5 beste konferansesamtale for Skype i 2020

Styremøter og annet offisielt arbeid krever noen ganger konferansesamtaler. Mens det er en rekke nettverksselskaper som tilbyr et komplett oppsett, kommer de med en bratt prislapp. Med dette i bakhodet er det noen ganger fornuftig å få individuelle høyttalertelefoner ment spesielt for en bestemt type konferansesamtale. La oss si at du har mange Skype-samtaler med flere klienter. Vel, du kan ikke bruke bare en annen høyttalertelefon, da du trenger spesiallagde enheter ment for Skype. Takket være moderne teknologi er det en håndfull høyttalertelefoner tilgjengelig i markedet i dag som lar deg ha en gruppe- eller konferansesamtaler på Skype. Noen av dem kommer til og med med video ombord, og utnytter Skypes innebygde gruppevideochat-funksjon til full bruk.

Produkt Merke Navn Pris
VTech VTech Communications VCS752 ErisStation SIP konferansetelefon med to trådløse mikrofoner Sjekk pris på Amazon
Logitech Logitech ConferenceCam Connect Alt-i-ett-videosamarbeidsløsning for små grupper Sjekk pris på Amazon
Jabra Jabra Speak 710 UC trådløs Bluetooth-høyttaler Sjekk pris på Amazon
ClearOne ClearOne Chat 170 personlig / gruppe høyttalertelefon Sjekk pris på Amazon
Plantronics Plantronics Calisto 610-M bærbar USB-høyttalertelefon Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi kommer til å snakke om noen få av disse typene utstyr i dag for å hjelpe deg med å bli klar over dine konferansebehov. I teorien fungerer de omtrent som vanlige høyttalertelefoner, men disse bruker Skype og ikke et vanlig telefonnettverk. Med noe som en høyttalertelefon er faktorer som lydkvalitet veldig avgjørende. Vi holder dette i bakhodet med denne listen. Les videre for mer informasjon.

5 beste konferansesamtale for Skype

VTech VCS752 ErisStation

Dette er en ganske avansert konferansesamtalehøyttalertelefon og kan brukes med Skype takket være innebygd Bluetooth-integrasjon. Du må bare koble telefonen til høyttalertelefonen ved hjelp av Bluetooth og starte en Skype-samtale for å få all lyden overført til høyttaleren. Naturligvis kan du også bruke denne konvensjonelle måten som du ville gjort med en hvilken som helst annen telefon. Den leveres med to innebygde mikrofoner for å sikre at alle kan bli hørt, og også for å blokkere overflødig støy fra bakgrunnen til høyttaleren. Kontrollene er enkle å forstå, og det er dedikerte markører for telefonen din, slik at du får vite når en eller to telefoner er koblet til. Hver mikrofon har en batterilevetid på 12 timer, noe som er anstendig nok for en dag eller to.

Mikrofonene kan også bæres rundt (innen rekkevidde), noe som gjør det enkelt å kommunisere, selv om du ikke er i nærheten av høyttalertelefonen. Evnen til å pare Bluetooth-headsettet lar deg ha en helt privat samtale vekk fra de andre medlemmene under samtalen. Produsenten har dekket stort sett alle områder her, noe som gjør dette til et perfekt produkt å eie. Det er ikke billig, men kvalitetsprodukter er sjelden billige.

Logitech ConferenceCam Connect

Denne futuristiske høyttaleren tilbyr mye mer enn bare lyd. Takket være det innebygde kameraet her, kan brukerne også ha Skype-videosamtaler med det. Denne enheten kan kobles til Windows eller Mac for ytterligere fleksibilitet. Logitech hevder at ConferenceCam har lyd- og videokvalitet i bedriftsklasse. Gitt den typen popularitet selskapet nyter, kommer vi ikke til å bestride det. En nøkkelfaktor her er at enheten er enkel å ha med seg, slik at brukerne kan passe dette i praktisk talt ethvert miljø. Den leveres også med tosidige rundstrålende mikrofoner, slik at skarp lyd kan gå gjennom.

Kameraet kan tilby 1080p Full HD-video, noe som gjør den ideell for konferansesignaler eller videokonferanser. Med Skype som den foretrukne appen for slike anledninger, er Logitech ConferenceCam en perfekt følgesvenn å ha for hjemmet eller kontoret. Enheten kommer også med støydemping, og sørger for at kontaktene dine bare hører stemmen din og ikke støyen rundt deg. ConferenceCam kan pares med telefonene eller store skjermer for å speile presentasjoner for de som er involvert i videosamtalen. Enheten kan kjøpes via Amazon akkurat nå.

Jabra Snakk 710

Denne forenklede høyttalertelefonen kommer fra Jabra, som gjør noe av det beste lydutstyret (Bluetooth-hodesett, trådløse høyttalere osv.). Ved første øyekast ser det ut til at Jabra Speak 710 bare er en annen Bluetooth-høyttaler, men det er mye mer enn det. Enheten, til tross for størrelsen, kan enkelt håndtere konferansesamtaler for seks personer i et rom, noe som tyder på at høyttaleren er høy nok til å bli hørt i hele rommet. Gitt kvaliteten på høyttalerne, kan du også høre på musikk på Jabra Speak 710. Siden den er avhengig av Bluetooth for tilkobling, kan du bruke den til stort sett alle lydkrav.

Det innebygde batteriet varer i opptil 25 timer på fulladet, noe som gjør det ideelt for kontormiljøer. Siden den kan kobles til en USB-kompatibel datamaskin, kan det hende at kunder også sparer noe av batteriets levetid. For å hjelpe deg med høykvalitetssamtaler kommer Jabra Speak 710 med en retningsbestemt mikrofon med skarp lyd å starte. Høyttaleren er også kompatibel med en mengde personlige stemmeassistenter, inkludert Microsoft Cortana, Google Assistant, samt Apples Siri. Produsenten snakker imidlertid ikke om Amazon Alexa's støtte. Enheten selges for øyeblikket på Amazon.

ClearOne CHAT 170

Dette er en dedikert høyttalertelefon som er ment eksplisitt for konferansesamtaler. Den leveres med tosidig lydytelse, og gir de beste resultatene under lydanrop. Å la begge parter bli hørt er en av forutsetningene for høyttalertelefoner, og dette tilbudet fra ClearOne gjør jobben veldig bra. Automatiske kontroller justerer volumet på høyttaleren og mikrofonen tilsvarende, og sparer deg for å måtte utføre jobben manuelt. Høyttaleren kan også redusere akustisk ekko fra samtalene dine, og gir den beste lydkvaliteten under samtaler. Støydempingssystemet på høyttaleren kan automatisk bestemme omgivelsesstøyen i bakgrunnen din og undertrykke den. ClearOne Chat 170 er et fantastisk produkt og er tilgjengelig på Amazon akkurat nå.

Plantronics Calisto

Plantronics, kjent for sine Bluetooth-headset, har også en dedikert høyttaler ment for konferansesamtaler. Bare kjent som Calisto, har denne praktiske enheten alle kontrollene du trenger fra en høyttalertelefon. Ikke la deg lure av den lille størrelsen, da det er et kompetent tilbud. Denne spesielle høyttaleren er optimalisert for å fungere med Microsoft Skype, noe som gjør dette ideelt hvis du har de fleste samtalene dine på plattformen. Den kommer med kontroller som demping, mottar / avslutter samtale, volum opp / ned osv. Husk at dette er en USB-høyttalertelefon slik at du ikke får Bluetooth-støtte her. Høyttaleren kan bare brukes til å ha konferansesamtaler på datamaskinen eller notatboken. Mangelen på Bluetooth-tilkobling er litt av en letdown, men det er egentlig ikke en deal-breaker gitt prisen den selger for.Calisto er ideell for små arbeidsmiljøer og kan brukes i et mellomstort rom for konferansesamtaler. Det selges for øyeblikket på Amazon.

Produkt Merke Navn Pris
VTech VTech Communications VCS752 ErisStation SIP konferansetelefon med to trådløse mikrofoner Sjekk pris på Amazon
Logitech Logitech ConferenceCam Connect Alt-i-ett-videosamarbeidsløsning for små grupper Sjekk pris på Amazon
Jabra Jabra Speak 710 UC trådløs Bluetooth-høyttaler Sjekk pris på Amazon
ClearOne ClearOne Chat 170 personlig / gruppe høyttalertelefon Sjekk pris på Amazon
Plantronics Plantronics Calisto 610-M bærbar USB-høyttalertelefon Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.