Feilsøkingsveiledning for Samsung Galaxy S6 og S6 Edge Bluetooth-problemer

S6 Edge BT

Det er få Bluetooth-problemer på Samsung Galaxy S6 og S6 Edge-enheter, men vi de kan være irriterende hvis de ikke blir løst. Disse problemene spenner fra enkle problemer med å koble en enhet til en annen til mer kompliserte kompatibilitetsproblemer mellom et bilsett og en smarttelefon. Når du håndterer Bluetooth-problemer, må du kontrollere om begge enhetene fungerer som de skal. Vi merker at mange lesere ikke klarer å gjøre det før de kontakter oss, spesielt hvis det oppstår problemer rett etter at smarttelefonen deres har lastet ned en oppdatering. Mens en firmwarefeil kan forstyrre telefonens Bluetooth-funksjon på mange måter, er det også en sjanse for at den andre Bluetooth-enheten kan ha blitt utdatert eller inkompatibel.

Nedenfor er noen av problemene våre lesere har sendt oss de siste dagene.

Bluetooth-problem.

 1. når paring til forskjellige enheter begynner S6 å spille en tilfeldig ringetone når den er paret.
 2. Bluetooth kobles fra noen ganger sekunder etter paring.
 3. Bluetooth kobles til, men endrer tilfeldig innstillingen til kun ringelyd. Jeg skyver innstillingen tilbake for å inkludere medielyd, og sekunder senere skiter den medielyd igjen.

Alt dette blir sagt, jeg elsker telefonen min. Jeg har ryddet cacher gjennom Odin og på telefon gjennom lagringsmenyen.

Jeg har 'glemt' sammenkoblet enhet og deretter paret den på nytt, bare for å få de samme problemene til å dukke opp igjen. - Veldedighet

Bluetooth kan ikke lenger sende til den bærbare datamaskinen min nå som den bærbare datamaskinen har Windows 10. - Patricia

Når jeg slår av Bluetooth-enheten, starter den telefonen på nytt. Det begynte nylig å gjøre dette. Dette er en helt ny telefon som jeg fikk i mai. Det er så frustrerende. Jeg vet ikke om den vil gjøre det mens jeg er i en samtale, ettersom jeg ikke har måttet slå av Bluetooth mens jeg var i en samtale ennå. Vennligst hjelp. Jeg har ikke vært i stand til å finne en løsning, men jeg ser at andre brukere har dette problemet. - Harmoni

Bluetooth-tilkoblingen forblir aldri sammenkoblet med en enhet. - Mitchell

Jeg kjøpte en ny Chevy Impala, og Bluetooth i bilen vil koble til og koble fra hele tiden. Jeg snakket med forhandleren, og de sa at det var telefonen. Lurer på om du har hørt om noen problemer som dette. Jeg prøvde stort sett alt (koble fra og koble Bluetooth til bil og telefon på nytt, start telefonen på nytt) ingenting fungerer. Gjør det vanskelig når jeg må berøre skjermen på dashbordet for å koble til igjen. Eventuelle tips vil bli verdsatt veldig. - Jen

Bluetoothte et par bilder fra den bærbare datamaskinen til min galakse 6-kant, filer overført uten problemer, men da jeg prøvde å se på fotogalleriet på telefonene mine, er ingenting der.

Bildene er bare borte et sted. Vet du hvor det kan være på telefonen min? - Pete

Jeg vil vite hvordan jeg får s6 Edge til å lese opp tekstmeldinger gjennom Bluetooth og generelt, og GPS og innringer, hadde ikke noe problem med S3. Jeg er i ferd med å gå tilbake til S3. - Breana

Potensielle løsninger for Bluetooth-problemer på Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Bluetooth-problemer er vanligvis forårsaket av inkompatibilitet eller interoperabilitet mellom enheter i stedet for maskinvarefeil. Dette fenomenet blir ofte lagt merke til under og etter utgivelsen av en større systemoppdatering for enheter som den nye Android Lollipop eller Apples iOS 8 som ble tilgjengelig i fjor. Problemet er mer uttalt mellom enheter med betydelige livssyklushull som en eldre bils Bluetooth-system og den nyere Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge.

Nedenfor er ting du bør gjøre for å løse Bluetooth-problemer. Husk at Bluetooth-problemer kan manifestere seg i mange forskjellige former, men de kan ofte løses ved å følge disse forslagene nedenfor:

Sørg for at begge enhetene er oppdatert

Selv om de fleste problemer ser ut til å være utløst av smarttelefonoppdateringer som Android Lollipop, er det fortsatt viktig å oppdatere den andre enheten du prøver å parre for å fikse dette problemet. Nye mobile operativsystemer fører vanligvis med oppdaterte eller nyere Bluetooth-protokoller. Hvis den andre enheten ikke støtter slike nye standarder eller protokoller, kan problemene nevnt ovenfor skje.

Bileiere som har Bluetooth-problemer når de kobler seg til en mobil som en S6 eller S6 Edge, bør holde bilsettets Bluetooth-system oppdatert. Dette kan gjøres ved å ringe produsenten av bilsettet eller bilprodusenten.

Fjern Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge cache-partisjonen

Hvis det skal tas hensyn til Lollipop-relaterte problemer, må brukerne slette telefonens cachepartisjon for å sikre at systembufferen er fersk. Selv om S6s og S6 Edges ikke trenger å hoppe fra KitKat til Lollipop, ser det fremdeles ut til at etterfølgende oppdateringer gir nok problemer når det gjelder Bluetooth-funksjonalitet og andre funksjoner. I de fleste tilfeller blir tømming av cachepartisjonen sett på som et godt alternativ til tilbakestilling av fabrikken, da det ikke innebærer å lage sikkerhetskopier og installere apper på nytt. Hvis du ikke har prøvd å slette hurtigbufferpartisjonen før, er det trinnene:

 • Slå av enheten.
 • Trykk og hold inne knappene Power, Volume Up og Home samtidig.
 • Når telefonen vibrerer, slipper du av / på- knappen, men fortsett å trykke og holde nede Volum opp og hjem
 • Nå når skjermbildet for gjenoppretting av Android vises, uthever du alternativet Tørk cache-deling ved å bruke Volum ned
 • For å bekrefte valget ved å trykke på strøm
 • Vent en stund til å tørke cachepartisjonen er ferdig.
 • Nå vil "Reboot System now" vises på skjermen. For å markere alternativet, bruk Volum opp / ned
 • Trykk på av / på-knappen for å bekrefte den, og enheten starter automatisk på nytt.

Start telefonen på nytt i sikkermodus

Tredjepartsapper på telefonen din kan forårsake alle slags problemer, inkludert blokkering av noen av kjernefunksjonene som Bluetooth. Prøv å starte telefonen i sikker modus i noen timer, og følg hvordan Bluetooth-tilkoblingen oppfører seg. For å starte S6 og S6 Edge på nytt i sikkermodus, følg bare disse trinnene:

 • Slå telefonen helt av.
 • Trykk og hold inne av / på- tasten i noen sekunder for å slå på enheten.
 • Når Samsung-logoen vises, trykker du på og holder nede Volum ned- tasten til låseskjermen vises.
 • Ordet "Sikker modus" skal nå vises i nederste venstre hjørne av skjermen, noe som indikerer at enheten din nå er i sikkermodus.

Utfører en tilbakestilling av fabrikken på Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Hvis den andre enheten er fullstendig oppdatert og tømming av systembufferen på telefonen din ikke vil gjøre noe, kan det være nøkkelen å gjenopprette telefonens standardinnstillinger. Fabrikkinnstilling bør bare gjøres som siste utvei. Forsikre deg om at du har laget en kopi av all personlig informasjon som er lagret i telefonens interne minneenhet før du fortsetter.

 • Slå av enheten ved å trykke på av / på- knappen eller ved å trykke den en gang og velge alternativet "Slå av".
 • Nå holder du nede Power, Volum opp og Hjem- knappen samtidig.
 • Når den blå Android Recovery-menyen vises på skjermen, slipper du alle knappene.
 • For å navigere på skjermen eller markere et alternativ, trykk bare på Volum opp og Volum ned
 • For å velge eller bekrefte et alternativ, trykk på strøm
 • Velg nå Tørk av data / tilbakestilling av fabrikk for å tilbakestille fabrikken.

Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.