppdatering av oppstillingen med Galaxy Tab S7. Gitt at nettbrettet sammenlignes tungt med Apple iPad Pro, er det fornuftig at Samsung sannsynligvis vil se på å bringe noen avanserte funksjoner til enheten.

Det er ganske mye vi har lært om nettbrettet så langt, noe som gir oss en god ide om hva vi kan forvente. Selv om det fremdeles er noe usikkerhet med hensyn til når det vil bryte dekning, er det ingen tvil om at det er på vei. Så her er hva du trenger å vite om Galaxy Tab S7.

Samsung Galaxy Tab S7 Utgivelsesdato, nyheter og rykter

Galaxy Tab S7 Nyheter

Et nederlandsk nettsted GalaxyClub rapporterte nylig at Galaxy Tab S7 vil være tilgjengelig i to størrelser, inkludert en "Plus" -modell.

Siden nettbrettet er noen måneder unna utgivelsen, er det helt sannsynlig at ganske mange ting vil endres når den treffer markedene.

Nettbrettet vil også mest sannsynlig beholde AMOLED-skjermen, mens den legger til noen andre iøynefallende funksjoner. S Pen-pennen forventes å være inkludert som standard.

Galaxy Tab S7 Utgivelsesdato

I henhold til gjeldende estimater vil Galaxy Tab S7 bli lansert innen august i år. Imidlertid har Samsung ennå ikke planlagt en begivenhet, så det er ingenting satt i stein per nå. Men etter selskapets tidligere kunngjøringer om Galaxy Tab S-enheten, er det trygt å anta at Tab S7 vil komme før slutten av året.

Galaxy Tab S7 rykter

Galaxy Tab S6

Størrelse og design

Samsung vil sannsynligvis måtte gjøre en håndfull endringer med hensyn til design for å imøtekomme et større skjermpanel. Imidlertid vil kjernedesignen mest sannsynlig forbli den samme, mens det sannsynligvis kan være gjort noen justeringer av det bakre kameraoppsettet, som vi snart vil diskutere.

Materialene som brukes i fremstillingen vil sannsynligvis forbli uendret, noe som betyr at vi sannsynligvis vil se en robust aluminiumsramme kombinert med et aluminiums bakpanel. Selskapet kan også ta med en håndfull nye farger til blandingen.

Galaxy Tab S6 var også kjent for sin slanke profil, med nettbrettet på bare 5,7 mm som tynnest. Selv om dette ikke er sjelden for en nettbrett, forventer vi at Samsung prøver å gjøre enheten enda tynnere.

Vise

En av våre favorittfunksjoner i selskapets Galaxy Tab S-serie er inkluderingen av AMOLED-skjermer. Det er veldig få produsenter der ute som lager OLED-nettbrett i denne størrelsen, og Samsung gjør jobben veldig bra. Så selv om det alltid er rom for forbedringer, vil skjermen sannsynligvis forbli uendret.

Det har vært snakk om at selskapet ønsker å tilby to størrelser på nettbrettet, hvor den ene sies å være en 11-tommers variant og den andre en større 12,4-tommers modell. Selv om det ikke er noen bekreftelse på om disse nettbrettene beholder AMOLED-skjermene, ser vi ingen grunn til å endre dette aspektet med Galaxy Tab S-oppdateringen i 2020.

Kamera

Galaxy Tab S6 kan skryte av et dobbeltkamera-system som er imponerende i alle henseender. Mens mange anser dette for å være for mye for en nettbrett, ber Samsung om å skille seg. Innsatsen er enda høyere nå med Apple offisielt å bringe sin high-end trippel kameraoppsett til den nyeste iPad Pro oppdateringen. Tatt i betraktning dette, burde det ikke være overraskende om Samsung velger å gjøre en oppgradering i kameraavdelingen, kanskje ved å bruke en tredje sensor på baksiden.

Det fremre kameraet på Tab S6 fikk tydeligvis ikke stor betydning, selv om det fremdeles er en ganske dyktig 8MP-skytespill. Gitt vekt på videosamtaler og Zoom-møter i dagens verden, er dette kanskje et område Samsung kan velge å oppgradere. Men igjen, det er ingen endelig informasjon tilgjengelig om dette akkurat nå, så vi må bare vente og se.

Andre funksjoner

Galaxy Tab S6 maksimerte 256 GB intern lagring. Lagringskapasiteten gjorde imidlertid ikke for stor forskjell for potensielle kjøpere, siden Galaxy Tab S6 også har et microSD-kortspor. Mens vi ønsker at Samsung bare skal holde seg til intern lagring, er det klart at selskapet vil tilby samme fleksibilitet med etterfølgeren. Så forvent å finne et microSD-kortspor med Galaxy Tab S7 senere i år.

Mens forgjengeren tilbød opptil 8 GB RAM ombord, kan Galaxy Tab S7 oppgraderes med opptil 12 GB RAM. Vi kan lage denne tilkoblingen siden Galaxy S20 også har samme RAM-kapasitet. 12 GB kan godt være den nye standarden for flaggskip-nettbrett og smarttelefoner. Dette kan også hjelpe Samsung med å presse Galaxy Tab S7 som et bedrifts- og produktivitetsvennlig tilbud.

I likhet med fjorårets modell, forventer vi ikke at Galaxy Tab S7 har en 3,5 mm hodetelefonkontakt. Så alternativene dine kan være begrenset til å sette opp en USB C-adapter eller trådløse Bluetooth-hodetelefoner.

Ladeportene vil forbli uendret, mens batterikapasiteten på nettbrettet kan forbedres ytterligere, spesielt siden basismodellen til Galaxy Tab S7 forventes å ha en 11-tommers skjerm.

Nettbrettet vil også ha en under-display (optisk) fingeravtrykkskanner under panseret, omtrent som forgjengeren. Dette har vært et viktig tillegg på Tab S6 da det kuttet ned på unødvendig bezelplass, noe som gir maksimal visningseiendom til brukerne. Imidlertid håper man at Samsung gjør noen oppgraderinger av den optiske sensoren den bruker, gitt at flere brukere har klaget over at den er treg og ikke sikker nok.

Nettbrettet støtter også opplåsing av ansikt, omtrent som forgjengeren, så vel som den siste avlingen av Samsung-flaggskip - Galaxy S20. Imidlertid vil selskapet sannsynligvis ikke støtte dette for tungt på markedsføringsmaterialet sitt, da dette bare betraktes som et alternativ til fingeravtrykkgodkjenning, og ikke spesielt en erstatning. Det er imidlertid godt å vite at brukerne har muligheten til å velge.

Kommer sannsynligvis med 5G

Det er ingen bekreftelse på denne fronten foreløpig, men Galaxy Tab S7 kan med stor sannsynlighet bruke Snapdragon 865-brikkesettet som for tiden driver nesten alle topp-end 2020 flaggskip, inkludert Samsungs egen Galaxy S20.

Hva dette også betyr er at nettbrettet kan støtte 5G som standard, noe som gjør det til et mye mer attraktivt nettbrett, spesielt i markeder som USA. Hvis rapporter om en Q3 2020-utgivelse er nøyaktige, kan Samsung godt slå Apple i løpet av å lansere en 5G aktivert nettbrett. Samsung har allerede avduket flere 5G-smarttelefoner i markedet med den første som kommer i slutten av 2019. Dens bransjerival Apple, derimot, har ennå ikke lansert en 5G-kompatibel iPhone eller iPad.

S penn

Galaxy Tab S6

I likhet med forgjengeren kommer Galaxy Tab S7 som standard med S Pen-pennen. Dette gir brukerne muligheten til å skrive ned noe eller ta notater effektivt. Brukere vil også kunne samhandle med visse UI-elementer ved hjelp av denne pennen. Siden denne pennen er Bluetooth-betjent, får brukerne mer kontroll og presisjon over kunst eller skisser. Dette kan vise seg å være en viktig inkludering, spesielt sammenlignet med Apples iPad Pro, som ikke kommer med en penn som standard. I stedet selger Apple et dyrt tilbehør kjent som Apple Pencil for å gi sømløse stylusfunksjoner.

I likhet med Tab S6, vil S Pen-pennen på dette nettbrettet sannsynligvis holde seg til bakpanelet, noe som gjør det lettere å lagre det når du ikke trenger det. Tidligere stolte Samsung på dedikerte stylusiloer for å lagre S Pen.

Kan sannsynligvis kjøre Android 10 som standard

Siden Google ikke forventes å avsløre Android 11 før høsten i år, er det lite sannsynlig at Galaxy Tab S7 vil ha programvaren om bord. Imidlertid bør brukerne få Android 10 med nettbrettet, mens Samsung forhåpentligvis ikke venter lenge med å sende Android 11 til enheten.

Galaxy Tab S7 Pris

Galaxy Tab S6 selges for nesten $ 650 for 128 GB-versjonen, som også er et utmerket sted å starte for Galaxy Tab S7. Imidlertid, gitt at det ryktes å være flere oppgraderinger under panseret, inkludert en betydelig større skjermvariant, kan Samsung bare bestemme seg for å skyve prisingen litt høyere.

For ikke å nevne det faktum at dette også vil være en av få nettbrett som støtter 5G-tilkobling som standard. Dette gjør oss ikke for håpefulle til å se rimelige versjoner av flaggskipet Samsung-nettbrettet.

  1. Når kommer Galaxy Tab S7?

    Det anslås at nettbrettet vil bli avduket innen august 2020.

  2. Kommer Galaxy Tab S7 med 5G?

    Gitt fremgangene innen 5G-teknologi samt rykter som dukker opp nylig, er det veldig sannsynlig at det vil være en 5G-variant av Galaxy Tab S7.

  3. Kommer Galaxy Tab S7 med en AMOLED-skjerm?

    Det sies at Samsung vil ha to modeller av Galaxy Tab S7 i år - 11-tommers og 12,4-tommers. Så det er uklart om selskapet vil tilby AMOLED-paneler på begge deler eller reservere det for den eksklusive modellen.