De 5 beste kabalkortspillene til Android i 2020 | Droid-fyren

Husker du det gamle kabal spillet på noen av de eldre versjonene av Windows? Det var et morsomt og raskt spill å spille hvis du trengte å brenne et par minutter eller tid eller få dagen til å gå litt raskere mens du jobbet. Du kan fortsatt få det på Windows, men nå bruker mange av oss smarttelefoner og nettbrett. Et raskt spill som kabal er ikke installert på telefonen eller nettbrettet som standard, så du må gå til Google Play Store og laste ned den beste kabalappen til Android selv.

Imidlertid kommer kabal-spill i alle forskjellige alternativer nå. Noen har forbedret grafikk, andre har ekstra funksjoner, noen er raskere og så videre. Når det er sagt, kan det være vanskelig å velge bare en å holde seg til og ha det gøy med. Hvis du følger guiden vår, viser vi deg våre fem favoritt kabal-spill på Android.

Beste kabalkortspill for Android

beste kabal-appen for Android

1) Solitairica

Ønsker du å legge til litt eventyr og oppdrag i kabalen! Da vil du kanskje vurdere å bruke Solitairica. I Solitairica kjemper du mot den store keiseren Stuck, og henter alle hjerter han stjal. Med guiden til den store Kismet vil han lære deg kabalens krefter, og bruke fire av de store energiene - angrep, forsvar, smidighet og viljestyrke - for å bekjempe den store keiseren Stuck. Du kan sjekke ut denne morsomme vrien på kabal på lenken nedenfor!

Last ned den nå: Google Play

beste kabal-appen for Android

2) Kabal: Frozen Dream Forest

Solitaire: Frozen Dream Forest er ganske nær det originale spillet, og legger til litt morsom ekstra grafikk. Hensikten med spillet er å redde dyrene fra Frozen Dream Forest, og stokke solen tilbake. Det er mange utfordringer i dette spillet som vil holde deg opptatt i et par timer, hvis du har tid til overs! Den ene klagen er at dette spillet er full av annonser, noe som kan gjøre det litt vanskeligere å spille. Men hvis du kan komme forbi det, er det virkelig et morsomt spill som kan holde deg opptatt i flere timer om gangen.

Last ned den nå: Google Play

beste kabal-appen for Android

3) Spider Solitaire

Spider Solitaire kommer virkelig tilbake til røttene til spillet. Du spiller tradisjonell kabal på et grønt brett; Imidlertid er det vakre 3D-kvinner plantet i bakgrunnen for noe øye-godteri under spillet. Det er noen andre unike elementer til det, og utvikleren skisserer dem slik (det er ikke noe spillendring):

“3 edderkoppvarianter - 1-dress, 2-dress, 4-dress (tradisjonell); tilpassede bakgrunner og kort fra bildene dine; subtile lydeffekter; en rekke kortanimasjonseffekter, ubegrenset angre og detaljerte dynamiske tips slik at du kan overvinne hindringer. "

Du kan sjekke ut spillet selv nedenfor. Spillet er helt gratis å spille, men det er annonser for å holde spillet godt støttet.

Last ned den nå: Google Play

4) Skjult kabal

Denne skjulte kabalen er massevis av moro. Det er ingen historiemodus eller eventyrmodus som du kan finne i Solitairica eller Hearwild Solitaire, men det er fortsatt et semi-unikt spinn på det. Det er hele 70 nivåer du må vasse gjennom, og de blir vanskeligere jo lenger du kommer. Spillet er veldig pent fordi det i tillegg til den unike vrien, det er mange flotte kortstiler og kunstverk gjennom hele spillet. Spillet er helt gratis å spille, men det tjener penger gjennom annonser. Det betyr at hvis du vil ha den beste kabalappen for Android uten annonsespill, må du betale $ 2-kjøpet i appen for å fjerne dem og få en renere opplevelse.

5) Heartwild Solitaire

Neste opp på listen vår er Heartwild Solitaire. Dette er et annet kabal-spill, men det kommer med en unik vri. Spillet har en Story Mode, som tar deg gjennom eventyrene til Anne, som er på jakt etter å finne ut hvem hun egentlig er. Det er 96 unike oppsett, og du spiller i utgangspunktet ditt standard kabal når du går gjennom denne historiemodusen - match kort, lag par og strekk deg til slutten av spillet!

Dommen på The Best Solitaire App for Android

Så, hvilket kabal spill bør du laste ned for deg selv? alt avhenger av hvordan smaken din er - hvis du vil ha et unikt spinn på kabal, er det Solitairica og Heartwild Solitaire å tilby. Men hvis du vil til den mer tradisjonelle ruten til kortspillet, kan du ikke gå galt med Spider Solitaire, Hidden Solitaire eller Solitaire: Frozen Dream Forest. Selv om uansett hvilket kabal du bestemmer deg for å spille, vil du fremdeles spille det prøvde og sanne kortspillet!

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.