7 beste kinesiske smarttelefoner i 2020

Langt borte er dagene da kinesiske smarttelefoner var synonymt med dårlig byggekvalitet og svak ytelse. I dag selger de fire store kinesiske smarttelefonprodusentene nesten like mange telefoner som Apple og Samsung, og de vil sannsynligvis outsell dem i nær fremtid. Merker som Huawei, OnePlus eller Oppo innser at det ikke er nok for produktene deres å yte like godt som de etablerte merkene - de må være bedre. Som sådan tilbyr kinesiske high-end smarttelefoner fantastisk verdi og fantastiske funksjoner mens de fremdeles er veldig rimelige.

Produkt Merke Navn Pris
Huawei Mate 9 med Amazon Alexa og Leica Dual Camera Sjekk pris på Amazon
EN PLUS 6T OnePlus 6T Sjekk pris på Amazon
Xiaomi Xiaomi Pocophone F1 Sjekk pris på Amazon
OnePlus OnePlus 3T 6 GB - RAM 64 GB-ROM A3000 5.5 Sjekk pris på Amazon
ZTE Axon ZTE AXON 7S GULL 4 GB RAM 128 GB 5,5 "FHD 20,0MP Snapdragon 821 Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Beste kinesiske smarttelefoner

beste kinesiske smarttelefoner

1. Huawei Mate 9

Det anslås at Huawei solgte over 140 millioner i 2016 og solgte ti ganger så mange telefoner som Apple i Finland, ifølge forskningsfirma IDC. Til tross for Huaweis enorme suksess i Kina, Europa og Afrika, fanger Huawei-smarttelefoner mindre enn 0,4% av det amerikanske markedet, hovedsakelig av geopolitiske grunner.

Hva ligger bak Huaweis globale suksess? Kvalitet, innovasjon, pålitelighet og utmerket verdi, blant annet. Deres nåværende flaggskip-smarttelefon, Huawei Mate 9, eksemplifiserer perfekt hva Huawei handler om. Det ble laget sammen med Leica, som leverte optikken til det bakovervendte kameraet med dobbel sensor. Kameraet bruker en 20 MP monokrom sensor sammen med en 12 MP fargesensor for å fange livlige farger og fine detaljer i motsetning til noe annet smarttelefonkamera på markedet.

Mate 9 er utstyrt med Kirin 960-prosessor og banebrytende maskinlæringsalgoritme for å levere jevn ytelse ved automatisk å prioritere CPU-, RAM- og ROM-ressurser basert på brukervaner, ifølge den offisielle nettsiden til smarttelefonen. Kirin 960 er det første brikkesettet som bruker Mali-G71 MP8 GPU, som enkelt håndterer selv de mest krevende spillene.

Som de fleste andre flaggskipsenheter på markedet, kommer Mate 9 med USB Type-C reversibel kontakt, en fingeravtrykksleser, aktiv støyreduksjon og Gorilla Glass skjermbeskyttelsesteknologi. Huaweis ingeniører bevæpnet smarttelefonen med et 4000 mAh batteri, slik at du kan forbli produktiv mye lenger enn dine kolleger og venner som fremdeles tror at Apples produkter er toppen av mobil teknologi.

Kjøp det nå: her

beste kinesiske smarttelefoner

2. OnePlus 6T

OnePlus er en av de beste kinesiskbaserte smarttelefonene du kan hente i dag. En av de kule tingene med OnePlus-smarttelefoner er at de tar sikte på å være rimeligere enn alle de største flaggskiptelefonene i dag, mens de fremdeles tilbyr topp maskinvare som du vil finne i en vanlig flaggskiptelefon. Det er det OnePlus 6T handler om.

Når det er sagt, kommer den med en vakker Snapdragon 845-prosessor, med hele 8 GB RAM og 128 GB intern lagring. Den leveres også med en ekstremt imponerende skjerm som sitter på hele 6,41 tommer. Den har også god batterilevetid, og kommer til og med med et imponerende dobbelt ekte kamera.

Kjøp det nå: her

beste kinesiske smarttelefoner

3. Xiaomi Pocophone F1

Når vi snakker om rimelige kinesiske smarttelefoner, er Pocophone F1 fra Xiaomi en av de mer anerkjente du kan kjøpe. Den leveres med en vakker 6,18-tommers skjerm, og har prosesseringskraft på toppnivå som Snapdragon 845-prosessor, 6 GB RAM, hele 128 GB intern lagring og et imponerende 4000 mAh batteri.

Xiaomi holder generelt telefonene deres enda rimeligere enn OnePlus også. Og når den kommer ut av boksen ulåst, skal den fungere på de fleste GSM-transportører.

Kjøp det nå: her

beste kinesiske smarttelefoner

4. OnePlus 3T A3000

OnePlus har gjort seg kjent som et selskap takket være sin smarte markedsføringsstrategi og smarttelefoner som konsekvent leverte den lovede brukeropplevelsen. OnePlus 3T fortsetter denne tradisjonen. OnePlus-opplevelsen er preget av OxygenOS, en tilpasset versjon av Android-operativsystemet utviklet av OnePlus eksklusivt for smarttelefonene sine.

OxygenOS blir beskrevet som "et pust av frisk luft" og prøver å være en renere, slankere og mer polert versjon av lager Android-operativsystemet. Systemet er lett på ressursene, men likevel fullt tilpassbare. Du kan endre størrelsen på appikonene på startskjermen etter eget ønske, legge til passord- eller fingeravtrykkbekreftelse til individuelle apper, navigere på enheten din med tilpassede gestkontroller og justerbare knapper, eller enkelt fange skjermbilder med den nye utvidede skjermbildefunksjonen.

En suveren ytelse garanteres av tilstedeværelsen av Snapdragon 821-brikkesettet, Adreno 530 GPU og 6 GB minne. Smarttelefonen er tilgjengelig enten med 64 GB eller 128 GB lagringsplass, men det er dessverre ingen microSD-kortspor for utvidelse av lagring. Batteriet i 3T har en kapasitet på 3400mAh og støtter Dash Charge hurtigladeteknologi, som gir jevn ladehastighet selv under spill.

Kjøp det nå: her

beste kinesiske smarttelefoner

5. ZTE Axon 7

Kinesiske smarttelefonprodusenter er kjent for å selge enhetene med tap for å fange kundenes oppmerksomhet. Mens ZTE ikke er en nykommer, er det vanskelig å tro at Axon 7 ikke i det minste er delvis subsidiert. For mindre enn $ 400 kan du få en smarttelefon som mange anerkjente produsenter vil selge for nesten dobbelt så mye.

Axon 7 har en nydelig 5,5 ”AMOLED kapasitiv berøringsskjerm med oppløsningen 1440 x 2560 piksler og Corning Gorilla Glass 4 skjermbeskyttelsesteknologi. Under skjermen er Qualcomms flaggskip-brikkesett, den mektige Snapdragon 820. Du får også 4 GB minne og 64 GB intern lagringsplass. Dessuten har det bakovervendte kameraet en oppløsning på 20 MP og fasedeteksjon autofokus med optisk bildestabilisering. Kameraet tar virkelig fantastiske bilder selv under dårlige lysforhold og tar opp 2160p videofilmer med 30 bilder per sekund.

I stedet for lager Android har Axon 7 ZTEs nyeste versjon av MiFavor UI. Dette brukergrensesnittet er fullt tilpassbart, enkelt å bruke og overraskende i stand. Vi setter spesielt pris på hvor lett det er på ressurser, selv i forhold til noen av de mest minimalistiske lanseringsappene der ute.

Kjøp det nå: her

6. OPPO R9S

OPPO R9S er en førsteklasses midranger med utmerkede bak- og frontvendte kameraer, vakker AMOLED-berøringsskjerm og fantastisk ytelse. Den nye Sony IMX398-sensoren ble utviklet av Sony eksklusivt for OPPO. Det gir utmerket ytelse i lite lys, rask fokuseringshastighet og livlige farger.

OPPO bestemte seg smart for å bruke et kapabelt brikkesett i mellomområdet, Snapdragon 625, som gir tilstrekkelig ytelse selv når den bevisst presses til sine grenser uten å øke prisen på smarttelefonen slik et high-end brikkesett ville gjort.

Den 5,5 ”AMOLED kapasitive berøringsskjermen med FHD-oppløsning og Corning Gorilla Glass 5 er en hyggelig overraskelse gitt prisen på smarttelefonen. Også hyggelig er VOOC Flash Charge-teknologien, som sies å fylle på smarttelefonens batteri på rundt 15 minutter.

Kjøp det nå: her

7. LeEco - Le Pro3

Nå er det en smarttelefon fra et selskap du sannsynligvis aldri har hørt om - og det er synd. LeEco er en total nykommer i det vestlige markedet, men de har allerede klart å tjene mye ros fra tekniske anmeldere for Le Pro3 flaggskip Android-smarttelefon.

Le Pro3 bruker det latterlig kraftige Snapdragon 821-brikkesettet og Adreno 530 GPU. I tillegg til sin standard ytelse, er brikkesettet også kjent for sin utmerkede GPS- og GSM-mottakelse og effektiv strømstyring. Når du også legger til 4 eller 6 GB minne, ser du virkelig på en smarttelefon som kan konkurrere med de fleste av de raskeste enhetene på markedet.

Men LeEco ønsket ikke å overraske kundene bare med tekniske spesifikasjoner som kanskje eller ikke kan resultere i en bedre brukeropplevelse. Derfor utviklet de sitt eget brukergrensesnitt kalt eUI. Grensesnittet er basert på det vertikalt integrerte Le Ecosystem, med sikte på å forbedre det interaktive forholdet mellom mennesker og økosystemet og bryte grensene mellom applikasjon og service, som beskrevet av The Indian Express. Selv om brukergrensesnittet fremdeles kan bruke mer polering, viser det allerede mange løfter.

Beste kinesiske smarttelefondommen

Som du kan se, er det mange gode kinesiske baserte smarttelefoner der ute. En kinesisk-basert smarttelefon kan høres opprørende ut; imidlertid inkluderte vi alle de anerkjente merkene du kan stole på, i stedet for navnet uten navn som kanskje ikke er det mest respekterte. Når det er sagt, kan du absolutt ikke gå galt med Xiaomi eller OnePlus 6T.

Hva er din favoritt?

Produkt Merke Navn Pris
Huawei Mate 9 med Amazon Alexa og Leica Dual Camera Sjekk pris på Amazon
EN PLUS 6T OnePlus 6T Sjekk pris på Amazon
Xiaomi Xiaomi Pocophone F1 Sjekk pris på Amazon
OnePlus OnePlus 3T 6 GB - RAM 64 GB-ROM A3000 5.5 Sjekk pris på Amazon
ZTE Axon ZTE AXON 7S GULL 4 GB RAM 128 GB 5,5 "FHD 20,0MP Snapdragon 821 Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.