LG V20 blir sittende fast i Verizon-logoproblemet og andre relaterte problemer

Velkommen til en annen del av feilsøkingsserien vår der vi tar sikte på å hjelpe leserne våre som eier # LG # V20 med å løse problemene de opplever med telefonen sin. Utgitt i oktober 2016, har denne modellen bemerkelsesverdige funksjoner som forbrukerne er begeistret for. Byggekvaliteten er imponerende siden den bruker en aluminiumsdel som har en MIL-STD-810G støtmotstand. Audiophiles vil også elske det faktum at denne telefonen har en Quad DAC-funksjon som gjør den flott for å spille musikk. Selv om mange bruker denne telefonen som sin daglige sjåfør, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle LG V20 fast i Verizon-logoproblemet og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en LG V20 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook og Google+ sosiale medier

LG V20 blir sittende fast i Verizon-logoen

Problem: Min LG 20 sluttet plutselig å starte opp helt. Den slås på, men går ikke forbi lasteskjermen. Spesielt går det til Verizon-logoen med lastepunktene. Jeg vil ikke nullstille hardt uten å få bildene mine av det. Jeg har sjekket klistremerket på innsiden for vannskader, og det er fortsatt hvitt med rosa x-er, så jeg aner ikke hva som kan forårsake problemet. Jeg har tatt ut batteriet flere ganger, og det samme skjer.

Løsning: Hvis en tilbakestilling av fabrikken ikke er et alternativ, er det du først bør gjøre i dette tilfellet å utføre et batteritrekk.

 • Fjern batteridekselet ved å trykke på utløserknappen for bakdekselet (nederst til venstre) og trekk deretter av dekselet.
 • Løft og ta ut batteriet fra hakket i nedre kant av batterirommet.
 • Trykk og hold inne strømknappen i minst et minutt.
 • Sett inn batteriet på nytt ved å justere batterikontaktene med kontaktene i enheten, og trykk deretter batteriet på plass.
 • Juster lokket og trykk det på plass.

Slå på telefonen din, og sjekk om problemet er løst.

Du kan også prøve å starte telefonen i sikkermodus for å sjekke om en app du lastet ned forårsaker problemet. Følg trinnene nedenfor for å starte telefonen i sikkermodus.

 • Trykk og hold Volum ned-knappen og Av / på-knappen til skjermbildet Systemgjenoppretting vises, og slipp deretter begge knappene.
 • Velg Sikker modus.
 • Enheten starter opp med sikkermodus nederst til venstre.

Hvis telefonen starter i denne modusen, kan du sikkerhetskopiere telefondataene dine og samtidig finne ut hvilken app som forårsaker problemet og avinstallere den.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

LG V20 vs Moto G Plus 5. utgave

Problem: Hei, jeg er fristet til å få et godt kjøp LG V20, fordi jeg elsker at det er storskjerm, kraftig maskinvare og alle smaker som gir bort, jeg har hørt det er veldig reparerbart, men jeg er ikke sikker på om jeg får buggy-enhet fordi alle de bootloop-historiene og den dårlige historien til LG flaggskipsenheter. Hva tror du? Vil du anbefale det over en Moto G + 5th? Takk på forhånd for rådene dine.

Løsning: Når det gjelder maskinvarespesifikasjoner og ytelse, vil jeg velge LG V20. Den siste programvareoppdateringen som er tilgjengelig for telefonen, har allerede adressert de fleste feilene som ble funnet i den eldre programvareversjonen som enheten kjørte på.

LG V20 fast i LG Lifes Good. Drevet av Android-skjerm

Problem: Når jeg prøver å slå på telefonen, blinker det ganske enkelt introen til “LG Lifes Good. Drevet av Android ”om og om igjen og om. Jeg har prøvd alt. Når jeg prøver å koble telefonen til (den hadde batterilevetid), blir batteriet uanstendig varmt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre på dette tidspunktet.

Løsning: Det første du bør gjøre i dette tilfellet er å sjekke om telefonen kan starte i sikkermodus. Hvis det kan, kan problemet skyldes en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den. Hvis problemet vedvarer selv i sikkermodus, må du tilbakestille fabrikken ved hjelp av maskinvarenøklene. Vær oppmerksom på at denne prosedyren vil slette telefondataene dine.

 • Trykk og hold inne av / på- og volum ned-knappene.
 • Når LG-logoen vises, slipper du raskt og holder igjen på av / på-knappen mens du fortsetter å holde volum ned-knappen.
 • Når "Tilbakestilling av fabrikkdata" vises, bruk Volum ned-knappen for å markere Ja.
 • Trykk på av / på-knappen for å bekrefte.
 • Når du blir bedt om å "Slette alle brukerdata og gjenopprette standardinnstillinger," bruker du Volum ned-knappen for å markere Ja.
 • Trykk på av / på-knappen for å tilbakestille enheten.

Hvis problemet vedvarer, foreslår jeg at du tar telefonen til et servicesenter og får den sjekket.

LG V20 lades ikke når den er koblet til USB-porten

Problem: Telefonen tillater rask lading når den er koblet til veggenheten, men tømmes hvis den lades via datamaskin eller bil-USB. Noen forslag til hvordan du kan lade når du ikke får tilgang til veggladning?

Løsning: Prøv å rengjøre ladeporten på telefonen først med en boks med trykkluft, og sørg for å fjerne smuss eller rusk som sitter fast i porten. Sjekk om du nå kan lade telefonen fra en USB-port. Hvis problemet fortsatt oppstår, kan du prøve å bruke forskjellige ladekabler. Hvis problemet ikke kan løses, er det mulig at en stift i ladeporten som er ansvarlig for USB-lading, kan være feil. Hvis dette er tilfellet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

LG V20 Stock Gallery-appen åpnes tilfeldig

Problem: Jeg har en LG V20, og om natten åpnes bildegalleri-appen automatisk flere ganger. Jeg lukker den og like etter åpner den igjen. Det ser ut til å bare skje om natten. Noen anelse om hvordan du fikser det?  

Løsning: Prøv å sjekke om en feil i appen forårsaker dette problemet ved å tømme hurtigbufferen og dataene fra galleriappen fra applikasjonsbehandling. Hvis problemet vedvarer, er neste trinn å sjekke om problemet oppstår når telefonen startes i sikkermodus. Hvis ikke, kan det være forårsaket av en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken.

LG V20 har bøyd kontaktpinne for batteri

Problem: LG V20 har en bøyd / frakoblet pinne i batterirommet. Hva kan gjøres? Er dette en fabrikantfeil med tanke på at dette er første gang jeg noen gang tar ut batteriet. Dette ble oppdaget da telefonskjermen ikke ville slå på.

Løsning: Er det mulig å skyve pinnen tilbake til sin opprinnelige posisjon? Hvis ikke, må du ta denne telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

LG V20-samtale går rett til telefonsvarer

Problem: Ved å bruke et mynt-SIM, uansett årsak, når en samtale kommer inn i LG V20 H990DS, vises ringe-appen i omtrent et sekund, og deretter nekter den samtalen automatisk og får den til å gå direkte til telefonsvareren. Hvis jeg plasserer Mint SIM-kortet i en annen telefon, kan jeg motta anrop. Tidligere brukte jeg et T-Mobile SIM uten problemer med å ringe eller motta samtaler eller tekstmeldinger. Kundesupport på Mint SIM har ikke noe svar.

Løsning: Du bør sjekke om viderekoblingsfunksjonen på telefonen din er aktivert og dirigere samtalene dine til telefonsvareren.

 • Trykk på telefonikonet.
 • Velg menyikonet.
 • Velg Anropsinnstillinger.
 • Velg Mer.
 • Bla til og velg Tilleggsinnstillinger.
 • Velg Viderekobling.
 • Velg Alltid videresend.
 • Forsikre deg om at denne innstillingen er Av

Hvis problemet fortsatt vedvarer, foreslår jeg at du tar sikkerhetskopi av telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.