Samsung Galaxy S5 kan ikke lades Bruk original lader og andre relaterte problemer

Når du lader en smarttelefon som #Samsung #Galaxy # S5, er det alltid best å bruke laderen som fulgte med den. Årsaken bak dette er at denne laderen er designet for å gi riktig mengde spenning for å lade telefonen. Tredjeparts ladere lader noen ganger telefonen ved å bruke en lavere mengde strøm, som enten gjør ladetiden lengre eller ikke lader telefonen i det hele tatt. Hvis laderen gir høyere strøm til telefonen, kan den også forkorte batteriets levetid eller skade den.

Samsung Galaxy S5

Det er imidlertid tilfeller når det til tross for bruk av den originale laderen som fulgte med telefonen, fortsatt kan oppstå problemer. Dette er grunnen til at vi i denne siste delen av feilsøkingsserien vår ønsker å takle Galaxy S5 som ikke klarer å lade, bruker originalt laderproblem og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S5 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S5 Kan ikke lades Bruk original lader

Problem: “kan ikke lade. bruk original lader ”-melding. Googlet det. Fungerer ikke med LADER (men Galaxy Tab A vil). Startet på nytt. Tørket hurtigbuffer. Fabrikkinnstilling. Trukket batteri. Kalt Verizon. Kalt Samsung. Hva som helst. Endelig døde. Ser ut til å være et vanlig problem. Er det en løsning? Takk for hjelpen.

Løsning: Hvis du allerede har prøvd en tilbakestilling av fabrikken og prøvd å bruke forskjellige ladere (forhåpentligvis med forskjellige ladekabler), kan problemet skyldes en defekt maskinvarekomponent på telefonen.

Prøv å sjekke ladeporten på telefonen først hvis den har tegn på smuss eller rusk. Tilstedeværelsen av dette fremmedlegemet har vært kjent for å forstyrre ladeprosessen. Rengjør om nødvendig denne ladeporten med en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol.

Hvis problemet fortsatt oppstår, kan du prøve å bruke et annet batteri på telefonen.

Hvis trinnene ovenfor mislykkes, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket.

S5 lades ikke når den er i bruk

Problem: Samsung Galaxy S5 lades fint når jeg ville vært på den nå, den lades ikke mens jeg spiller den med ledningen, og det tar timer og timer å lade den fullstendig når jeg ikke er på den, hva er galt med den.

Løsning: Den beste måten å lade telefonen på er å la den lades uten å bruke den, siden dette vil øke ladeprosessen. Du kan imidlertid bruke telefonen mens den lades, men tiden det tar å lade enheten fullstendig vil være lengre. Problemet du har akkurat nå, er imidlertid ikke normalt, siden telefonen vil nekte å lade når du bruker den, eller til og med ta timer å lade den fullstendig når den ikke er i bruk.

For å feilsøke dette problemet må du prøve å bytte ut ladekabelen først, da dette vanligvis blir lett skadet, spesielt hvis det hele tiden blir viklet eller bøyd. Vurder også å bytte ut veggladerblokken. Prøv deretter å rengjøre ladeporten på telefonen. Tilstedeværelsen av smuss eller rusk kan noen ganger forstyrre ladeprosessen.

En annen faktor som kan forårsake dette problemet er telefonprogramvaren. I dette tilfellet foreslår jeg at du prøver å tørke cachepartisjonen på enheten din. Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du prøve å sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken.

En annen ting du også bør vurdere er å bytte ut telefonbatteriet. Hvis dette batteriet er defekt, kan det også føre til denne typen problemer.

S5 forblir ikke slått på

Problem: Telefonen vil ikke holde på. Jeg fulgte trinnene som ble oppført på en tidligere webside av deg. Jeg følger alle trinnene på nettstedet hvis den ikke slås på, bortsett fra å ta den til en tekniker. Det blir ikke slått på når alle trinnene er fulgt. Er det et nytt skritt før du sender telefonen tilbake til Samsung fordi den er mindre enn ett år gammel?

Løsning: Hvis du allerede har fulgt alle våre anbefalte feilsøkingstrinn for denne typen problemer uten noen resultater, kan dette allerede være et maskinvarerelatert problem.

Bare for å bekrefte, sjekk listen nedenfor hvis du allerede har utført dem

  • Start telefonen i sikkermodus
  • Gå til gjenopprettingsmodus og tørk cachepartisjonen
  • Gå til gjenopprettingsmodus og foreta en tilbakestilling av fabrikken (sikkerhetskopi av dataene dine er nødvendige)
  • Bytt ut telefonbatteriet
  • Rengjør ladeporten på telefonen
  • Lad telefonen med en annen ladekabel og vegglader, og slå deretter på telefonen mens du fremdeles er koblet til laderen

Hvis disse trinnene mislykkes, må du sjekke telefonen på et autorisert servicesenter.

S5 batteri lades ikke

Problem: Telefonen min ble liggende utenfor etter en regnfull kveld fredag ​​(11. mars 2016). Etter å ha satt den i ris (da jeg så etterpå at det ikke var det beste) satte jeg inn det gamle batteriet og slo det på. Det fungerte bra i noen dager til i morges (14. mars) da jeg plutselig begynte å få utgaver av “batteriet lades ikke”, selv om det lå i lomma. Jeg tok ut batteriet og venter på et nytt i morgen. Jeg lader med den originale laderen for å se om det hjelper. Hvis jeg har mer vannskader enn jeg trodde, hva kan jeg gjøre? Takk!

Løsning: I dette tilfellet er det best å sjekke om batteriet forårsaker dette problemet. Hvis dette problemet fortsatt oppstår selv med det nye batteriet installert, er det en mulighet for at regnet kan ha påvirket noen komponenter i telefonen din. Prøv å sjekke telefonens ladeport hvis det er noe smuss eller rusk. Hvis nødvendig, rengjør denne porten med en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol. Hvis trinnene ovenfor mislykkes, foreslår jeg at du sjekker telefonen din ved et autorisert servicesenter.

S5 blir varm Kan ikke slås på

Problem: I går (3/9/16) sto S5 på skrivebordet mitt og ble ikke brukt. Jeg la merke til at et blått lys i øvre venstre hjørne blinket og tok tak i telefonen og det var veldig varmt å ta på. Telefonen kunne ikke slå seg på, så jeg la den på laderen og telefonen ble varmere. Jeg byttet batterier med min manns S5, og den ville fortsatt ikke slått på. Dette er første gang dette skjer. Jeg bruker ikke internett utenfor huset, så appene er på et minimum. Jeg hadde ikke apper som kjørte - bare tekst og telefon var på. Vennligst hjelp.

Løsning: Hvis telefonen din er varm selv når den ikke er i bruk og blir enda varmere når den er koblet til laderen, kan dette være forårsaket av to ting. Det er enten en tjeneste eller app som kjører aggressivt i bakgrunnen, noe som gjør telefonen varm, eller dette kan være et maskinvarerelatert problem der en komponent i telefonen din blir varm.

Følg trinnene nedenfor for å feilsøke dette problemet.

  • Ta ut telefonbatteriet og microSD-kortet (hvis du har et installert). Trykk og hold inne strømknappen i minst et minutt. Dette vil avlaste telefonkretsen og fjerne RAM-en. Sett inn batteriet på nytt, og slå deretter på telefonen. Hvis den ikke slås på, må du koble den til veggladeren i minst 20 minutter, og deretter prøve å slå den på.
  • Sjekk om du kan starte telefonen i sikkermodus. I denne modusen er det bare de forhåndsinstallerte appene som får kjøre. Hvis du har tilgang til denne modusen, kan en app forårsake dette problemet. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
  • Sjekk om du har tilgang til gjenopprettingsmodus. Hvis du er i stand til å fortsette med å tørke cachepartisjonen på telefonen.
  • Sjekk om du har tilgang til gjenopprettingsmodus. Gjør en tilbakestilling av fabrikken. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine, så sørg for å ha en sikkerhetskopi før du gjør dette.

Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor ikke løser problemet, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket.

S5 Boo t

Problem: Jeg er på min tredje Samsung 5 på 5 måneder. fikk ny i går. fungerte bra, vil ikke starte opp. Samsung-skjermen tennes og forsvinner. Så start opp igjen. Har skiftet batteri. Har tømt hurtigbufferen, har prøvd å starte opp i sikker modus uten hell. Dette er min tredje telefon! Hva kan jeg gjøre for å gå av dette toget?

Løsning: Prøv å ta ut telefonbatteriet og microSD-kortet, og trykk deretter på og hold inne strømknappen i minst et minutt. Sett bare inn batteriet, og prøv å slå på telefonen. Hvis problemet fortsatt vedvarer, sjekk om du har tilgang til gjenopprettingsmodus. Herfra bør du først tørke cachepartisjonen på telefonen. Hvis dette ikke løser problemet, fortsett med en tilbakestilling av fabrikken. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine, så sørg for å ha en sikkerhetskopi før du tilbakestiller.

S5 starter på nytt og fryser

Problem: Jeg spilte godteri og prøvde å kjøpe et tilleggselement via Google-belønninger. Jeg mottok en tekst, og midten av skjermen hadde en 1 tommers svart horisontal linje. Telefonen fortsetter å starte på nytt hvert 30. sekund, og fryser på forskjellige omstartskrik. To ganger har det vært en sprekkende lyd og tre ganger en delvis eller hel pikselert skjerm. Det er en renovert telefon som er en måned utenfor garantien. Att sjekket det og fant ut at lagringsplassen var lav, jeg slettet en haug med tekster og bilder, fortsatte det. Jeg prøvde å starte den på nytt i sikker modus, men på dette tidspunktet kan jeg ikke få den til å starte på nytt. Derfor vet jeg ikke hvilken versjon av android jeg har. Også det blå LED-lyset er på mens telefonen ikke vil starte på nytt.

Løsning: Jeg anbefaler på det sterkeste en tilbakestilling av fabrikken i dette tilfellet. Gjør tilbakestillingen fra gjenopprettingsmodus. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine, så gjør dette bare hvis du har en sikkerhetskopi av telefondataene dine.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.