Samsung Galaxy Note 4 kunne ikke utføre normal oppstarts MMC-lesing Mislyktes feilproblemer og andre relaterte problemer

En av de beste eldre generasjons telefonmodellene du kan få akkurat nå er #Samsung #Galaxy # Note4. Siden det er en gammel modell, kan du få den til en nedsatt pris, som allerede er en god avtale, siden denne telefonen fremdeles kan fungere ganske bra og kan gi nyere modeller løp for pengene. Selv om dette er en solid utøver, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå på denne enheten. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy Note 4 kunne ikke gjøre normal oppstart MMC lese mislykket feilproblem og andre relaterte problemer.

samsung-galaxy-note-4

Hvis du eier en Samsung Galaxy Note 4 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

Merknad 4 Kunne ikke utføre feil ved oppstart av MMC-lesing mislyktes

Problem: hei, jeg brukte Galaxy Note 4 sm-n910g det siste året uten problemer nylig, telefonen min hang ofte og startet automatisk om til nedlastingsmodus (volum ned + hjem + strøm) på denne siden til venstre side øverst viser det "kunne ikke gjøre normal oppstart" "mmc lese mislyktes" og noen vanlige linjer som vanligvis vises i nedlastingsmodus. Jeg rotte telefonen ved hjelp av twrp, men kunne ikke blinke bootloader etter at jeg gjenopprettet telefonen ved hjelp av twrp Nå er telefonen i bootloop med samsung logo. jeg prøvde å blinke firmware med lager, men visningen mislyktes. vær så snill å hjelpe meg.

Beslektet problem: Hei, jeg våknet i morges, og selv om telefonen min var koblet til og på laderen, står det at den “ikke kunne gjøre en normal oppstart. ddi: mmc_read mislyktes. Odin Mode høy hastighet. ” sammen med litt annen tekst. Det står også at nedlasting ikke slår av målet. Ikke sikker på hva som skjer fordi jeg ikke nylig har installert noen ny programvare. Vennligst hjelp.

Løsning: Det er to mulige årsaker til at dette problemet skjer. Det er enten programvaren er skadet, eller at MMC- eller flashminnet på telefonen ikke fungerer. Prøv å gjøre en tilbakestilling av fabrikken først. Sørg for å ha en sikkerhetskopi av telefondataene dine før du gjør dette. Hvis dette mislykkes, må du blinke telefonen med den oppdaterte firmware-filen. Hvis dette fremdeles mislykkes, kan problemet mest sannsynlig skyldes en flashminnefeil. Jeg vil foreslå at du sjekker dette på et servicesenter.

Merk 4 Fortsetter omstart

Problem: Telefonen fortsatte å starte på nytt eller hang i drift. Jeg har valgt å gjøre en Master-omstart, men den mislyktes. Telefonen vil kjøre gjenopprettingen og laste Android-roboten som viser "Installasjonssystemoppdatering". Telefonen blir svart noen få minutter senere, og den er død. Jeg har prøvd å trykke på strømbryteren etter noen timer, men den vil ikke svare. Bare jeg tar ut batteriet og setter tilbake, så kan telefonen starte på nytt med å vise den samme Android-roboten. Håper du kan hjelpe deg med å gjenopprette telefonen. Takk skal du ha.

Løsning: Hvis en tilbakestilling av fabrikken ikke løser problemet, bør du vurdere å blinke telefonprogramvaren med den oppdaterte firmwarefilen. Se de forskjellige Android-forumene online for å få den riktige prosedyren for å blinke telefonen.

På maskinvaresiden kan du prøve å bytte ut batteriet med et nytt.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, selv etter at du har utført trinnene som er oppført ovenfor, bør du sjekke telefonen på et servicesenter, da dette allerede kan være forårsaket av en feil intern komponent.

Merknad 4 Lagging Og ikke svarer

Problem: My note 4 was lagging a lot today and could hardly use it because it was so unresponsive. I kept pulling out the battery and restarting. It eventually gave me a screen with the little android logo guy and said Downloading… Do not turn off Target !! and I found a youtube video (//www.youtube.com/watch?v=snS-TiAYPe4) to get rid of that. Once I held the down button, home button, and off button it restarted and gave me a blue light but no screen. I pulled out the battery again and it finally turned back on but is still super slow and not working well…it is so painfully slow. Like minutes to open anything. Any advice? I could just get a new phone but I do love this phone.  HELP!

Løsning: Hvis telefonen din henger eller ikke svarer noen ganger, er det en sjanse for at den kan være forårsaket av problemer angående telefonprogramvaren. Nedenfor er de anbefalte feilsøkingstrinnene du trenger å gjøre for dette aktuelle problemet. Utfør hvert trinn nedenfor, og gå deretter til neste trinn hvis problemet fortsatt oppstår.

  • Start telefonen i sikkermodus. Når telefonen fungerer i denne modusen, er det bare de forhåndsinstallerte appene som kan kjøres mens apper du lastet ned forhindres fra å kjøre. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan det være forårsaket av en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
  • Hvis telefonen har et microSD-kort installert, kan du prøve å fjerne det. Vanligvis hvis dette kortet har korrupte sektorer, kan det redusere telefonen.
  • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Merknad 4 Trykk for å snakke Fryser telefonen

Problem: Samsung Galaxy 4-bruker. Telefonen min vil være på hovedskjermen, av og sitte inaktiv. Når jeg aktiverer skjermen for å bruke den, har skjermen “” Trykk for å snakke ”” -funksjonen på den nedre halvdelen, og den er frossen. "" Tap to Speak "" er det som dukker opp når du trykker på mikrofonknappen på Samsung-tastaturet. Du kan ikke lukke den eller aktivere mikrofonen. Innstillinger-knappen fungerer skjønt. ingenting fungerer. Når det skjer, trykker jeg på strømknappen og starter på nytt, det slutter ikke. Jeg kan ikke engang få tilgang til innstillingen min, fordi den ikke tillater meg. Det er bare frossent og omstart, får det ikke til å forsvinne. Ikke sikker på hva "android-versjonen", jeg valgte akkurat en fra listen i spørreskjemaet ditt, men jeg kan ta feil. Jeg har gjort følgende: 1) Tilbakestill ved hjelp av av / på-knappen.

Løsning: Dette var et vanlig problem for noen måneder tilbake, og ble funnet å være forårsaket av en feil i telefonprogramvaren. En oppdatering med en feilretting ble senere utgitt for å løse dette problemet. Jeg vil anbefale deg å sjekke om det er noen nye programvareoppdateringer tilgjengelig for telefonen din og bruke dem umiddelbart. Hvis telefonen din allerede kjører på den nyeste programvareversjonen, og problemet fremdeles oppstår, bør du utføre en tilbakestilling av fabrikken. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine, så sørg for å ha en sikkerhetskopi først.

Merknad 4 fryser etter programvareoppdatering

Problem: Jeg oppdaterte Galaxy Note 4 i oktober. Jeg har opplevd at det fryser og ikke kan bruke noen funksjoner. Også fabrikkappen min 'Music' aktiveres tilfeldig, og når den er lukket vil den komme på igjen. Jeg merker nå når jeg bruker funksjonen 'Kalender' og blar gjennom den med hodetelefonene mine koblet til, enten 'Ringetone' volumet øker eller 'Media' volumet går opp eller ned. Hva pokker skjer?

Løsning: Disse problemene kan være forårsaket av oppdateringen. Noen ganger når oppdateringsprosessen starter, blir noen gamle programvaredata igjen (dette blir vanligvis fjernet automatisk). Når dette skjer, vil de gamle dataene føre til en konflikt med den nye programvareversjonen, noe som resulterer i telefonproblemer. Det du bør gjøre for å løse dette problemet er å sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken.

Merknad 4 Oppdateres ikke til marshmallow

Problem: Hei herre, jeg har samsung note4 n910g, jeg står overfor et problem mens jeg oppdaterer notat4 til marshmallow, da jeg vil fortelle deg at jeg har prøvd å oppdatere mobilen min tre ganger, og jeg har lastet ned programvaren til fra alternativet automatisk oppdatering som er til stede i omtrent enhet, men hver gang det viser feil og ber meg sende rapporter, men da jeg prøvde i dag, så viser det at enheten din er oppdatert, men den kjører 5.0-versjonen, vær så snill å hjelpe meg og vær så snill å løse dette problemet og la meg vet når jeg får oppdatering eller hva jeg må gjøre for å få oppdatert programvare

Løsning: Du bør prøve å oppdatere telefonen din ved hjelp av Kies eller Smart Switch. Hvis telefonen fremdeles ikke oppdateres på denne måten, kan du prøve å tilbakestille fabrikken. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør tilbakestillingen. Når tilbakestillingen er fullført, kan du prøve å sjekke om oppdateringen vil fortsette.

Hvis trinnene ovenfor ikke fungerer, bør du vurdere å blinke den oppdaterte firmwarefilen manuelt til telefonen. Instruksjoner om hvordan du gjør dette finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.