Samsung Galaxy S5 vil ikke lese SD-kortproblemet og andre relaterte problemer

Når smarttelefonen din har lite lagringsplass for å lagre musikk- eller videofilene dine, bør du vurdere å utvide enhetens lagring ved å legge til et microSD-kort i den. Dette gjelder imidlertid bare telefoner med et microSD-kortspor som #Samsung #Galaxy # S5. Fordelen med å legge til et microSD-kortspor bortsett fra å gi deg mer lagringsplass, er at det kan frigjøre telefonens interne lagringsplass og gjøre det bedre. Det er imidlertid tilfeller der visse problemer kan oppstå på grunn av tillegg av et microSD-kort som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S5 vil ikke lese SD-kortproblemet og andre relaterte problemer.

samsung-galaxy-s5

Hvis du eier en Samsung Galaxy S5 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S5 vil ikke lese SD-kortet

Problem: Samsung s5 leser ikke sd-kortet. Jeg har prøvd mer enn ett sd-kort så for, men ingenting har endret seg. Det sier bare å sjekke sd-kort, så det er trygt å sette inn eller fjerne når jeg går til innstillinger for å montere det for bruk, det starter det samme igjen

Relatert problem: Galaxy s5 aktiv. Plutselig etter en tilbakestilling vil den ikke lese SD-kortet. Det har ikke skjedd noe unormalt med telefonen siden siste tilbakestilling, for omtrent 1 uke siden.

Løsning: Hvis du ikke bruker problemet med et annet microSD-kort på telefonen, foreslår jeg at du følger feilsøkingstrinnene nedenfor.

  • Fjern microSD-kortet fra telefonen. Rengjør microSD-kortsporet med en boks med trykkluft. Sørg for å fjerne smuss eller rusk i dette sporet. Sett inn microSD-kortet på nytt, og sjekk om problemet fortsatt oppstår.
  • Start telefonen i sikkermodus. Når telefonen din fungerer i denne modusen, er det bare de forhåndsinstallerte appene som kan kjøre. Dette gjør det enkelt å sjekke om problemet skyldes en app du lastet ned. Hvis microSD-kortet kan leses i denne modusen, er problemet mest sannsynlig forårsaket av en app. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Når tilbakestillingen er fullført, må du umiddelbart sjekke om kortet kan leses.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, bør du ta telefonen til et servicesenter og få det sjekket.

S5 leser ikke microSD-kort tilfeldig

Problem: S5 glemmer tilfeldig at det er et SD-kort. Hvis du starter telefonen på nytt, kan den noen ganger fikse den. Noen ganger ikke. For eksempel har alarmen en valgt sang, men vil noen ganger bruke standardlyden. Kameraet er satt til å lagre på SD-kortet, men vil tilfeldig si at det ikke er tilgjengelig og lagre på telefonen. Dette begynte bare å skje for et par uker siden etter 2 år med nesten feilfri drift. Jeg vet ikke om det har å gjøre med de siste oppdateringene, men det var da det startet.

Løsning: Hvis omstart av telefonen løser problemet midlertidig, kan dette problemet skyldes en feil i telefonprogramvaren. Nedenfor er feilsøkingstrinnene du må gjøre for å løse dette problemet.

  • Prøv å starte telefonen i sikkermodus først, og observer om problemet oppstår i denne modusen. Hvis ikke, kan det skyldes en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
  • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

S5 Få et microSD-kort

Problem :Hei, jeg har en Galaxy S5. Den er nesten 2 år gammel, og jeg er i ferd med å betale den og er fornøyd med den (så jeg vil beholde den) bortsett fra lagringsminnet. Det er 16 GB. Jeg tror det er internt ?? bare fordi når jeg ser under innstillinger> lagring> ser jeg intern lagring, og jeg ser ikke alternativet for avmontering av SD-kort slik jeg har sett online. Jeg vil kjøpe et 64 GB SDXC-kort siden jeg stadig går tom for plass. Jeg er ikke sikker på hva jeg skal gjøre når jeg har fått det nye SD-kortet. Det høres ut som jeg må demontere, men jeg er ikke sikker. Jeg har en bærbar PC med SD-spor. Jeg har lest steder om formatering osv., Og jeg blir forvirret om hva jeg skal gjøre. Poenget er at jeg vil øke minnet fra 16 GB til 64 GB og vil sørge for at jeg overfører alle fabrikkinstallerte apper osv., Installerte apper,og filer som bilder til det nye kortet, og blir ikke tapt eller ødelagt i prosessen. Kan du hjelpe?

Løsning: Hvis du får et nytt 64 GB SDXC-kort, kan du sette det inn i telefonen og bruke det umiddelbart, da det allerede er forhåndsformatert for bruk på enheten. Sørg for å få et kort med et anerkjent merke, da det er noen generiske navnekort som koster billig, men som lett kan bli skadet i det lange løp. Du vil ikke at dette skal skje siden du mister dataene som er lagret på kortet.

Når det gjelder overføring av data fra den interne lagringen til microSD-kortet, kan du bruke telefonens filbehandling-app til å flytte dataene. De enkleste dataene å overføre er bilder, musikk og videofiler. Apper derimot er en annen historie, siden de noen ganger ikke kan flyttes til microSD-kortet. Hvis telefonen din allerede kjører på Android Marshmallow, kan du slå sammen microSD-kortet til den interne lagringen, slik at telefonen har en sømløs lagringsplass. Dette alternativet gjør det enkelt for deg å installere flere apper på telefonen din uten å bekymre deg for å gå tom for lagringsplass.

S5 SD-kort ødelagt feil

Problem: Telefonen min har nylig fortalt meg at SD-kortet mitt er ødelagt og at lagringsplassen min er full. Hvordan ødelegger jeg sd-kortet mitt og stopper innstillingene fra å slå av (jeg fikk muligheten til å formatere sd-kortet mitt, og hver gang jeg prøvde å innstillinger ikke fungerte)

Løsning: Ta microSD-kortet ut av telefonen og la Windows-datamaskinen lese den. Du trenger en kortleser for å gjøre dette. Vær oppmerksom på at data som er lagret på dette kortet vil gå tapt under feilsøkingsprosessen, så sørg for å ha en sikkerhetskopi. For å fikse problemet må du kjøre CHKDSK-kommandoen på dette microSD-kortet. Windows vil løse eventuelle problemer som kortet har. For detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker CHKDSK-kommandoen på microSD-kort, se flere av de elektroniske kildene.

S5 SD-kort Umontert umontert

Problem: Hei team, siden min oppdatering av enheten 7. oktober 2016 (Lollipop) Samsung S5 neo - jeg la merke til en melding SD-kort uventet demontert, men det var fortsatt i enheten uberørt. Jeg har fjernet SD-kortet og slått av håndsettet og startet kortet på nytt, og det viser fortsatt 'monter SD-kort' i det utvidede 'lagringsalternativet

Løsning: Hvis dette problemet oppstod rett etter en programvareoppdatering, kan det være forårsaket av en eller annen form for gammel programvaredata som ble igjen under oppdateringsprosessen. Jeg anbefaler at du tar sikkerhetskopi av telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken for å løse dette problemet. Hvis problemet vedvarer etter tilbakestillingen, kan du prøve å bytte ut microSD-kortet med et nytt, da dette kortet kan fungere feil.

S5 microSD-kortformat mislykkes

Problem: Hvordan formaterer jeg det nåværende SD-kortet på Samsung Galaxy S5? Jeg fikk en feilmelding som sa at SD-kort ikke støttes eller "Format SD-kort". Jeg fjernet aldri SD-kortet fra telefonen når som helst. Når jeg klikker på “Format SD Card” får jeg 20% ​​installasjon og så får jeg en ny melding som sier Format Mislyktes. Så det formateres aldri.

Løsning: Prøv å ta ut kortet fra telefonen og la datamaskinen formatere det. Hvis datamaskinen din ikke kan formatere dette kortet også, bør du prøve å bruke et annet microSD-kort på telefonen.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.