Hva skal jeg gjøre hvis Fitbit Versa-puls mangler | hjertefrekvensen vises ikke

Det har vært et økende antall Fitbit Versa-eiere som rapporterer problemet vi diskuterer i dette innlegget. Hvis du har en Fitbit Versa som mangler hjertefrekvensdata, eller hvis hjertefrekvensen ikke vises av en eller annen grunn, bør en av løsningene i denne guiden hjelpe. Finn ut hva du kan gjøre ved å sjekke trinnene nedenfor.

Før vi fortsetter, vil vi minne deg på at hvis du leter etter løsninger på ditt eget # Android- eller Fitbit-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Hva skal jeg gjøre hvis Fitbit Versa-puls mangler | hjertefrekvensen vises ikke

Hvis Fitbit Versa-hørselsfrekvensen din mangler eller ikke vises lenger, er det feilsøkingstrinnene du kan gjøre:

Mangler Fitbit Versa hjertefrekvensrettelse nr. 1: Bekreft at pulsen er aktivert

Pulssporing er aktivert som standard, men hvis du endret noen innstillinger på enheten din før, er det første du vil gjøre på Fitbit Versa, dobbeltsjekke denne innstillingen. Dette er et grunnleggende feilsøkingstrinn i denne situasjonen. Forsikre deg om at du gjør dette. Slik sjekker du pulssporing på Fitbit Versa:

 1. På Fitbit Versa går du til urskiven.
 2. Sveip til venstre et par ganger til du ser Innstillinger.
 3. Trykk på Innstillinger-appen.
 4. Finn pulsen og trykk på den. Forsikre deg om at ON vises på skjermen.

Mangler Fitbit Versa hjertefrekvensrettelse nr. 2: Sjekk Fitbat-appen

Den andre måten å sjekke pulssporing på er å bruke Fitbit-appen på telefonen eller nettbrettet.

 1. Åpne Fitbit-appen på telefonen eller nettbrettet. 
 2. Trykk på fanen I dag (midtikonet nederst).
 3. Trykk på profilbildet ditt. 
 4. Trykk på enhetsbildet.
 5. Trykk på pulsen og sørg for at den er satt til Auto.
 6. Synkroniser enheten.

Mangler Fitbit Versa hjertefrekvensrettelse nr.3: Åpne Fitbit.com Dashboard

Du kan også bekrefte om pulssporing i ditt eget Fitbit.com-dashbord. Dette betyr at du må logge på Fitbits nettsted for å gjøre dette feilsøkingstrinnet. Følg trinnene nedenfor:

 1. Fra fitbit.com-dashbordet, klikk på tannhjulikonet Brukertilpasset bilde> Innstillinger.
 2. Klikk på enheten din under Enheter.
 3. Forsikre deg om at pulsen er satt til Auto.
 4. Synkroniser enheten.

Mangler Fitbit Versa hjertefrekvensløsning 4: Kontroller at Fitbit Versa sitter på håndleddet

Hvis et av forslagene ovenfor bekrefter at hjertefrekvenssporing er PÅ, men Fitbit Versa fremdeles ser ut til å mangle, er det neste trekket du kan gjøre å sjekke om du har på deg enheten feil. Noen brukere kan tro at alt de trenger å gjøre er å bare bruke klokken og det er det. Saken er at sensoren som oppdager hjertefrekvensen bruker lys for å spore blodet ditt. Dette gjøres ved å belyse kapillærene med en LED, og ​​deretter registrere mengden blodpumper. Din Fitbit Versa beregner deretter BPM eller slag per minutt basert på denne lesingen. Hvis du bruker klokken løst, kan ikke gadgeten din få nøyaktig lesing og vride resultatet.

Mangler Fitbit Versa hjertefrekvensretting nr. 5: Start Fitbit Versa på nytt

Å starte Versa på nytt er en annen effektiv måte å fikse mindre feil på. Hvis hjertefrekvensdata fortsatt mangler i Fitbit Versa, kan du prøve å starte den på nytt.

Det er to måter å starte Fitbit Versa på nytt. Lær hvordan du gjør hver og en nedenfor.

Hvordan starte Fitbit Versa på nytt via Innstillinger

Dette er den enkleste måten å starte Fitbit Versa på nytt. Gjør dette hvis du støter på problemer, eller hvis du vil spare batteristrøm. 

 1. På Fitbit Versa, gå til hoved- eller startskjermen. 
 2. Sveip til venstre på skjermen til du ser Innstillinger.
 3. Trykk på Innstillinger.
 4. Rull ned og trykk på Om.
 5. Velg Shutdown.
 6. Trykk på Ja for å bekrefte nedleggelse.

Hvis du vil slå på klokken, trykker du bare på og holder nede Tilbake (venstre) -knappen et øyeblikk.

Slik starter du Fitbit Versa på nytt ved å bruke 2-knappers prosedyre

En alternativ måte å starte Fitbit Versa på nytt er ved å trykke på to knapper i stedet for å gå under Innstillinger. Dette er en nyttig måte å starte på nytt hvis klokken din har blitt problematisk eller ikke svarer. Hvis du gjør dette, slettes ikke dataene dine, slik at du kan gjøre det trygt. Slik gjør du det:

 1. På Fitbit Versa trykker du på og holder nede knappen Tilbake og nederst til høyre i noen sekunder. 
 2. Når du ser Fitbit-logoskjermen, slipper du knappene.
 3. Vent noen sekunder til enheten vibrerer. Dette signaliserer at omstarten har vært vellykket.

MERK: Versa har et lite hull (høydemålersensor) på baksiden av enheten. Ikke prøv å starte enheten på nytt ved å sette inn gjenstander, for eksempel binders, i dette hullet, da du kan skade Versa.

Mangler Fitbit Versa hjertefrekvensrettelse nr.6: Fabrikkinnstilling

Dette er litt drastisk, men hvis ingen av løsningene ovenfor fungerer, bør du vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken for å slette enheten. Hvis årsaken til problemet er programvarerelatert, bør tilbakestilling av fabrikken hjelpe.

Det er to måter å tilbakestille en Fitbit Versa fra fabrikken. Den enkleste måten å tørke av klokken din er å gjøre det første alternativet, så vi foreslår at du prøver dette først (hard reset via Innstillinger). 

Slik tilbakestiller du Fitbit Versa hardt via Innstillinger

Med mindre Fitbit Versa ikke slår seg på, bør det være ditt primære alternativ å tørke enheten via Innstillinger-menyen. Ikke glem: tilbakestilling av fabrikken vil returnere programvaren til standardinnstillingene. Dette betyr at alle appene dine og personlige data blir slettet, inkludert kort du la til under Wallet.

Hvis du vil selge eller gi bort enheten, foreslår vi at du fjerner Fitbit Versa fra Fitbit-kontoen din først og glemmer enheten på telefonen. 

Slik fjerner du en Fitbit Versa fra Fitbit-kontoen din:

 1. Gå til www.fitbit.com og logg inn.
 2. Klikk på enheten du vil fjerne fra dashbordet.
 3. Rull ned til bunnen av siden.
 4. Klikk Fjern denne Fitbit (Versa) fra kontoen din og klikk OK.

Nå, hvis du vil fortsette med tilbakestilling av fabrikken, følger du de enkle trinnene nedenfor:

 1. Sveip til venstre på skjermen på Fitbit Versa.
 2. Fortsett å sveipe til venstre til du finner Innstillinger-appen.
 3. Trykk på Innstillinger.
 4. Sveip ned og trykk på Om.
 5. Trykk på Factory Reset.

Slik tilbakestiller du Fitbit Versa hardt ved hjelp av maskinvareknapper

Hvis du tilfeldigvis har et problem med Fitbit Versa og det ikke tillater deg å gå til Innstillinger-menyen, ikke bekymre deg. Du bør fortsatt kunne tilbakestille Fitbit Versa hardt ved hjelp av maskinvareknappene. Igjen, denne prosedyren vil tørke enheten og slette dine personlige data. Sørg for å sikkerhetskopiere dataene dine før du utfører trinnene nedenfor. 

 1. På Versa holder du alle tre knappene i omtrent tolv sekunder. Dette utløser maskinvarestart med to knapper etter omtrent åtte sekunder.
 2. Når Fitbit-logoen vises, forsvinner, slipper du nederst til høyre og fortsetter å holde venstre og øvre høyre knapp til du føler en sterk vibrasjon. Dette indikerer at tilbakestillingen til fabrikken ble startet.
 3. Denne prosessen kan ta flere sekunder, og til slutt vises Fitbit-logoen, og enheten starter og viser går til Fitbit.com/setup.
 4. Hvis du ikke klarer å slippe den nederste høyre knappen i tide, eller på annen måte ikke følger prosedyren nøyaktig, vises Fitbit-logoen raskt og starter uten fabrikkinnstilling.

Mangler Fitbit Versa hjertefrekvensrettelse nr. 7: Få en erstatning

Akkurat som alle elektroniske enheter, kan Fitbit Versas maskinvare også bli ødelagt. Hvis det fortsatt mangler hjertefrekvensinformasjon på Fitbit Versa på dette tidspunktet, kan du anta at du kan ha maskinvarefeil. I dette tilfellet foreslår vi at du kontakter Fitbit-support eller butikken der du kjøpte enheten fra, slik at du kan be om en erstatningsenhet.


Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosiale nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Twitter-sider.