De 7 beste appene for identifisering av planter og blomster for Android | Droid-fyren

Hvis du er interessert i jordbruk, må du vite om noen få planter og blomster som ofte finnes rundt oss, og den beste plantenidentifikasjonsappen kommer til nytte. Dette er viktig fordi hvert anlegg krever en varierende grad av pleie og agrokompetanse. Gitt allsidigheten i naturen rundt oss, er det veldig sannsynlig at du møter noen blomster eller planter som er nye for deg. Men visste du at du kan identifisere stort sett alle planter eller blomster du ser rundt, bare ved hjelp av smarttelefonkameraet ditt?

Vel, det er et stort utvalg av apper på Google Play Store som lar deg oppdage floraen rundt deg i løpet av sekunder. Gitt mengden apper der ute, kan det forståelig nok være litt vanskelig å velge den beste appen der ute.

Med dette i bakhodet skal vi gjøre jobben din enklere ved å snakke om fem av de beste plante- og blomsteridentifikasjonsappene som er tilgjengelige for Android.

Beste planter og blomsteridentifikasjonsapper for Android

beste planteidentifikasjonsappen

1) Agrobase

En av de mest foretrukne agroappene der ute, Agrobase kommer med en rekke beregninger designet for å identifisere planter og andre avlinger rundt deg. I tillegg til dette lar Agrobase deg også identifisere insekter, skadedyr og til og med se etter gjødsel eller insektmidler som er tilgjengelig i ditt land. Katalogen oppdateres ofte for å holde seg oppdatert på endrede markedsforhold.

Gitt det brede spekteret av data som er tilgjengelig her, er dette ideelt for bønder som ønsker å finne ut hva som gikk galt med avlingene. Ved å ta et enkelt bilde av avlingen din, kan appen umiddelbart identifisere den skyldige og anbefale neste tiltak.

Hvis du finner ut at noen av beskrivelsene eller resultatene som er nevnt er feil eller unøyaktige, er det en rapportknapp i appen for å fortelle utviklerne. Siden det meste av dette er brukerdrevet, kan en funksjon som denne utviklere holde seg oppdatert med det voksende jordbrukslandskapet. Agrobase er en gratis nedlasting på Google Play Store, men kommer med annonser og kjøp i appen. Det fungerer med enheter som kjører Android 4.2 og nyere.

Last ned den nå: her

beste planteidentifikasjonsappen

2) PlantNet

Neste har vi PlantNet, appen som lar deg bruke smarttelefonen din til å fotografere planter og busker. Med PlantNet skal du kunne ta et fotografi av planten du vil identifisere, sende det ut og få en biografi av planten nesten umiddelbart. PlantNet er ikke perfekt, så noen ganger får du tilbake en plantebio som ikke gir mening, men for det meste fungerer den veldig bra.

Last ned den nå: her

beste planteidentifikasjonsappen

3) PlantSnap

Hvis du vil identifisere planter med en gang, må du ikke se lenger enn PlantSnap. Ved å bruke denne appen, med kraften fra kameraet, kan du bruke PlantSnap til å umiddelbart identifisere planter av alle slag, hvor som helst i verden! Blomster, trær, sukkulenter, sopp og mer kan raskt hentes ut med bare kameraet ditt. Du kan identifisere planter på et øyeblikk!

For det meste er PlantSnap gratis å bruke - det eneste de trenger fra deg er e-postregistrering. Annet enn det, er du god å gå med den beste plantenidentifikasjonsappen.

Last ned den nå: her

beste planteidentifikasjonsappen

4) FlowerChecker +

Dette er en mer profesjonell app, da den lar deg få grundig informasjon fra et bredt nett av eksperter med flere tiårs erfaring innen feltet. Denne appen er litt forskjellig fra de andre agro-appene som vi snakker om, da den bruker en betalt modell for å fungere.

Dette betyr at du må punge ut pengene dine for hver identifikasjon, noe som kan være ganske anstrengende hvis du planlegger å bruke dette hver dag. Imidlertid kan brukere trøste seg med at de får informasjon direkte fra menneskelige kilder og ikke fra en datamaskin eller kunstig intelligens.

FlowerChecker + har muligheten til å oppdage standardplanter og til og med mosser, lav og sopp, og dekker dermed stort sett alle planter du kan se rundt deg. Utviklerne sier at identifikasjon kan ta alt fra noen minutter til noen timer, noe som kanskje er et annet negativt her.

Last ned den nå: her

beste planteidentifikasjonsappen

5) Plantix

Dette er en redaktørs valgapp på Google Play Store og med god grunn. Det kan raskt diagnostisere problemet med planten eller avlingen din og raskt anbefale en løsning uavhengig av planten du dyrker. Så om du er en bonde eller en hobbygartner, vil appen dekke deg. Plantix har også et stort nettverk av brukere som kan dele erfaringer med hverandre og få uvurderlige tips om hvordan du kan ta vare på planter og avlinger.

Teknologien som brukes her er enkel. Du må ta et bilde av avlingen eller planten din, appen kjører den gjennom databasen og oppdager mønsteret for å diagnostisere problemet. Siden hvert mønster er forhåndsinnspilt, blir det utrolig enkelt å oppdage det.

Du trenger imidlertid en fungerende internettforbindelse for å bruke denne funksjonen. Plantix tilbyr spesielle tips og hjelp til 15 mest brukte avlinger over hele verden, slik at du får en rask oppløsning på dine oppdrettsproblemer. Videre belaster Plantix deg ikke for noen av sine tjenester. Den kommer som en gratis nedlasting på Play Store, og er blottet for annonser og kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste planteidentifikasjonsappen

6) Bilde Dette

Dette er kanskje den beste appen av dem alle, siden den kommer med et spennende brukergrensesnitt og muligheten til å oppdage et bredt utvalg av blomster og planter. Det er ganske enkelt å bruke, egentlig. Akkurat som de andre appene vi har snakket om her, må du bare ta et bilde og la appen gjøre sine ting. Det er ganske mye det. Når et bilde er tatt, vil appen kjøre det gjennom sitt AI-drevne system som har et stort lager med informasjon om praktisk talt alle planter som er kjent for menneskeheten.

Planter og blomster her gjenkjennes i løpet av et sekund, det er hvor raskt denne appen fungerer. Det er også et sosialt aspekt her, som lar deg dele bilder av planter med andre medlemmer av PictureThis-samfunnet. Du vil ha din egen personlige samling når du har identifisert en haug med planter og trær. PictureDette er en gratis app i Google Play Store og kommer med kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste planteidentifikasjonsappen

7) Google Play Bøker

Dette er et litt ukonvensjonelt valg på denne listen, men likevel verdt gitt mengden data du kan samle på stort sett alle planter der ute. Hvis du er en gammeldags hageentusiast eller bonde, vil du lese om det kompliserte ved hver plante og dens funksjoner. Dette er ikke et populært valg, men vil fortsatt tjene formålet for noen brukere. Play Bøker er også tilgjengelig som standard på alle Android-smarttelefoner på nettbrett, slik at du ikke trenger å laste ned en egen app for dette.

Last ned den nå: her

Dom på den beste plantenidentifikasjonsappen

Som du kan se, er det massevis av gode apper for plante- og blomsteridentifikasjon du kan bruke. Enten du ønsker å identifisere en blomst, et tre, en plante eller et stykke busk, kan noen av disse appene hjelpe deg. Noen av disse appene kan til og med identifisere insekter og dyr.

Har du den beste plantenidentifikasjonsappen du bruker til å identifisere dyrelivet? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.