Slik løser du LG G6 som ikke lades (enkel løsning)

Saken med ladingsproblemer er at de bare kan være et veldig lite problem eller et veldig komplisert maskinvareproblem. Jeg har personlig opplevd begge situasjoner flere ganger tidligere, og de er faktisk de samme på alle enheter. Jeg takler dette problemet i dette innlegget fordi noen av våre lesere som eier LG G6 kontaktet oss og sa at enhetene deres ikke lenger lades av en eller annen grunn. Vi er tvunget til å løse problemet til fordel for leserne våre.

Så i denne artikkelen vil jeg gå gjennom feilsøking på telefonen som ikke lades. Vi vil prøve å se på hver mulighet og utelukke dem en etter en til vi kan finne ut hva problemet handler om og hva som må gjøres for å fikse det. Hvis du er en av eierne av denne telefonen og for øyeblikket har lignende problemer, kan du fortsette å lese, da denne artikkelen kan være i stand til å hjelpe deg på en eller annen måte.

Før du går videre, hvis du leter etter en løsning på et problem med telefonen din, kan du prøve å bla gjennom feilsøkingssidene våre for å se om vi støtter enheten din. Hvis telefonen din er i listen over støttede enheter, går du til feilsøkingssiden og ser etter lignende problemer. Bruk gjerne våre løsninger og løsninger. Ikke bekymre deg, det er gratis. Men hvis du fortsatt trenger hjelp, så fyll ut spørreskjemaet vårt for Android-spørsmål og trykk på Send for å kontakte oss.

Hvordan feilsøke LG G6 som ikke vil lade

Som jeg sa tidligere, kan dette problemet være mindre eller alvorlig, og hvis det er et problem med maskinvaren, er det ikke mye du kan gjøre med det, bortsett fra å ta telefonen til butikken eller tilbake til butikken der du kjøpte den. Siden vi ikke vet ennå grunnen til at dette skjedde, må vi utelukke muligheten for at det bare kan være et problem forårsaket av noen apper eller problemer med fastvaren. Prøv disse tingene ...

Prøv å starte telefonen på nytt - det er hvis du ikke har gjort det ennå, og selv om du kanskje tror at det er en ubrukelig prosedyre, vel, feil i firmware skjer hele tiden, og ikke lading er bare ett av resultatene. En omstart vil være i stand til å fikse feilen, og det er grunnen til at du trenger å gjøre dette. Hvis en normal omstart ikke kan løse problemet, kan du prøve å gjøre tvungen omstart ved å trykke og holde volum ned og av / på-tastene samtidig i 12 sekunder eller mer. Dette vil simulere frakobling av batteri og fikse både firmware og maskinvarefeil.

Prøv å lade telefonen i sikker modus - jeg har opplevd et par situasjoner der en app forårsaket at telefonen ikke lades når den er koblet til en kablet lader. Det er en mulighet for at du kan ha installert lignende apper som forhindrer at telefonen lades. Så prøv å kjøre telefonen i sikker modus for å deaktivere alle tredjepartsapper midlertidig, og hvis dette er tilfelle, bør enheten lade riktig mens den er i sikker modus. Hvis dette virkelig skjer, er neste trekk du må gjøre å finne appen som forårsaker problemet og avinstallere den. Imidlertid, hvis telefonen ikke lades selv i sikker modus, bør du prøve neste prosedyre.

Slå av telefonen og lad den - det vi prøver å oppnå her er å vite om dette problemet er med fastvaren, og om det bare oppstår når telefonen slås på. Mens systemet spiller en viktig rolle i ladeprosessen, er telefonen hardkoblet for å lade batteriet, selv om det er slått av. Så hvis enheten din faktisk lades mens den er slått av, må du gi den tid til å fylle på batteriet og slå den på igjen mens den fremdeles er koblet til laderen for å vite om den fungerer. Hvis den ikke gjør det, må du gjøre neste prosedyre.

Utfør hovedtilbakestillingen - hvis telefonen din lades på et tidspunkt mens du feilsøker, betyr det at problemet er med maskinvaren, og det kan løses ved en tilbakestilling. Men før du gjør det, må du sørge for å sikkerhetskopiere filene og dataene dine, ettersom de blir slettet. Du kan miste noen filer, og du må sette opp telefonen igjen etter tilbakestillingen, men jeg tror det er verdt all din innsats, da telefonen din helt sikkert vil fungere perfekt igjen. Imidlertid, hvis enheten ikke har ladet i det hele tatt, og hvis problemet vedvarer selv etter tilbakestillingen, må du ta det med til butikken for å få en teknolog til å sjekke det for deg.

Hvis du har problemer med å gjøre prosedyrene jeg foreslo ovenfor, kan du gjøre det her ...

Slik kjører du LG G6 i sikkermodus

 1. Når skjermen er på, trykker du på og holder inne av / på- tasten.
 2. I valgmenyen som vises, trykk og hold på Slå av .
 3. Når 'Start på nytt i sikker modus' vises, trykk på OK for å starte på nytt i sikker modus.
 4. Ved omstart viser enheten 'Sikker modus' nederst på skjermen.

Slik avinstallerer du apper fra telefonen din

 1. Fra hvilken som helst startskjerm trykker du på Apper > Innstillinger .
 2. Hvis du bruker fanevisning, velger du kategorien Generelt .
 3. Trykk på Apper .
 4. Trykk på Alle apper.
 5. Trykk på ønsket app.
 6. Trykk på Avinstaller > OK .

Slik tilbakestiller du LG G6

 1. Sikkerhetskopier data i internminnet.
 2. Slå av enheten.
 3. Trykk og hold inne av / på- og volum ned- knappene.
 4. Når LG-logoen vises, slipper du raskt og holder igjen på av / på- knappen mens du fortsetter å holde volum ned- knappen.
 5. Når tilbakestilling av fabrikkdata vises, bruker du Volum ned- knappen for å markere Ja .
 6. Trykk på av / på- knappen for å bekrefte.
 7. Når Slett alle brukerdata og gjenopprett standardinnstillinger vises, bruker du Volum ned- knappen for å markere Ja .
 8. Trykk på av / på- knappen for å bekrefte.
 9. Vent til enheten er tilbakestilt.

Jeg håper at denne feilsøkingen har hjulpet deg på en eller annen måte. Hvis du har andre problemer med telefonen du vil dele med oss, kan du gjerne kontakte oss eller legge igjen en kommentar nedenfor.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil sjekke ut:

 • Slik starter du LG G6 i sikkermodus, tørker cache-partisjon, fabrikk- og hovedtilbakestilling [Veiledning]
 • Hvordan fikse LG G6 som ikke slås på [Feilsøkingsveiledning]
 • Slik løser du LG G6 med et flimrende skjermproblem [Feilsøkingsveiledning]
 • LG G6 tekstmeldinger tar alltid for å sende problemer og andre relaterte problemer
 • LG G6 har dessverre stoppet problemet og andre relaterte problemer
 • LG G6-skjermen er flimrende problem og andre relaterte problemer
 • LG G6 slår seg ikke på etter programvareoppdateringsproblemer og andre relaterte problemer