Samsung Galaxy Tab S5e vs Tab S4 Tablet Comparison Review 2020

Samsung Galaxy Tab S5e overrasket oss da den ble kunngjort for noen måneder siden, og det er derfor vi gjennomgår forskjellene mellom Samsung Galaxy Tab S5e og Tab S4. Dette var fordi Samsung lanserte Galaxy Tab S4 rundt 6 måneder før. Da Galaxy Tab S5e ankommer markedene denne måneden, bestemte vi oss for å ta en rask titt på maskinvarefunksjonene til enheten og sammenligne den med Galaxy Tab S4, som har vært en av de beste Android-nettbrettene i markedet hittil.

Produkt Merke Navn Pris
Samsung Electronics Samsung Galaxy Tab S4 Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung Galaxy Tab S5e 64 GB WiFi-nettbrett sølv (2019) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Begge nettbrettene er jevnt samsvarende når det gjelder maskinvare og programvare, men sparer noen få viktige endringer som kan tipse oddsen til fordel for begge enhetene. Med dette i bakhodet, la oss ta en titt på maskinvaren og funksjonene til begge nettbrettene for å komme til en formell konklusjon om vinneren. Vær oppmerksom på at Galaxy Tab S5e er planlagt å ankomme USA fra 26. april.

Samsung Galaxy Tab S5e vs Tab S4 Tablet Comparison Review

Samsung Galaxy Tab S5e vs Tab S4

Galaxy Tab S5e

Galaxy Tab S5e-funksjoner

Dette nettbrettet med friskt utseende kommer med noen overraskelser under panseret, men det fanger oppmerksomheten nesten umiddelbart takket være de smale rammene rundt skjermen. Den har en 10,5-tommers Super AMOLED 2560 x 1600-skjerm med en pikseltetthet på 288, som gir skarpe detaljer og utmerket sollys. Den kommer i to lagrings- / RAM-varianter - 128 GB / 6 GB og 64 GB / 4 GB, og tilbyr noe for alle der ute. Å kjøre enheten er den octa-core Snapdragon 670-brikken (10 nm), og lover å tilby jevn og effektiv ytelse.

Videre pakker enheten et 13-megapiksel bakkamera sammen med et 8-megapiksel frontkamera, og tilbyr avansert kameraytelse som du sannsynligvis ikke forventet fra en nettbrett. I likhet med Galaxy Tab S4, kommer dette nettbrettet også med stereohøyttalere innstilt av AKG / HARMAN.

Det som er unikt med dette nettbrettet, er imidlertid det faktum at det mangler Iris-skanneren og bruker en sidemontert fingeravtrykkskanner, og hjelper dermed med å holde frontpanelet fri for knapper. Den kjører Android 9 Pie som standard, noe som gjør den til en av få nettbrett som har æren. Den bruker et reversibelt USB C-spor på bunnen for å hjelpe med rask lading og dataoverføring.

Du kan få nettbrettet i gull, svart og sølv, og dermed tilby et bredt utvalg av alternativer for kundene.

Galaxy Tab S5e-priser

Mens Galaxy Tab S5e ikke er offisielt tilgjengelig for kjøp for øyeblikket, vil den selges til rundt 400 når den ankommer senere denne måneden, mens toppen av linjevarianten vil være dyrere.

Samsung Galaxy Tab S5e vs Tab S4

Galaxy Tab S4

Galaxy Tab S4 Funksjoner

Dette nettbrettet er utvilsomt et av de beste avanserte tilbudene som er tilgjengelig i markedet i dag. Helt ærlig deler Galaxy Tab S4 mange likheter med Galaxy Tab S5e, i det minste i maskinvareavdelingen. Visuelt ser de to nettbrettene imidlertid poler fra hverandre til tross for at de pakker det samme 16:10-forholdet med en 10,5-tommers skjerm. Det er fordi Galaxy Tab S5e har mindre rammer, noe som gir et høyere forhold mellom skjerm og kropp. Men under panseret har de to nettbrettene mye å tilby avanserte markeder.

Nettbrettet følger med Samsungs proprietære S Pen-penn, slik at du kan lage kunstverk og mye mer på et øyeblikk. Samsung har perfeksjonert S Pen-teknologien gjennom årene, så det er ikke den samme irriterende pennen som den en gang var. Galaxy Tab S4 kjører octa-core Snapdragon 835 SoC, som er ledsaget av 4 GB RAM. Når det gjelder lagring, får du 64 GB innebygd plass med et microSD-kortspor for utvidelse.

Nettbrettet er også utstyrt med et 13 megapiksel kamera på baksiden og et 8 megapiksel kamera foran, slik at du kan ta imponerende bilder og videoer. Takket være tillegg av de tilpassede programvarefunksjonene, vil du ha en enkel jobb med etterbehandling med denne enheten. Du får også Samsung DeX-støtte her, slik at du kan gjøre nettbrettet til en fullverdig datamaskin ved å koble den med en kompatibel Samsung-TV.

Nettbrettet kommer også med fire høyttalere som er innstilt av AKG / HARMAN, så forvent lydkvalitet av høy kvalitet på Galaxy Tab S4, som du ville gjort på Galaxy Tab S5e.

Galaxy Tab S4 har samme Super AMOLED-skjerm på 2560 x 1600, så det er ikke mye å skille i denne forbindelse. Å holde enheten i gang er et massivt 7.500 mAh batteri. Takket være USB C-ladeporten og 18W hurtigladeteknisk innebygd, kan du lade opp enheten på kort tid. Nettbrettet selges i svart og hvitt.

Galaxy Tab S4-priser

Mens Samsung snart kan kutte ned prisene på Galaxy Tab S4 i påvente av Galaxy Tab S4-lanseringen, er det ingen som vet når det faktisk vil skje. Som ting ser ut, kan du få 64 GB-versjonen av Galaxy Tab S4 for litt over 500.

Konklusjon om Samsung Galaxy Tab S5e vs Tab S4

Dette er sannsynligvis en av de vanskeligste sammenligningene å gjøre gitt den typen likheter som begge enhetene liker. Med dette i bakhodet skal vi ta en objektiv tilnærming til å bestemme vinneren basert på en gjennomsnittsbrukeres krav. Det er ingen tvil om at Galaxy Tab S5e er den flotteste nettbrettet av de to. Takket være de smale rammene og den betydelig lettere kroppen, er Galaxy Tab S5e også mye lettere enn Galaxy Tab S4.

Når det gjelder maskinvare, er ting imidlertid litt annerledes. Mens Galaxy Tab S5e bruker det nyere og litt effektive 10nm Snapdragon 670-brikkesettet, bruker Galaxy Tab S4 den kraftige Snapdragon 830-prosessoren, som lover å være raskere enn Snapdragon 670. Så hvis du søker et virkelig kraftig nettbrett med statlig toppmoderne maskinvare, Galaxy Tab S4 er et utmerket valg. Du kan også bruke Galaxy Tab S4 som en bærbar datamaskin takket være tastaturdekselet som tilbys av Samsung, noe som gjør det mer til en arbeidsorientert enhet enn et multimedietilbud.

Det er knapt noe å skille de to fra hverandre når det gjelder skjermytelse samt programvarefunksjoner, men til tross for at de er litt eldre og dyre, ser Galaxy Tab S4 ut til å ha en betydelig fordel i forhold til den nyere Galaxy Tab S5e. Er du enig i vår vurdering?

Produkt Merke Navn Pris
Samsung Electronics Samsung Galaxy Tab S4 Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung Galaxy Tab S5e 64 GB WiFi-nettbrett sølv (2019) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.