Samsung Galaxy S6 oppdateres ikke til Marshmallow-problemet og andre relaterte problemer

Da #Samsung #Galaxy # S6 ble utgitt i fjor, kjørte den først på Android Lollipop. I dag har de fleste eiere allerede oppdatert telefonprogramvaren til Android Marshmallow. Det er enkelt å få denne oppdateringen siden et varsel om dette vil vises på telefonen. Noen ganger kan oppdateringen ikke være tilgjengelig. Dette er hva vi vil ta for oss i dag da vi takler Galaxy S6 ikke oppdaterer til Marshmallow-problemet og andre relaterte problemer.

Samsung Galaxy S6

Hvis du eier en Samsung Galaxy S6 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S6 oppdateres ikke til marshmallow

Problem: Android marshmallow-oppdateringen ble mottatt av alle familiemedlemmene mine som bruker s6 og s7, men av en eller annen grunn lar det meg ikke oppdatere. Jeg har brukt samsung kies på pc, og jeg tok den også med til Samsung-butikken, de sa at jeg må vente en måned nå har det vært 3 måneder. Jeg kjøpte denne telefonen fra sverige og bor for tiden i Storbritannia. Jeg har prøvd alt jeg kan gjøre. Hjelp meg.

Beslektet problem: Hei, jeg har en ulåst Samsung Galaxy S6 Active i Storbritannia. Den kjører for øyeblikket på Android 5.1.1, men jeg kan ikke oppdatere programvaren, siden den knappen ikke ser ut til å gjøre noe! Kan du fortelle meg hvordan jeg kan oppdatere til den nyeste Android-versjonen? Jeg er ikke veldig teknisk, så vær så snill og hold det bare. vennlig hilsen

Løsning: Før du kan få oppdateringen, må du sørge for at telefonen ikke er forankret eller kjører på en tilpasset programvare. Hvis det er, får du ikke oppdateringen.

En måte å få oppdateringen på enheten din er å sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken. Når tilbakestillingen er gjort manuelt, se etter oppdateringen ved hjelp av OTA-metoden. Hvis ingen oppdateringer er tilgjengelige, kan du prøve å bruke Kies for å oppdatere telefonen.

Hvis trinnene ovenfor ikke fungerer, bør du vurdere å blinke oppdateringen til enheten. Instruksjoner for hvordan du kan blinke telefonen finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

S6 fast i Odin-modus

Problem: Jeg har en galakse s6 som har blitt droppet to ganger og kan ha blitt våt i lomma da jeg ble fanget i et regnskyll. Det har vært i en "livssikker" sak for alt dette. Den falt i dag, og da jeg tok den opp, fant jeg at den satt fast i odin-modus. Ingenting fungerer, lurer på om du kanskje kan tilby forslag om å få det tilbake til normalt ved bruk av modus? Som en ekstra utfordring har volumknappene blitt truffet eller savnet siden det ble vått ... Takk på forhånd!

Løsning: Den mest sannsynlige grunnen til at telefonen sitter fast i Odin-modus er på grunn av defekte volumknapper. Husk at tilgang til Odin-modus krever at du trykker på Volum ned, Hjem og Av / på-knappene samtidig som Volum opp-knappen når advarselen oppstår.

Du bør imidlertid også sjekke om en feil i telefonprogramvaren forårsaker dette problemet ved å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter tilbakestille fabrikken. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine, så sørg for å ha en sikkerhetskopi først. Hvis dette ikke løser problemet, kan du ta telefonen til et servicesenter og deretter reparere volumknappen.

S6 oppdateres ikke til marshmallow

Problem: Jeg har kjøpt telefonen min bare noen få dager før. Da hadde jeg oppdatert telefonen min med Wi-Fi, og telefonen min har allerede 5.1, så jeg vil oppdatere telefonen min. Da har jeg oppdatert, men den hadde vært den samme og viste 5.1 akkurat som før oppdateringen. Så jeg oppdaterte igjen telefonen min, så viser meldingen at (jeg har allerede oppdatert). Hva kan jeg gjøre akkurat nå ??? hvordan oppdaterer jeg det til 6.1 ????

Løsning: Du bør prøve å sikkerhetskopiere telefondataene dine først, og deretter tilbakestille fabrikken. Når tilbakestillingen er ferdig, laster du ned oppdateringen på nytt. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å koble telefonen med en USB-ledning til en datamaskin med Kies installert, og deretter oppdatere telefonen ved hjelp av denne programvaren.

S6 com.samsung.ipservice har sluttet å svare

Problem: Jeg har hatt S6 i omtrent et år, og for et par måneder siden begynte det å dukke opp com.samsung.ip har sluttet å svare på feilmelding som jeg har sett deg snakke om i andre tråder. Problemet oppstår oftest når jeg gjør noe med kameraet eller galleriet jeg la merke til, men vil også bare dukke opp tilfeldig. Jeg prøvde å tilbakestille fabrikken til telefonen fordi jeg uansett ønsket å gjøre det for å prøve å rydde opp, men dette løste ikke problemet. Eventuelle forslag til hvordan du løser det, vil bli verdsatt.

Løsning:   Det er flere faktorer som kan forårsake denne feilen, men det som er klart er at det er et fastvarerelatert problem. Hvis du ikke løser problemet ved å tilbakestille fabrikken, bør du prøve å sjekke om en ny oppdatering er tilgjengelig for telefonen din og oppdatere den om nødvendig. Hvis ingen oppdateringer er tilgjengelig, bør du vurdere å blinke telefonen med den siste firmwareversjonen. Instruksjoner for hvordan du kan blinke telefonen finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

S6 Metro PCS Marshmallow-oppdatering

Problem: telefonen min er metropoler, og jeg vil oppdatere til marshmallow. de aner ikke om eller når det vil skje, og alle andre s6-eiere har allerede mottatt oppdatering i mitt område. kan jeg gjøre dette selv, vær så snill å hjelpe.

Løsning: Hvis en oppdatering allerede er tilgjengelig fra Metro PCS, blir den presset til telefonen din. Hvis du ikke får noe oppdateringsvarsel, kan du prøve å sikkerhetskopiere telefondataene og deretter tilbakestille fabrikken. Når tilbakestillingen er fullført, må du se etter oppdateringen ved hjelp av Kies.

Hvis telefonen din fremdeles ikke får oppdateringen, kan du vurdere å blinke den til telefonen. Instruksjoner for hvordan du kan blinke telefonen finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

S6 kan ikke komme seg ut av Ultra Power Saving Mode

Problem: Oppdatert operativsystem for to uker siden. Sett enheten i ultra strømsparingsmodus. Enkel berøringsveiviser krasjer og skjermen blir svart. Kan ikke få duuce ut av ultramodus. Startet på nytt ved hard omstart flere ganger, ikke hell.

Løsning: Følg trinnene nedenfor for å løse dette problemet

  • Klikk på appikonet på startskjermen.
  • Trykk lenge på Google-appen (eller din nåværende startskjerm-app) som om du skulle plassere ikonet på startskjermen. I stedet for å plassere appen på startskjermen, drar du den til delen som sier "appinfo". Dette åpner skjermbildet for applikasjonsinfo.
  • Klikk på "MER" og velg "Avinstaller oppdateringer". Et popup-vindu dukker opp for å bekrefte. Klikk “AVINSTALLER”
  • Tilbake på applikasjonsinfoskjermen, klikk på “FORCE STOP”.
  • Tilbake på applikasjonsinformasjonsvinduet, klikk på "Lagring" -linjen som leser hvor mange "MB intern lagring som er brukt". Klikk på "Tøm CACHE" og bekreft.
  • Tilbake i applikasjonsinformasjonsvinduet klikker du på "Angi som standard" og velger "SLETT STANDARDER"
  • Gå tilbake til startskjermen ved å trykke på startknappen. Prøv å starte telefonen på nytt hvis du ikke gikk tilbake til den originale Samsung Ultra-startskjermen for “Ultra Power Save Mode”
  • Skyv ned varslingsfeltet, og alternativet "Slå av Ultra Power Safe" skal være tilgjengelig.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.