Nexus 6P vil ikke lastes til normal modus, fast i Google-logoskjermen, fast i bootloop, andre problemer

Velkommen til vår nye # Nexus6P feilsøkingsside. Vi tar opp noen av de vanlige strøm- / oppstarts- / laderelaterte problemene på denne enheten, så forhåpentligvis vil du finne forslagene våre nyttige.

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Nedenfor er spesifikke emner vi tar med deg i dag:

Problem 1: Nexus 6P lastes ikke inn i normal modus, fast i Google-logoskjermen

Nexus 6P-en min slo seg av tidligere i dag, og nå kan jeg ikke slå den på. Jeg har prøvd tipset om omstart og sletting av cache, men telefonen vil ikke adlyde. På skjermen vises “Google” med hvite bokstaver på svart bakgrunn. Jeg har prøvd flere ganger å holde strøm + volum nede. Når jeg kommer til startalternativene, har jeg prøvd alle alternativene. Men når jeg velger kommandoen, for eksempel “gjenopprettingsmodus” og trykker på av / på-knappen, skjer ingenting. De hvite Google-bokstavene viser, og noen ganger da vises et Android-bilde med droid på ryggen med et rødt trekanttegn og et svart utropstegn inne i skiltet, og under "ingen kommando" vises på skjermen. - Marianne Bruvik

Løsning: Hei Marianne. Mange Nexus 6P-brukere har rapportert om problemer som ligner på deg, og som oftest er den eneste effektive løsningen ved å tilbakestille fabrikken via gjenopprettingsmodus. Dessverre, hvis telefonen din ikke en gang starter i gjenopprettingsmodus i det hele tatt, er det eneste alternativet du har reparasjon. Kontakt produsenten eller butikken der du kjøpte den, slik at de kan hjelpe deg. Husk at hvis enheten allerede er utenfor garantien på dette tidspunktet, vil du sannsynligvis pådra deg frakt- og reparasjonskostnadene.

Hvis du vil prøve å løse problemet selv, eller hvis du ikke er villig til å investere i en reparasjons- eller erstatningskostnad, kan du ta noen risikoer ved å endre bootloader og til slutt blinke en fast firmware til enheten. Husk at manipulering av offisiell firmware, også kjent som blinkende, kan være en komplisert prosess for en gjennomsnittlig Android-bruker. Vi foreslår at du gjør noen undersøkelser før du gjør noe med telefonens programvare for å unngå murstein for godt.

Du må også huske at ikke å følge hvert trinn i en guide kan ha alvorlig innvirkning, så vær sikker på at alt er klart. Vi vet ikke den nøyaktige grunnen til at telefonen din sitter fast i Google-logoskjermen, ettersom du ikke ga mange detaljer om problemet, så det er for deg å finne ut. Hvis du vil prøve å blinke fast firmware til enheten din, foreslår vi at du besøker denne lenken. Vi har ikke testet trinnene i denne veiledningen selv, så vi kan ikke være sikre på om de vil fungere i den spesielle Nexus-modellen du har. Flash telefonen på egen risiko.

Problem 2: Nexus 6P slås ikke på, lades veldig sakte

Hei. Så jeg kjøpte denne Nexus 6 i juni 2016, men i går døde telefonen min plutselig på meg. Det vil ikke slå på. Jeg har prøvd å trykke både strøm og volum ned, men fortsatt vil den ikke tilbakestilles.

Jeg har koblet telefonen til datamaskinen, og jeg kan fremdeles åpne telefonens data, men fortsatt slår den ikke på. Jeg ga opp og jeg lot den ligge igjen, og jeg brukte Nexus 4.

Neste dag prøver jeg lykken for å sjekke om telefonen fungerer eller ikke, og det er fremgang. Hver gang jeg trykket på av / på-knappen, var det dette røde lyset / fargen i høyttaleren. så koblet jeg den til batteriladeren, og det ble endelig vist noe på skjermen som er batteribildene. Så jeg skyver lykken og slår den på. Den viser Google-animasjonen, så døde den igjen. Fortell meg hvordan jeg kan fikse det, siden jeg kjøpte denne telefonen i utlandet, og ingen av vanlige telefontjenester kunne fikse den. Setter pris på informasjonen. Takk! - Sannidhya Achirani

Løsning: Hei Sannidhya. At telefonen slo på kort er et godt tegn. Det betyr at:

 • skjermen fungerer
 • laderen og USB-kabelen fungerer
 • telefonen lades fremdeles, om enn unormalt langsom.

Vi foreslår at du lar telefonen lade en hel dag (24 timer) og ser om det vil fylle opp batteriet med nok strøm til at du kan slå på telefonen i noen minutter. Det vil tillate deg å lage en sikkerhetskopi av viktige filer og utføre en tilbakestilling av fabrikken. Du må utføre en tilbakestilling av fabrikken for å se om problemet skyldes en programvarefeil. Følg disse trinnene for å tilbakestille Nexus 6P fra fabrikken:

 1. Trykk og hold Volum ned-knappen først, og trykk deretter på og hold inne av / på-knappen.
 2. Når du ser litt informasjon på skjermen, slipper du knappene.
 3. Telefonen vil starte opp i Bootloader Mode.
 4. Bruk volumknappene til å markere gjenopprettingsmodus.
 5. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte at du vil starte opp i gjenopprettingsmodus.
 6. En Android med utropstegn vises på skjermen.
 7. Trykk og hold inne av / på-tasten, og trykk deretter og hold nede Volum opp.
 8. Gjenopprettingsalternativene vises snart på skjermen.
 9. Marker alternativet 'tørk cache-partisjon' ved hjelp av volumtastene.
 10. Trykk på av / på-tasten for å bekrefte at du vil tørke cachepartisjonen.
 11. Merk 'Ja' og trykk deretter på av / på-tasten igjen for å velge det.
 12. Vent til enheten er ferdig med å slette systembufferen, og merk deretter 'Start systemet på nytt' og trykk på av / på-tasten.

Hvis telefonen vil lade opp igjen normalt etter en tilbakestilling av fabrikken, må du ha fjernet årsaken til problemet.

Hvis Nexus ikke vil lade i det hele tatt etter at den har blitt koblet til en lader på en dag, betyr det at det kan være et maskinvareproblem bak problemet. I dette tilfellet er det beste å sende den inn slik at maskinvaren kan kontrolleres.

Problem 3: Wet Galaxy Nexus 6P slås ikke på

Jeg har Nexus 6P. Så telefonen min ble lett våt av noe sølt vann på et tidspunkt i løpet av omtrent 2/3 timer. Da jeg våknet var telefonen av, men slått på. Jeg sørget for å tørke det rent, og alt virket normalt, bortsett fra at volumet ikke virket og at noe volumrelatert ikke spilte. Imidlertid fungerte det via Bluetooth. så plutselig slo telefonen min av seg som 70 prosent og justerte seg til under 10 prosent batteri og gikk inn i en uendelig omstartsløyfe. Det ser ut til at laderen min ikke fungerer, og telefonen ikke slås på. Når det gjør i noen sekunder, lades det ikke og starter på nytt. Hva burde jeg gjøre? Det ser ut til at gjenopprettingsalternativene sier at batteriet er fint, men ikke tillater meg å gjøre noen gjenopprettingsalternativer siden det ikke sier noen kommando. Hvordan løser jeg batteriproblemet og slikt.Det verste er at telefonen min ikke vil slå av for at jeg skal slippe ut. - Aaron

Løsning:Hei Aaron. Nexus 6P har ikke vannmotstandsbeskyttelse, så selv en liten mengde fuktighet inni kan potensielt forårsake katastrofale problemer for systemet. Hvis telefonen fungerte normalt før den ble våt, har du en åpenbar vannskadesak. Det er ingen mengde programvarejustering som du kan gjøre for å fikse symptomene som manifesterer seg akkurat nå. Det beste alternativet for deg er å bringe enheten til et servicesenter eller en uavhengig butikk som kan fikse våte enheter. Hvis du er heldig og enheten ennå ikke har hatt noen permanent skade på noen av de kritiske komponentene, kan reparasjon føre til at telefonen kommer tilbake. Det viktigste som må gjøres på dette tidspunktet er å tørke enhetens interne komponenter. Elektronikk kan ikke overleve lenge når de blir utsatt for fuktighet, spesielt at batteriet fortsatt er tilkoblet. Ideelt sett,du skulle ta telefonen fra hverandre og umiddelbart ta ut batteriet for å unngå kortslutning av komponenter.

Vi håper at reparasjon vil bli positivt for deg.

Problem 4: Nexus 6P fast i bootloop

Hallo. Jeg har en Nexus 6P, og den har startet på nytt i det siste. Den startet på nytt tilfeldig i kveld, men den prøver nå å slå på, men kan ikke. De hvite bokstavene 'Google' kommer på skjermen i omtrent 10 - 15 sekunder, og deretter blir det svart. Så kommer det på igjen. Når det blir svart, har jeg prøvd å slå strøm og volum ned, og jeg får Android-skjermen. Jeg har prøvd alle alternativene; Start Bootloader på nytt, gjenopprettingsmodus, slå av og start. De ser bare ut til å gå tilbake til Google-sløyfen. Noen ideer? Jeg er ikke forankret. - Bah100

Løsning: Hei Bah100. Problemet ditt er det vi kaller bootloop. Det er et begrep for å beskrive en situasjon når en telefon ikke ser ut til å laste operativsystemet normalt, og den fortsetter å starte opp der den startet først. Bootloop kan skje på grunn av en rekke årsaker, hvorav den ene er en mislykket rot- eller blinkprosess. Det var også mange tilfeller der brukere støter på problemet etter å ha installert en luftoppdatering. I hvert eneste tilfelle kan den underliggende årsaken være annerledes, men løsningene for dem alle er de samme - fabrikkinnstilling.

Fabrikkinnstilling krever imidlertid at telefonen starter opp i gjenopprettingsmodus først. Hvis Nexus ikke en gang kan laste gjenopprettingsmodus på dette tidspunktet, har du lykke til. Du må enten prøve den risikable og ugaranterte potensielle løsningen for å blinke firmware eller reparere.