Assurance mot Safelink Beste gratis offentlige trådløse telefonplaner

Det kan være frustrerende å ikke ha råd til en anstendig smarttelefon - tross alt ser telefoner som Samsung Galaxy S8 og iPhone X sikkert attraktive ut. Du har kanskje ikke en gang råd til det som mange anser som "budsjett" -telefoner, noe som er veldig uheldig siden smarttelefoner er hvordan verden kommuniserer nå. Men det er gode nyheter: du trenger ikke å være uten telefon. Det er programmer på plass for selv de som ikke har råd til en telefon for å få en gratis telefon sammen med gratis tjenester. De fleste av disse er regjeringssponserte programmer, selv om noen private selskaper tilbyr programmer som disse takket være statlige tilskudd. Så hvis du trenger en telefon, har du to primære alternativer for en gratis enhet med service: Assurance Vs Safelink. Følg med, så viser vi deg fordeler og ulemper med begge deler.

Assurance Vs Safelink Beste gratis offentlige trådløse telefonplaner sammenligning

1) Forsikring

Forsikring ser ut til å være nettverket som de fleste setter en applikasjon i første rekke. Det er et av de bedre programmene som er tilgjengelige for de som trenger gratis telefon og minutter. Det fine med Assurance er at du får en gratis telefon fra Virgin Mobile som opererer på Virgin Mobile sitt nettverk. Siden Virgin Mobile er et datterselskap av AT&T, er det teknisk sett en Virgin Mobile-telefon som opererer på AT & T-nettverket, siden Virgin Mobile gjør piggy back av AT & Ts nettverk. Dette betyr at du med din gratis smarttelefon fra Assurance får god service og dekning som vil holde deg tilkoblet nesten hvor som helst.

Så langt du er kvalifisert, må du fremlegge bevis på inntekt. Dette er slik at Assurance kan se bevis på at du lager mindre enn 137% av de føderale retningslinjene for fattigdom for staten din. Det er også et annet alternativ for kvalifisering - hvis du allerede er godkjent for et regjeringsprogram som Medicaid eller Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP), kan du bevise at du er inkludert i ett eller begge disse programmene for godkjenning av søknaden din.

Når den er godkjent, vil Assurance sende deg en gratis telefon. Du kommer ikke til å få noen data som vises, men du vil få hele 500 minutters taletid og ubegrenset teksting per måned. Dette lar deg ringe alle viktige samtaler du trenger å ringe, samtidig som du kan holde kontakten med venner og familie.

beste gratis offentlige smarttelefon

2) Safelink

Safelink er ditt andre alternativ, som riktignok tilbyr mye mindre service enn det Assurance gir sine søkere. Safelink har avtaler med Verizon, Sprint, T-Mobile og AT&T for å gi din gratis telefon mobildekning; imidlertid er selve dekningen ganske dyp i forhold til ytelsen til Assurance.

Med Safelink er godkjenningsprosessen lik. Du skriver inn postnummeret ditt, begynner å fylle ut søknaden, og da må du fremlegge bevis på inntekt for å sikre at du er kvalifisert. Igjen, det må vise at du lager mindre enn 137% av den føderale retningslinjen for fattigdom for din bostedsstat. Som et alternativ kan du bevise at du er inkludert i et av de mange føderale programmene for å bevise at du er kvalifisert - dette kan være for Medicaid, Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) eller andre som viser at du er fattig. Ulempen med Safelink er at det er en konto per hjem, noe som betyr at barna dine ikke vil kunne få en telefon, noe som faktisk er viktig, siden det er bra å holde kontakten med dem når de blir eldre og er på skolen .

Safelinks tjeneste er ganske avskyelig i forhold til Assurance - du får bare 68 minutter ledig lufttid per måned, og det er ikke nevnt noen tekstmuligheter; Safelink tillater deg imidlertid å oppgradere til en smarttelefon for så lite som $ 50, og da tilbyr de rabatterte samtaler, tekst og 1 GB data for bare $ 15 per måned.

Det er heller ikke klart om Safelink gir deg en smarttelefon, eller om de bare kobler deg til en stum telefon, selv om det ser ut til at det er mer som sistnevnte, ettersom Safelink har gjort dette hele tiden og sannsynligvis ikke har kommet opp med det teknologiske. verden.

Assurance vs Safelink Best Free Government Smartphone Plans Comparison Bedict

Så hvilken beste gratis offentlige smarttelefonplan skal du prøve først? Vi anbefaler å legge inn en søknad for Assurance. Hvis du blir godkjent, får du en gratis Virgin Mobile- smarttelefon  med opptil 500 minutters taletid og ubegrenset teksting. Ikke bare det, men du får god dekning fordi Virgin Mobile piggy back er utenfor AT & Ts nettverk. Det er høyeste verdi her sammenlignet med hva Safelink tilbyr, og alt er gratis. Hvis du ikke kan bli godkjent for Assurance beste gratis offentlige smarttelefon på grunn av din beliggenhet, vil dessverre et av de eneste alternativene være Safelink, selv om det fortsatt er bedre enn ingenting.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.