Hvordan se Spider-Man på Netflix TheDroidGuy

Gode ​​nyheter Spider-Man-fans. Det er en rekke Spider-Man-filmer du kan se på Netflix for øyeblikket, inkludert de tre animerte versjonene. Det er imidlertid en fangst, og det er det faktum at de bare er tilgjengelige i utvalgte land. Netflix-katalogen varierer i hvert land, så hvis Netflix-versjonen din ikke viser Spider-Man-filmen du liker, må du være kreativ. Ikke bekymre deg, da dette innlegget viser deg hvordan du kan oppheve blokkeringen av Spider-Man-showet ditt på Netflix.


Med et blikk: Vår favoritt VPN for streaming

 • Cyberghost Vårt toppvalg
 • ExpressVPN

Akkurat nå er dette listen over Spider-Man-show og hvilke land de er tilgjengelige:

 1. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) - bare tilgjengelig i følgende land: Hong Kong, Nederland, Singapore, Sør-Korea, Thailand, Tyrkia og USA.
 2. Spider-Man (2002) - bare tilgjengelig i følgende land: Argentina, Brasil, Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Ungarn, Island, Israel, Japan, Litauen, Mexico, Polen, Portugal, Romania, Singapore, Slovakia, Sør Afrika, Sør-Korea, Sverige, Sveits og Thailand.
 3. Spider-Man 3 (2007) - bare tilgjengelig i følgende land: Canada, Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Island, Japan, Litauen, Polen, Romania, Slovakia, Sør-Afrika, Sør-Korea, Sverige, Sveits og USA .
 4. Spider-Man 2 (2004) - bare tilgjengelig i følgende land: Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Island, Japan, Singapore, Sør-Korea, Sverige, Sveits og Thailand.
 5. Ultimate Spider-Man (2012) - bare tilgjengelig i følgende land: Argentina, Belgia, Brasil, Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Italia, Mexico, Polen, Romania, Slovakia, Sør-Afrika, Sverige og Sveits.
 6. The Amazing Spider-Man (2012) - kun tilgjengelig i følgende land: Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Hellas, Hong Kong, Ungarn, Island, Israel, Japan, Litauen, Mexico, The Nederland, Polen, Portugal, Romania, Russland, Singapore, Slovakia, Sør-Afrika, Sør-Korea, Spania, Sverige, Sveits, Thailand og Tyrkia.
 7. The Amazing Spider-Man 2 (2014) - bare tilgjengelig i følgende land: Argentina, Australia, Brasil, Canada, Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Hellas, Hong Kong, Ungarn, Island, India, Israel, Japan, Litauen, Mexico, Polen, Portugal, Romania, Russland, Singapore, Slovakia, Sør-Afrika, Sør-Korea, Spania, Sveits og Thailand.
 8. Spider-Man: Homecoming (2017) - bare tilgjengelig i følgende land: Belgia, Canada, Hong Kong, Ungarn, Israel, Italia, Japan, Romania, Singapore, Sør-Afrika, Spania, Sveits, Thailand, Tyrkia, Storbritannia.
 9. LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload (2013) - bare tilgjengelig i følgende land: Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Island, India, Israel, Italia, Litauen, Mexico , Nederland, Polen, Portugal, Romania, Russland, Singapore, Slovakia, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Sveits, Thailand, Tyrkia, Storbritannia og USA.

Som du kan se, er det en lang liste med Spider-Man-filmer i Netflix. Saken er at du må være fysisk lokalisert i landene hvor innholdet er tillatt. Hvis du vil se en bestemt Spider-Man som ikke er tilgjengelig i landet ditt, vil du bruke en sikker og pålitelig VPN.

//www.youtube.com/watch?v=Hh43gISqFt0

Hvordan se Spider-Man på Netflix ved hjelp av CyberGhost VPN

Å være en av de beste VPN-ene der ute, anbefaler vi sterkt at du bruker CyberGhost hvis du trenger å oppheve blokkeringen av Netflix. Denne VPN-en er ikke bare kjent for sin hastighet og pålitelighet, men også for sikkerheten den tilbyr. Den bruker en 256-bit kryptering av militær karakter, slik at ingen tredjeparter kan fange opp internettrafikken din.

Hastigheten opprettholdes av over 6200 servere over hele verden, så det er i utgangspunktet tusenvis av forskjellige IP-adresser som brukere kan bruke til å overbevise Netflix om å åpne innholdet. Når datamaskinen eller mobilen din er koblet til et VPN, får den IP-adressen til den eksterne serveren, slik at Netflix vil tro at du er på et annet sted enn der du er fysisk til stede. Dette betyr at hvis du vil ha tilgang til et bestemt Netflix-show som bare er tilgjengelig i USA, er alt du trenger å gjøre å velge en amerikansk server i CyberGhost-appen. Siden mange mennesker vil ha tilgang til amerikansk Netflix-innhold, er det ikke overraskende at CyberGhost dedikerer over 1200 servere i USA alene. Så hvis du vil se Spider-Man på Netflix, er en viktig ting du må gjøre å abonnere på CyberGhost, så er du klar.

Slik installerer du CyberGhost på mobilen din

Hvis hovedintensjonen din er å se Spider-Man-show på Netflix hvor som helst, er det viktig å sette opp CyberGhost på mobilen din. For demonstrasjonsformål bruker vi en Galaxy Note10 for å konfigurere CyberGhost-appen. Hvis du har en ikke-Samsung- eller iOS-enhet, er alt du trenger å gjøre å abonnere på CyberGhost VPN-tjenesten og laste ned den offisielle appen fra Google Play Store eller Apple App Store.

 1. Det første du bør gjøre er å opprette en CyberGhost-konto. Åpne en nettleser på enheten din og besøk CyberGhost-nettstedet for å få din foretrukne abonnementsplan.
 2. Når du har abonnert på CyberGhost, blar du ned til delen som sier Sjekk alle våre andre produkter.
 3. Trykk på pilen til høyre og velg Android-logoen.
 4. Trykk på Få det på Google Play. Alternativt kan du åpne Google Play Store-appen og søke etter CyberGhost VPN - Fast & Secure WiFi protection app.
 5. Trykk på Installer.
 6. Trykk på Åpne.
 7. Skriv inn din e-postadresse og passord.
 8. Trykk på Logg inn.
 9. Når du blir bedt om plasseringstillatelse, trykk på tannhjulikonet og velg Tillat.
 10. Trykk på Beste beliggenhet. Dette sikrer at CyberGhost gir deg de optimale innstillingene for Netflix.
 11. Hvis standardadvarselen dukker opp for tilkoblingsforespørsel, klikker du bare på OK. Dette er en generell advarsel i Android-enheter hvis det er et oppdaget forsøk på å koble til en VPN-tjeneste.
 12. Vent i noen sekunder til enheten din kobler til den valgte serverplasseringen.
 13. Du bør få VPN-tilkobling! skjermen hvis vellykket.
 14. Det er det! Du kan nå bruke internett slik du vil ha det.

Hvordan bruke CyberGhost dedikerte servere for Netflix

Siden du har som hovedmål å se Netflix, må du sørge for at du bruker serverne som CyberGhost har satt av til dette formålet. Det er veldig enkelt å gjøre, og du kan gjøre det rett etter at du har satt appen for første gang. Men hvis du savnet dette trinnet før, kan du lære hvordan du gjør det riktig nedenfor.

 1. Start CyberGhost-appen.
 2. Trykk på Best Location.
 3. Trykk på Streaming vennlig ikon som ser ut som en TV eller skjerm.
 4. Søk etter landet som viser at det er optimalisert for Netflix. For eksempel, hvis du prøver å få tilgang til USAs Netflix, må du huske å velge oppføringen som sier USA optimert for Netflix USA.
 5. Hvis standardadvarselen dukker opp for tilkoblingsforespørsel, klikker du bare på OK. Dette er en generell advarsel i Android-enheter hvis det er et oppdaget forsøk på å koble til en VPN-tjeneste.
 6. Vent i noen sekunder til enheten din kobler til den valgte serverplasseringen.
 7. Du bør få VPN-tilkobling! skjermen hvis vellykket.

Det er i utgangspunktet det! Når du har satt CyberGhost opp på mobilen din, kan du også bruke den til å sikre dataene dine når du surfer, selv når du bruker offentlig wifi.

Du kan også teste 45-dagers pengene-tilbake-garantien, så det er egentlig ingenting å tape hvis du ikke finner tjenesten deres akseptabel (men vi vet at du vil). Gå over til CyberGhost-nettstedet og abonner nå.

Relaterte målinger:

 • Hvordan se Captain America på Netflix
 • 5 beste klassiske filmer å se på Netflix på ferie

Har du problemer med telefonen din? Kontakt oss gjerne ved hjelp av dette skjemaet. Vi prøver å hjelpe.


Med et blikk: Vår favoritt VPN for streaming

 • Cyberghost Vårt toppvalg
 • ExpressVPN